az once tekrarladim. Daha netti cok şükür. Doktoruda aradim yarin saglik ocagina gel dedi. Hastane işlemlerini yapicak. Artik hastaneden de ne zaman cagirirlarsa :))) normali 12. Haftada cagiriyorlar.Umudum testi tekrarladinmi çizgi kizardmi iyice
umuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş
Cokkk sukurr sagsalim kucagina aldigin günlerindeggörürüz insallahaz once tekrarladim. Daha netti cok şükür. Doktoruda aradim yarin saglik ocagina gel dedi. Hastane işlemlerini yapicak. Artik hastaneden de ne zaman cagirirlarsa :))) normali 12. Haftada cagiriyorlar.
Yok kiz kaza kurşunu degil. Istiyodum zaten. Hadi sira sende. Muhammet Emin'e kardes gerek :))) bende de karışık duygular. Korku, sewinc, panik :)))) Allahim insallah sorunsuz hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder. Pesindende saglikli bir sekilde kucagima almayi ve buyutmeyi..
kızlar rahim filmini çekildim bugün,kurtuldum,yarın hastaneyi arayıp sonucu öğrenmek ve doktorla görüşmek için gün alacam inşaallah da düzelmiştir..nedir uleyn bu küçük beydağlının çektiği
çok yoruldum artık.....
SEVİNÇ kuzum rahim filmim bugündü canım sağolasın unutmamışsın..
UMUDUMMMM canım benim çokk sevindim ALLAH tamamına erdirsinalişe birde kızkardeş gelir inşaallah...
BAŞAKKKK okur okumaz senin hayal ürünün olduğunu anlamıştım,bu kadar kusursuzu ya filmlerde yada kadınların hayal gücünde olur ancak,ama sakın hiç bir şey istememeye ve umursamadığına inandırma kocanı onunda işine gelir..
bizimde 8 hazirandaydı,evlilik yıldönümü 17 inci yıla girdik seninki kadar kusursuz olmasada çok güzel bir sürpriz yaptı kocacım,hatırlamazsa başına geleceği bilir,uzun yazamıyorum çünkü sancım var hepinizi öpüyorummm...
kızlar rahim filmini çekildim bugün,kurtuldum,yarın hastaneyi arayıp sonucu öğrenmek ve doktorla görüşmek için gün alacam inşaallah da düzelmiştir..nedir uleyn bu küçük beydağlının çektiği
çok yoruldum artık.....
UMUDUMMMM canım benim çokk sevindim ALLAH tamamına erdirsinalişe birde kızkardeş gelir inşaallah...
BAŞAKKKK okur okumaz senin hayal ürünün olduğunu anlamıştım,bu kadar kusursuzu ya filmlerde yada kadınların hayal gücünde olur ancak,ama sakın hiç bir şey istememeye ve umursamadığına inandırma kocanı onunda işine gelir..
bizimde 8 hazirandaydı,evlilik yıldönümü 17 inci yıla girdik seninki kadar kusursuz olmasada çok güzel bir sürpriz yaptı kocacım,hatırlamazsa başına geleceği bilir,uzun yazamıyorum çünkü sancım var hepinizi öpüyorummm...
Cokkk sukurr sagsalim kucagina aldigin günlerindeggörürüz insallah
Cnm bitmiş çoksujur bizede yaz ssonuç iyi bence calismalara baslarsin insallah
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun son iki kişilik yildonumu olsun 3-4-5 kişi olasinix
yok canım şimdilik almıyımaz once tekrarladim. Daha netti cok şükür. Doktoruda aradim yarin saglik ocagina gel dedi. Hastane işlemlerini yapicak. Artik hastaneden de ne zaman cagirirlarsa :))) normali 12. Haftada cagiriyorlar.
Yok kiz kaza kurşunu degil. Istiyodum zaten. Hadi sira sende. Muhammet Emin'e kardes gerek :))) bende de karışık duygular. Korku, sewinc, panik :)))) Allahim insallah sorunsuz hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder. Pesindende saglikli bir sekilde kucagima almayi ve buyutmeyi..
beydaglık kardeşim allahım gzüel kalbini görsünde haırlı evlatlar nasip etsin işşallahhhhhhhhhhhkızlar rahim filmini çekildim bugün,kurtuldum,yarın hastaneyi arayıp sonucu öğrenmek ve doktorla görüşmek için gün alacam inşaallah da düzelmiştir..nedir uleyn bu küçük beydağlının çektiği
çok yoruldum artık.....
yok canım şimdilik almıyımbiliyorsun benim gebelikelrim sorunlu geçiyor allah karnındakine ömür versin işşallah şu alişi bri göremeidk he
beydaglık kardeşim allahım gzüel kalbini görsünde haırlı evlatlar nasip etsin işşallahhhhhhhhhhh
saat 1 10 geçiyor ben anca işelri bittim ütü yaptım anacım mink minik bitmiyor ben sevinçle yapıcam belkim ikimizde kızı tutturuz
amin canım inşlh...bende soğan kürüde işe yaramazsa başka doktora gitmeyi planlıyorum..bakalım neler bekliyor beni...vala bende sürekli araştırıyorum nedir nasıl olur nasıl geçer diye... çiko kistide bişeye bağlı deil bünye kendi kendine yapıormuş ve ameliyatla alınsa bile tekrarlayabiliyormuş..en kötü yanıda yapışıklı yapıyormuş organlara ve tüpleri tıkayıp hamile kalmayı zorlaştırıyormuş ..ilerleyen derecelerde de kısırlık yapıyomuş... ha ben bide amh yaptırdım canım değerim çok iyi çıktı şükür.yumurtlamamda sıkıntı yok..inşlh rabbim herkesin gönlüne göre verirr canımm
bence özel günleri kızkıza kutlamalıyız
bırakın şu adamlarııııııııııııııııııııııııııııııı
daha çok eğleniriz
:122::124::129:
üzülmez bari havamızı buluruz
kürümü şuan şu yorumu okuyan herkes için kaldırıyorum
inşallah yumurtluyorumdur
belirtisi falan var mı ki bunun? dr mu görcek illa?
4. ay
Daha okurken dedimki
Bu kadin ne guzel senaryo yaziyiiiiii
Yap kurguyu kendin oynaa hopppaa
Nasılki kavga etmek istediğimizde göz kaş hareketinden bile ne imalar çıkartıyoruz. Bu durumda da çay istemsini bile sevgi olarak kurgulayabiliriz. Vardır elbet o kadar senaristliğimiz
Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
umuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş
çok yoruldum artık.....
günaydın hatunlar açılışı ben yapıyorum nerdesinzi be
Doktordan geldim. Beni ultrason scan icin hastaneye gonderdi yarin saat 2.30 da randevum. Allahim hayırlı haberlerle donmeyi nasip eder insallah. Doktor daha cok erken gerek yok dedi. Hicbir faydasi olmaz dedi. Ben cok israr edince gonderdi. Bakalim hayırlısı artik. Dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?