Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Umudum kız test yaptırdığımı nerden çıkardın rahim filmi çekildim,ameliyat sonrası rahim normal şekline dönmüşmü ameliyat işe yaramışmı diye,ama daha sonucu almadım,PAZARTESİ saat 4 te doktorun yanına gidecem hem sonucu alacam hemde düzelmişse nasıl bir yola girecez onu konuşacaz bakalım hayırlısı artık şimdiden çok heyecanlıyım:18:

net kaç gündür yne problemli diye yazamadım...sende doktora gitmişsin hadi gözünaydın darısı bebişin gözükmesine olsun canım..

SEVİNÇ anneciğine geçmiş olsun canım inşaallah çabuk iyileşir..demek adanadasın hoşgeldin canım,sıcaklarda başladı burda hiç sewmiyom ben bu kadar sıcağıııı

Kiz ben test sonucundan Zaten rahim filmi testini diyorum. Sen dediydin ya hastaneyi ariycam sonucu ogrenicem bi de randevu yaptircam demiştin. Ben simdiye ogrenmissindir diye düşündüm. Bak ptesi doktordan gelir gelmez yaz muhakkkakkk..

Buarada Amin canim insallah. Bakalim bebek gozukmedi ama bakalim cok ufak daha

tamam canım zevkle eklerim
ama biraz seni izlemem gerek devamlı geliyormusun
yoksa bizimle laylaylom mu oynuyorsun

acaba başka topiklerle bizi aldatıyormusun
yoksa bizi seviyormusun

çok minnacığım başak abla 93 doğumluyum kaç gündür inan hastanelerdeydim topiğe uğramadım inşallah bir daha olmaz beni listeye ekle

kızlar bu ay o kadar inandım hisettimki hamile olduğumu ama ters giden çok şey oldu bat 25 haziranken 15 haziranda kanamam oldu sebep bilinmiyor ama adet gibi değil hastanelerde uğraşıyorum kaç gündür ama kesin bişey demedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı

Gebelik testi yaptinmmi?

Gebelik testi yaptinmmi?

evet hamilelik yok dedi ama sol yumurtalığımda sancı var doktor hamilelik oluşurken rahim reddetmiş olablabilir yada üzüntüden dedi araştırılması lazım kanamam halen tam gaz devam ediyo bu kanma korkutuyo beni çok fazla çünkü adet gibi değil pazartesi gidecem yine bakalım bu arada çok sevindim gözün aydın inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur vay be hamişsin ha inan kendim hamilelik haberini almış kadar mutlu oldum

Sağol canim inşallah tamamida guzel olur. Dusuklerden sonra insan cok pimpirikli ve hassas oluyor. Rabbim bunuda saglikla nasip etsin. Insallah seninde guzel haberlerini burdan alicaz.

Buarada kimyasal gebelik olabilir senin durumunda suanda. O adetle birlikde geliyor tek farki daha yogun kanama oluyor. Tutunmaya calisilmis ama tutunamadan adetle birlikde düşmüş. Boyle biseyde olabilir. Zaten kadinlarin buyuk bir kısmı adetle düşüruyor. Ve hic farkinda bile olmuyor. Insallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın canim

evet abla emin olmamakla beraber kimyasal gebelik olabilir dedi çünkü sürekli 1 yumurtalıkta sancı vardı gerçekten ben hamile olduğumu hissediyordum nasip ama kanama çok yoğun bu kimyasal gebelik ihtimalini artırıyor

Umutsuzluga kapilma bu ay olmadi bi dahaki ay. Ama yumurtlama gununde ve bir sonraki gun ilişki olsun. Yumurtlama gununu kacirma. Gerekirse doktor kontrolün de yine olur. Sadece moralini bozma asil stres yaparsan geciktirirsin. Kendini rahatlat biseylerle meşgul ol ve pozitif dusun hep. 💜

bata da bişi kalmamış kız ama heycan yapma:18:

ayrıca sana katılıyorım evet kocadır değerlidir önemlidir severiz sayarız amaa bi yere kadar

ben kendi evliliğimdewn biliyorum ben iyi olursam herşey iyi gidiyor

ama ben madii veya manevi hasta olursam herşey kötü

kendini eşin için yiyip bitirirsen olan sana olur kimseye bişi olmaz

canım ya çok geçmş olsun

öyle bişi hiç yaşamadım doktorun ve evdeki test seni umutlandırmış demekki

sende mi yumurtlayamıyorsun:26:

inşallah tüpe gerek kalmaz canım

hakkınızda hayırlısı olsun

aynen katılıyorum sana psikolojinin içine etmekte üstümeze yok dimi?

ya kısırsam!!

alemsin he

bu cümleyi bende az düşünmedim zamanında

hatta peşine şunlarıda ekledim

'ya hiç bir zaman çocuğum olmayacaksa, ya boşunaysa herşey, ya çocuksuz biri olarak kalacaksam hep!!!!!!!

zor gerçekten ama işte elimizden geldiğinince takmamaya eğlenmeye çalışıyoruz burdaki arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…