Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydağlı sevinç kaç yaşındasınız
ben 33 yaşındayım canım sanırım beydağlıda aynı sen?

:18: heee banyo işkencesi yüzünden zaten üşeniyom

ben 33 yaşındayım canım sanırım beydağlıda aynı sen?

:18: heee banyo işkencesi yüzünden zaten üşeniyom

kız 2 şubatta 34 oluyom bacım çicuk için yaşlandımmı ne?? offffffff offffffffffff..

ne yapak görevimiz soğuku göze alıp yinede yapacaz o yüzdenmi bu kadar hasta oluyok ne:44:

kız 2 şubatta 34 oluyom bacım çicuk için yaşlandımmı ne?? offffffff offffffffffff..

ne yapak görevimiz soğuku göze alıp yinede yapacaz o yüzdenmi bu kadar hasta oluyok ne:44:

ne yaşlanması kızz geçen birini okudum kadın 40 yaşında gebe kalmış begonun doktoru 48 yaşındaymış
:26: bilmem olabilüüüüü:26:

evet canım bendede yaramadı iğne işe senin kaç faktörde pıhtılaşman vardı bir arkadaş daha vardı matematican oda 5 düşük yapmıştı şmdi 32. haftadaymış faceden görüştümde

ne yaşlanması kızz geçen birini okudum kadın 40 yaşında gebe kalmış begonun doktoru 48 yaşındaymış
:26: bilmem olabilüüüüü:26:
aman ne bileyim ya ben çok geç anne olmak istemezdim ,çocuğumla aramda çok yaş farkı olmasaydı eyiyidi..hayırlısı artık bakakta görek..
evet canım bendede yaramadı iğne işe senin kaç faktörde pıhtılaşman vardı bir arkadaş daha vardı matematican oda 5 düşük yapmıştı şmdi 32. haftadaymış faceden görüştümde

ben mthfr 677 heterizogotum canım ama bende birde anti kardiopilin m ve g de sorun var...

ay bende mahmeticanı merak ediyordum ne zamandır görünmüyor sewindim iyi olmasına

inşallah tez zamanda kaçak olurrrrrrr
en son düşüğün ne zamandı canım bide listede detay yok seni üzmek istemiyomda merak ettim
kaçıncı haftalardaydı:26::26:

yok canım üzmedin..en son düşüğüm geçen senenin kasım ayındaydı 3 üydü..benim hep 7,8,9 ve 10 uncu hafatalarda gidiyordu canım..

beydağlı iğnenein dozuu az geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…