Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Umudum testi tekrarladinmi çizgi kizardmi iyice
az once tekrarladim. Daha netti cok şükür. Doktoruda aradim yarin saglik ocagina gel dedi. Hastane işlemlerini yapicak. Artik hastaneden de ne zaman cagirirlarsa :))) normali 12. Haftada cagiriyorlar.

umuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş

Yok kiz kaza kurşunu degil. Istiyodum zaten. Hadi sira sende. Muhammet Emin'e kardes gerek :))) bende de karışık duygular. Korku, sewinc, panik :)))) Allahim insallah sorunsuz hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder. Pesindende saglikli bir sekilde kucagima almayi ve buyutmeyi..

kızlar rahim filmini çekildim bugün,kurtuldum,yarın hastaneyi arayıp sonucu öğrenmek ve doktorla görüşmek için gün alacam inşaallah da düzelmiştir..nedir uleyn bu küçük beydağlının çektiği

çok yoruldum artık.....

SEVİNÇ kuzum rahim filmim bugündü canım sağolasın unutmamışsın..

UMUDUMMMM canım benim çokk sevindim ALLAH tamamına erdirsinalişe birde kızkardeş gelir inşaallah...

BAŞAKKKK okur okumaz senin hayal ürünün olduğunu anlamıştım,bu kadar kusursuzu ya filmlerde yada kadınların hayal gücünde olur ancak,ama sakın hiç bir şey istememeye ve umursamadığına inandırma kocanı onunda işine gelir..
bizimde 8 hazirandaydı,evlilik yıldönümü 17 inci yıla girdik seninki kadar kusursuz olmasada çok güzel bir sürpriz yaptı kocacım,hatırlamazsa başına geleceği bilir,uzun yazamıyorum çünkü sancım var hepinizi öpüyorummm...

Cokkk sukurr sagsalim kucagina aldigin günlerindeggörürüz insallah

Cnm bitmiş çoksujur bizede yaz ssonuç iyi bence calismalara baslarsin insallah
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun son iki kişilik yildonumu olsun 3-4-5 kişi olasinix

Canim cok gecmis olsun. Biliyordum bende bugun film cekilcegini. Ama ondan once girmessin diye yazmadim. Ama dua ediyorum hep senin icin. Ve diger kizlar icinde tabi..hemde herzaman. Her aklima düştüğünuzde.
Inşallah bu sefer herşey tamam bisekilde yoluna kaldigin yerden devam edersin. Narkozlumu yaptilar? Ilaclimiydi ilacsizmi? Bu filmden sonra cok cabuk hamile kaliniyor deniyor. Inşallah hayirlsiyla denemelere baslarsin? Eminim yoruldugundan ama Rabbim mukafatlandircak inşallah seni.
Küçük beydagliyi mahvettiler :))))

Amin diyorum tum dualarina. Aslinda hic farketmez kiz erkek. Yeterki sağlıklı eli ayagi düzgün hayirli evlat olsun...insallah sorunsuz gebelikler geciririz hepimiz..

Masallah beydaglim 17 yil dile kolay. Vay beeeee..adam seni cok seviyor. Oyle bir elektrik aldim burdan. Mutlu evliliğin sirri nedir sence?
Kocan ne surpriz yapti

Canimmm inşallah aminnnnn.

yok canım şimdilik almıyım biliyorsun benim gebelikelrim sorunlu geçiyorallah karnındakine ömür versin işşallah şu alişi bri göremeidk he
beydaglık kardeşim allahım gzüel kalbini görsünde haırlı evlatlar nasip etsin işşallahhhhhhhhhhh

saat 1 10 geçiyor ben anca işelri bittim ütü yaptım anacım mink minik bitmiyor ben sevinçle yapıcam belkim ikimizde kızı tutturuz

Doktordan geldim. Beni ultrason scan icin hastaneye gonderdi yarin saat 2.30 da randevum. Allahim hayırlı haberlerle donmeyi nasip eder insallah. Doktor daha cok erken gerek yok dedi. Hicbir faydasi olmaz dedi. Ben cok israr edince gonderdi. Bakalim hayırlısı artik. Dualarinizi eksik etmeyin.

Amin canim insallah. Istanbula gelince canli görüşürüz :)))

Sanki benim gebeliklerim rahat geciyor. 9 ay yattim diyom kadin neyse yine bunada binlerce şükür. Allahim kimsenin emeklerinj boşa cikarmasin inşallah. Amin.

Sonuclari aldinmi kuzum? Yaz merakda birakma bizi. Insallah guzel haberlerle doneceksin. 💜💜💜💜💜💜💜💜

kendini korkutma ama kısırloık yapıyomuş falan bunlar yüzdesi düşük ihtimaller

zaten varya ne kadar çok araştırırsan o kadar çok umutsuzluğa kapılıyosun

çok fazla da bişi, bişmemek lazım

senden bana katılıyormusun bilmiyorum ama ben bunu öğrendim

aynen yaa sonuna kadar katılıyorum

kızkıza en güzel eğlenceeee:124::124::124::124::124:

senin kafa benim kafaya çok benziyo

kimsinki sen:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

inşallah yumurtluyorumdur

belirtisi falan var mı ki bunun? dr mu görcek illa?

4. ay

evet aşkım belirtileri var

o yüzden sordum acaba takip ediyormusun yumurtladığından eminmisin diye

ateş kontrolü akıntı durumu vs falan takip yaptık zamanında

vardır vardır o kadar senaristiliğmiz elbette vardır

işimize gelirse yapıyoruz

kendi kendimize gelin güvey olmakta zor olur bee

inşalllah sorun yoktur cnm

haber ver

umuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş

hoşbuldum aşşkım

duygusal ağlak karıııııı

yeni arkadaşlarımız çoğaldı baakkk ohhhhhh berekete baaaaakkkkkkk

canım yaaa inşallah sorn çıkmaz dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeee
-------
kız senin söylediğini düşünüp dün kocamla konuştum

arıtık hiç bişi beklemediğimi dfüşünüp iyice salmasın diye

bu duruma çok üzüldüğümü anlattım

kıyamet koptu yine kavga gürültü

biz geçinemiyoz ya valla

dualarımız seninle tabşiiki umudum inşllah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…