• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeni yol hepimize Saglik mutluluk huzur getirsin
Bebisi olanlar güle güle büyütsün
Hamileler hayirlisiyla kucaklarina alsin
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
İsteyen herkesin önce gobusu sonra kucagi dolsun
Amin amin amin :16:
amin inşallah canım.

herkese günaydınlar 2014 dilediğimiz beklediğimiz her şeyle gelsin inşşş
Inşallah

kizlar herkesin 2014'unu kutluyorum :)))
Gonlunuzden ne geçiyorsa Rabbim tez vakitte versin insallah. Amin.

oda mı gelmez diyon yok yaa paşam gelir,gelirsin dimi kız...
bu hep böylemi olacak doğuranlar hep idecekmiii.bizi kullanılmış bir mendil gibi kenara atıyolar,

yosam sende mi gelmicennnnn:110:

demekki fırsat bulamıyolar,bilmeden ahkam kesmek te istemem:19:

:19: firsat bulamayan insan fecedede Fink atamaz :19:
Bende gelmek zaar o karilara uyarim :39::39:
Ama merak ederim genede :19:

:19: firsat bulamayan insan fecedede Fink atamaz :19:
Bende gelmek zaar o karilara uyarim :39::39:
Ama merak ederim genede :19:
sendemi o karılara uyacan aşkolsun sewinç,bunu senden heç beklemezdim...

ben çok üzülürüm sizler gelmeyinceeeee:110:

hem doğru söylüyon madem face de fink atıyolar isteseler burda da fink atarlar:19:
kızlarrrr hepinizin yeni yılı kutlu mutlu olsunnn:54::55::55::55:

seninde kutlu ve mutlu olsun bidenem:16:

ayrıca buraya daha sık gel:38:

sendemi o karılara uyacan aşkolsun sewinç,bunu senden heç beklemezdim...

ben çok üzülürüm sizler gelmeyinceeeee:110:

hem doğru söylüyon madem face de fink atıyolar isteseler burda da fink atarlar:19:

seninde kutlu ve mutlu olsun bidenem:16:

ayrıca buraya daha sık gel:38:

:9::9: saka yaptim kiz firsat buldukça damlarim :10:

merhaba canım benim mthrf c677t heterezigot...kendi sonucumla ilgili şuana kadar şahit olduklarımı yazayım sana
ilhannaz var bu forumda 10 haftaya kadar iğne 14 haftaya kadar corasprin kullandırıp bıraktırdı doktoru şuanda 4 aylık oldu sadece vitaminlerle devam ediyor..
ankara12 sanırım pıhtılaşmatopiğinde oda aynı mutasyon eski sayfalardan oku canım belli bi haftaya kadar iğne kullandı ve şuan 150 mg corasprinle devam ediyor...
asiraslim var o sadece corasprin kullandı 29 haftaya kadar ve şuan bebeği var...

iğne ve corasprine rağmen hatta yüksek dozlara rağmen düşük yaşayanlarda var aynı mutasyonda...
ismini hatırlayamadım bakıcam birazdan homozigot olupta sadece folikasit kullanan bi arkadaş var şuan oda 20 küsür haftalarında hakbuki homozigot heterezigota göre daha ağır pıhtılaşma deniyor...

yani anlayacağın bu tuhaf bişey aynı mutasyonla herkese farklı tedavi uygulanıyor..çünkü her bünye aynı tepkiyi vermiyor...bu rahatsızlıkta kişiye özel tedavi gerektiren bir durum örneklerden anlaşıldığı üzere...güvendiğin bir doktor bul canım ve hastalık aynıda olsa tedavinin sana özel olacağını unutma...inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle bebeğine kavuşursun..:16::16:
ah canım ellerine sağlık üşenmeden yazmışsın...evet yukarıda yazdığın kişiler hepsi birbirinden farklı yol almış dediğin gibi kişinin bünnyesine özel bir durum olduğu görülüyor...ben mayısta kürtaj oldum ilk defa bu ay deneyceğim şu ana kadar coraspin kıullanmadım ama rtık içeçeğim....bıgün bir
başka doktora gittim o iç dedi Allaha emanet ettik kendimizi...sen de durumlar nasıl canım gebelik falan....

inşallah canım. Alacaksın Allahin izniyle inşallah.
Tabi senin mideyi Miraç bey sıkıştırdigi icin normal suanda cok yiyememen.

o da guzel nazom esinle gircen yeni yila. Insallah bebisinizde en kisq zamanda katilir size.

sagol canım amin evet oğlum oldu.
Evet mthfr1298 heterozigotum.

Bastan anlatayım.
3 düşük yaşadım
ilk iki düşük de haberim yokdu pihtilasma oldugundan.
3. Düşük tek doz clexane Igne kullanmama ragmen oldu
Ustelik gebe kalmadan once coraspin kullandim gebe oldugumu ogrenir ogrenmez igneye başladım ama malesef 7. Haftada dustu.
Igne kullanmama rağmen dusuk olmasi beni mahvetti. Yolun sonu dedim.umitlerim tukendi. Bittim artik ben dedim. Dusuklere alistim artik diyordum ama yanilmisim her dusuk buyuk bi yikim oldu benim icin. Toparlanamadim uzun bi sure. Cunku tek umudum olan ignelerde sonuç vermemisti. Doktorlara gittim deniyceksin tutan kadar dediler. Baska bi yolu olmali dedim. Dualar ettim gece gunduz dua ediyordum. Aglamakdqn helak olmustum.. Cunku toparlanamadim. Neyse dinlenme sürecinden sonra tekrar denemelere basladik. Bend3 is3 tekrar basladim Ama o ara kardesim esinden ayrilmaya karar vermisti..cunku eşinin onu aldattigini öğrendik buyuk bir aci ve şok icinde bulduk kendimizi. Hepimjz perisandik. Megerse o ara hamile kalmisim. Iliski olduğunu bile hatırlamıyorum ama tutmus iste. 1.5 aylik olmus ben adet olmadigimi farkettim acab son adet tarihim n3ydi dedim. Nirmalde takvim de isaretlerdim ama sorunlar yuzunden yazmamaisim.
velhasil ogrendim gebe oldugumu. Hem3n o aksam turkiyeye ucak bilei aldım ve benjm 9 aylik gebelik seruvenim baslamis oldu.
Doktorum yine tek doz dedi. Hayir dedim iki doz diyen diger doktoruma gittim. 4. Gebelugimde sabah aksam clexane 0.4 luk++ folik asit+ elevit+progestan200mgx1gunde ve progestan ampul ignede haftada bir vuruldum.
Toplamda haftada 15 igne +21 hap la bebisime 37. Haftada sezeryanla kavustum.
Allahim evlatlarimiza saglikli hayirli guzel bi ömür versin insallah. Tez vakitte sanada tum isteyenlere de nasip etsin inşallah
Amma uzattim heee:))) konuşmaya hasret kalmisim sanki.
Alis uyudu ya bende firsat bu firsat dedim:))

Aminnnnn

RABBİM Alini sana ve eşine bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşaallah.ellerine sağlık yazmışsın her şeyi...bugün bir doktora gittim bana hamileliğni öğrendiğin anda gel 0.4 lük clexane ye başlayacağız dedi.şu ana kadar sadece folik asit içtim bugun coraspın içmeye başlayacağım...sanırım iğne vurulmak beni daha çok rahatlacak...aklıma takılan şeyler olursa size sorarım canım şimdiden kusura bakmayın...

tetlerinin sonuçlarını paylaşsaydın keşke...bağışıklık sisteminle ilgili anti kardiyolipin lupus bunlarada bakıldı mı canım bakılmadıysa baktırmanı tevsiye ederim:34:
canım yapılan bütün testleri yazayım....
-mtfhfr 1298 mutasyon analizi SONUÇ:HETEROZİGOT 1298
-protein c
-protein s
protrombin zamanı
-aptt
-anti kardiyolipin IgG
-anti kardiyolipin IgM
-anti fosfolipid screen IgG
-anti fosfolipid screen IgM
-protrombin genetik analiz
-faktör V leiden analizi
-mthfr 677 mutasyon analizi
-kromozom yani genetik testler
-tam kan sayımı
-tsh
-idrar testi
-sarılıkla ilgili bütün testler
-smear testi
-rahim filmi SONUÇ:ARKUAT UTERUS.
-bütün hormon testleri
-toch testi
ve eşimede sperm testi ve kromozom testleri yaptırdık

gittiğimiz bütün doktorlar yapmanız gereken bütün testleri yaptığmızı söyledi. yapılacak birşey kalmamış...ama işte insan rahat emiyor canım...sana neler bakıldı bunların dışında...benim protein c aktivitem bira fazla çıktı ama doktor önemli değil demişti...
sonuç itibariyle yaptırdığım bütün testlerde hangi doktora gösterdiysem düşüklerin nedeninin bunlar olmadığını söylediler....

ah canım ellerine sağlık üşenmeden yazmışsın...evet yukarıda yazdığın kişiler hepsi birbirinden farklı yol almış dediğin gibi kişinin bünnyesine özel bir durum olduğu görülüyor...ben mayısta kürtaj oldum ilk defa bu ay deneyceğim şu ana kadar coraspin kıullanmadım ama rtık içeçeğim....bıgün bir
başka doktora gittim o iç dedi Allaha emanet ettik kendimizi...sen de durumlar nasıl canım gebelik falan....

bende 29 mayısta kürtaj oldum canım...temmuza kadar korunacağım..sonrası nasip inşallah Rabbim bekletmeden tekrar nasip eder...kürtajdan sonra adetlerim iyiydi bu ay miktarı azaldı ona canım sıkkın biraz inşallah düzelir...senin nasıl adetlerin benim günü gününe geliyor 1 hafta sürüyor ama 4. günden sonra az az geliyo... inş sorun yoktur doktora gittim muayene falan oldum normal bi sorun yok dedi ama takıyorum işte...

canım yapılan bütün testleri yazayım....
-mtfhfr 1298 mutasyon analizi SONUÇ:HETEROZİGOT 1298
-protein c
-protein s
protrombin zamanı
-aptt
-anti kardiyolipin IgG
-anti kardiyolipin IgM
-anti fosfolipid screen IgG
-anti fosfolipid screen IgM
-protrombin genetik analiz
-faktör V leiden analizi
-mthfr 677 mutasyon analizi
-kromozom yani genetik testler
-tam kan sayımı
-tsh
-idrar testi
-sarılıkla ilgili bütün testler
-smear testi
-rahim filmi SONUÇ:ARKUAT UTERUS.
-bütün hormon testleri
-toch testi
ve eşimede sperm testi ve kromozom testleri yaptırdık

gittiğimiz bütün doktorlar yapmanız gereken bütün testleri yaptığmızı söyledi. yapılacak birşey kalmamış...ama işte insan rahat emiyor canım...sana neler bakıldı bunların dışında...benim protein c aktivitem bira fazla çıktı ama doktor önemli değil demişti...
sonuç itibariyle yaptırdığım bütün testlerde hangi doktora gösterdiysem düşüklerin nedeninin bunlar olmadığını söylediler....

anti fosfolipid screen IgG
-anti fosfolipid screen IgM ve rahim filmi sadece bunlar yapılmadı diğerleri aynı banada yapıldı canım.bendede mthrf c677t heterezigot çıktı canım

canlarım musmutlu yıllaraaaaaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: bu yıl bol bebişli bir yıl olsun inşallah...Rabbim topiğimizi hamişlerle doldursun bunlardan biride ben olayım inşallah...sağlıkla sıhatle bebişleri kucağımıza alalım inşallah.....canlarım dedim ya sağlıklı mutlu huzurlu musmutlu yılaraaaa:54::54::54:

canlarım musmutlu yıllaraaaaaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: bu yıl bol bebişli bir yıl olsun inşallah...Rabbim topiğimizi hamişlerle doldursun bunlardan biride ben olayım inşallah...sağlıkla sıhatle bebişleri kucağımıza alalım inşallah.....canlarım dedim ya sağlıklı mutlu huzurlu musmutlu yılaraaaa:54::54::54:

Amiiiin cnm hep beraber insallah bizde yeni geldik kaynostan :24:yedik ictik kactik :10:

RABBİM Alini sana ve eşine bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşaallah.ellerine sağlık yazmışsın her şeyi...bugün bir doktora gittim bana hamileliğni öğrendiğin anda gel 0.4 lük clexane ye başlayacağız dedi.şu ana kadar sadece folik asit içtim bugun coraspın içmeye başlayacağım...sanırım iğne vurulmak beni daha çok rahatlacak...aklıma takılan şeyler olursa size sorarım canım şimdiden kusura bakmayın...

Amin insallah
Tabiki istediğin zaman sorabilirsin
Insallah sorunsuz bi sekilde bi gebelik geçirir ve bebisine kavusursun

Back
X