ben 33 yaşındayım canım sanırım beydağlıda aynı sen?beydağlı sevinç kaç yaşındasınız
amin canım....o iğneleri bebeğin mamaları olarak düşün,bende çok korkardım ama hamile kaldığımda önceleri eşim yapıyordu sonra iş başa düşünce hep kendim yapmıştım hoş bir işe yaramadı ama kısmet ne yapalım..
he zabahlar olmasın bu soğukta ona değilde insan banyoya üşeniyor kızz
bana sormamıssn ama bende 22 :)beydağlı sevinç kaç yaşındasınız
ben 33 yaşındayım canım sanırım beydağlıda aynı sen?
:18: heee banyo işkencesi yüzünden zaten üşeniyom
bana sormamıssn ama bende 22 :)
ben 33 yaşındayım canım sanırım beydağlıda aynı sen?
:18: heee banyo işkencesi yüzünden zaten üşeniyom
kız 2 şubatta 34 oluyom bacım çicuk için yaşlandımmı ne?? offffffff offffffffffff..
ne yapak görevimiz soğuku göze alıp yinede yapacaz o yüzdenmi bu kadar hasta oluyok ne:44:
amin canım....o iğneleri bebeğin mamaları olarak düşün,bende çok korkardım ama hamile kaldığımda önceleri eşim yapıyordu sonra iş başa düşünce hep kendim yapmıştım hoş bir işe yaramadı ama kısmet ne yapalım..
he zabahlar olmasın bu soğukta ona değilde insan banyoya üşeniyor kızz
sende erken evlenenlerdensin o zaman 18
kız 2 şubatta 34 oluyom bacım çicuk için yaşlandımmı ne?? offffffff offffffffffff..
ne yapak görevimiz soğuku göze alıp yinede yapacaz o yüzdenmi bu kadar hasta oluyok ne:44:
aman ne bileyim ya ben çok geç anne olmak istemezdim ,çocuğumla aramda çok yaş farkı olmasaydı eyiyidi..hayırlısı artık bakakta görek..ne yaşlanması kızz geçen birini okudum kadın 40 yaşında gebe kalmış begonun doktoru 48 yaşındaymış
:26: bilmem olabilüüüüü:26:
evet canım bendede yaramadı iğne işe senin kaç faktörde pıhtılaşman vardı bir arkadaş daha vardı matematican oda 5 düşük yapmıştı şmdi 32. haftadaymış faceden görüştümde
evet canım 18 yaşında evlendim 20 de oğlum oldu
beydağlı sen korunmayı bıraktınmı canım
ben evlendiğim ay gebe kaldım ama imtihanım sonradan beni bekliyormuş
Allahım beterinden esirgesin amin.
yok canım hala korunuyorum çok korkuyorum artık:18:
yok canım hala korunuyorum çok korkuyorum artık:18:
amin canım sendemi iğneye rağmen düşük yaptın canım
seni çok iyi anlıyorum canım matmaticanın gebeliği devam ediyomuş ama babasını kaybetmiş yakın zamanda
inşallah tez zamanda kaçak olurrrrrrr
en son düşüğün ne zamandı canım bide listede detay yok seni üzmek istemiyomda merak ettim
kaçıncı haftalardaydı:26::26:
aman ne bileyim ya ben çok geç anne olmak istemezdim ,çocuğumla aramda çok yaş farkı olmasaydı eyiyidi..hayırlısı artık bakakta görek..
ben mthfr 677 heterizogotum canım ama bende birde anti kardiopilin m ve g de sorun var...
ay bende mahmeticanı merak ediyordum ne zamandır görünmüyor sewindim iyi olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?