Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

e ya iyi bi doktor da önemli yoksa yerinde sayıyorsun

doğal yollardan da yardım almak çok güzel aşırıya kaçmadan gerçekten fayda ediyorlar

Allah şifa versn cnm inşllah geçer çabucak

kürden sonra geçmezse başka doktor bul kendine bari

çiko kistini araştırmştım bi ara ama unutmuşum neden oluşuyor acaba:26:

Test yaptim
Silik ikinci cizgi
Sanirim hamileyimmmmmm :18::18::18:

aaaaaaaaa essah mıııııı kızzzzzzzzz

sanırım değil bence kesin hamilesinn ayyyyyyyyyyyyy

inanmıyorum hatunlar ikinciye dönüyo

tur bindiriyolar bizeeeeee

ohh hayırlı olsun cnm

kız doğduğunda Aliş kaç aylık olacak hesapladınmııııı

Son düzenleme:

amin canım inşlh...bende soğan kürüde işe yaramazsa başka doktora gitmeyi planlıyorum..bakalım neler bekliyor beni...vala bende sürekli araştırıyorum nedir nasıl olur nasıl geçer diye ... çiko kistide bişeye bağlı deil bünye kendi kendine yapıormuş ve ameliyatla alınsa bile tekrarlayabiliyormuş..en kötü yanıda yapışıklı yapıyormuş organlara ve tüpleri tıkayıp hamile kalmayı zorlaştırıyormuş ..ilerleyen derecelerde de kısırlık yapıyomuş... ha ben bide amh yaptırdım canım değerim çok iyi çıktı şükür.yumurtlamamda sıkıntı yok..inşlh rabbim herkesin gönlüne göre verirr canımm

bence özel günleri kızkıza kutlamalıyız

bırakın şu adamlarııııııııııııııııııııııııııııııı

daha çok eğleniriz

:122::124::129:

üzülmez bari havamızı buluruz

kürümü şuan şu yorumu okuyan herkes için kaldırıyorum

Bugün rahim filmi verdi yanlis hatirlamiyorsam
İnsallah herşey yolundadır hayatin dualarimdasin

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol canimmm
simdi 1 yasina girecek 2 hafta sonra alis Allah nasip ederse Inşallah.

ahaaaa oleyy . herhangi bi kür uygulamışmıydın canım?
Yok canim onceki gebeligimdw sogan kürü yapmistim bunda kür yapmaya fırsat bulamadım
abbowwwww gözünaydın canımmm çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Insallah canim amin. Darisi senin basina sendende en yakin zamanda guzel haberlerini alicaz inşallah canjm

Ayyyyyyyy kesin hamilesin içime doğdu hemen yazz netlesince heyecanla bekliyorum
Bende mart ayinda 3 . ye baslicam

Insallah canım 3. yu yap. Sen beni cesaretlendirdin bende sana destegim :)))

Canim yarin doktorla telde gorusme ayarladim. Malesef burasi turkiyeye gibi degil istedigin vakit goremiyosun doktoru. Hele kan tahlili falan yapmıyorlar. Ilk randevu icin 12. Haftaya kadar bekletiyorlar. Bakalim benim igneler yüzünden bir insafa geleceklermi.. Türkiye'ye de gidemiyorum şuanda. Bakalım ne yapicaksak. Insallah saglikli hayirli bir gebelik olur.
Dualarıni esirgeme canim

Yat uzan hic ayaga kalkma tuvalet ihtiyacı dışında. Benimde ilk gebeligim seninki gibiydi. Kanamali lekelenme falan 9 ay yattim. Doguma girene kadar yattm ve cok şükür yavruma kavustum. Birde olumsuz seyler düşünme. Stres kanamayi azdiriyor. Biliyorum zor ama. Ben yattigim yerde kitap okurdum. Kafamin dagilmasi icin.

Yap kurguyu kendin oynaa hopppaa

Nasılki kavga etmek istediğimizde göz kaş hareketinden bile ne imalar çıkartıyoruz. Bu durumda da çay istemsini bile sevgi olarak kurgulayabiliriz. Vardır elbet o kadar senaristliğimiz

Cnm dualarim seninle alisin hamileliğini unutturur insallah çok rahat huzurlu hamileliğin ggeçer hic anlamadan doğurdu verirsin

Cnm dualarim seninle alisin hamileliğini unutturur insallah çok rahat huzurlu hamileliğin ggeçer hic anlamadan doğurdu verirsin
Insallah canim.

tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin
Sagol hayatım darisi başına tez zamanda inşallah. Ve diger hatunlara.
Bafs.Beydagli.Nazo.Begum. Yeter. Seray. Biricik. Ve ismini hatirlayamadiklarim isteyen bekleyen tum herkese nasip etsin Rabbim..

umuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…