Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:53::53::53::53::53::53::53::53:

şk şok şok rekor rekor rekorrrrrrrrrr

o kadar gün geçmesine rağmen evde test yapmayan ve sakince doktora gideceğim diyen kadınnnnnn:53::30::30::30::30::30:

saygıyla alkışlıyoruzzzzzz:42::46:

iyice okuyup anladinmi kardes bak 4 haziranda lekelenme oldum ve haziranin 19 unda tekrardan lekelenme oldu ve doktora gittim birsey yok dedi normaldir dedi ve ilac verdi onumuzdeki pazartesi tekrardan gidecegim doktora

Son düzenleme:
Kuzum annem ayni durumu stabil
Olis alisti ayni huysuzluga devam kolik bayagi azaldi
ama bitmedi bir biteydi hayirlisiyla

Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua

Hz zekeriya efendimizin duasi

Esi kisirmis ve kendisi cçok ama çok yasliymis
Bu duayi bolbol okuyup rabbimden istemiş Rabbimvvermiş
Darisi ttüm isteyenlerin basina

2 sene bitti 3 girdim baskı değilde beklenti var bu yaz bir torun istiyorum artık felen diyo kaynanam eşim zaten o adet günlerimi tek tek hesaplıyo 1 gün bile geçse gözü dolu dolu oluyor heyecandan

Ayyy cnm yaaa Rabbim versin insallah
Bol bol oku cnm Rabbimverir

merhaba cnm bende 1 bucuk sene once rahim filmi cektirdim ve ameliyat oldum eski doktorum birtanesi acabildim dedi ve bu yeni gittigim doktor tekrar film cekti ve ayni gun ilacla ameliyatsiz her iki tupumu acti benim tek sorunum yumurtalarimin gelismeyip catlamamasi insallah iyi olursun bak istersen numarayi vereyim doktorun ama sanliurfa viransehirde bu doktor cok kisi bu doktorun sayesinde hamile kaldi dedigim gibi benim tek sorunum yumurtalarimin gelismeyip catlamasi bugun doktora gittim bana serophene yumurta buyumesi icin ilac yazdi doktorun numarasini vereyim dedim belki seni baska doktora yonlendirir yada doktorunla konusman gerekenleri soyler tedavi
benim hikayem uzun canım,7 bebek kaybım var..benim tüplerim tıkalı değil rahim t şeklinde onun ameliyatını oldum ben ,ilgin için sağol inşaallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun...

Canim benim yaaaa inan bende cok olumlu sonuçlar bekliyordum. Tabiki yorulman normal. Yine senin cok guclu bir bunyen varmış... bak ne diycem sana. Sen eminmisin belkide dusuklerin nedeni bu rahimdeki bozukluk degildir. Bundan nasil emin oluyor doktor. Dedim acaba bir daha ameliyat olmadan once bi dahami denesen gebeligi belki seninki sebebsiz dusuklerdendir. Bu sefer olur belkide. Benim gittigim doktorlardan biri demistiki duser duser ama en sonunda olur. Yilmadan deniyceksin demisti. Hiçbir zaman doktorlar emin olamazmis dusugun gercek nedenini... senin yorulmani eşinin hayal kırıklığını cok iyi anliyorum. Benim eesimdede görmüştüm hayal kirikligini. Ve onu oylee görünce o kadar kotu olmustumki..ama olacak elbette senin cocugun olacak!!!! Buna inaniyorum Beydaglimm..
o riski göze alamam umudum çünkü doktor bu darlıktaki rahimde bebeğin büyümesi zor diyor..bende artık ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum,bakalım hayırlısı...
güçlüymüşüm dimi umudum hayatımdaki zorluk tek bebek olayı olmadı,çok şeyler yaşadım özellikle annemin durumu ve bu yıllar süren sınavım bende bu kadar dayanıklı olduğumu bilmiyordum...ama RABBİM bunları unutturacak dertler vermesin...DERDİMİZDEN BÜYÜK RABBİMİZ VAR O HERŞEYE KADİR.....
Kuzumm pes etmek yok nolur bak bir yola ciktin sonuna kadar devam Rabbim siniyor umutlu ol nolur Allahimsabir versin eeşinicçok iyi anlıyorum senide çok iyi aanliyorum ama bir yola girdin devamini getirmezsen hep keskelerle yasarsin ben manen seni destekliyorum kuzuvum hep yanindayim
Sen neye karar verdin simdi
hepiniz çok sağolun..aslında doktor bana yarın için ameliyat ve yatış kağıtlarını bile verdi,aklım dönerse bir bakarsın yarın ameliyata giderim hemde eşimden başkasına söylemeden...eğer ara verirsem tamamen vazgeçecem sevinçççç oofffff,içim kapkara oldu sanki..başkalarına verdiğim gücü ve desteği kendimede verebilsem keşke..
ağlamaa bak biz yanındayızz gerekirse adanaya gelir kapında protesto ederiz seni

hatta hastane önünde beklerizz

bak 100 kşiden 2 sinde sorun oluyormuş madem

ikinci ameliyatta ve rahim filminde kesin açılacak ve sorun çözülecek demektir

ondan sonrada korunmayı bırakırsınız bizim dualarımızlada bebeğin tutunur kucağına alırsın

burda seninde anne olduğunu görmek istiyorum aşkım çok içten söylüyorum vazgeçme

namaz kıl dua et yardım iste Allah ın merhameti bol O çok cömert

O herşeyin en iyisini biliyor muhakkak var bi bildiği

sen bi kere daha çık bu yola lütfen bizim için:29::29::29::29::29:

kuzummm çok sağol, başak şu anda ağlıyorum biliyormusun ne garip hiç yüzyüze tanımadığın insanların sana böye destek olmaları ve seni anlamaları benim sinirlerim çok yıprandı...

zaten yarın sabah ameliyata gidersem önce eşim sonra sizin bu yazdıklarınız için gidecem..ama içimde korku var ya bu ameliyattan sonrada aynı durumu yaşarsam diye ama olmaz dimi yaşamam inşaallah...

HEPİNİZİ ÇOK SEWİYORUM KIZLAR desteğiniz için sağolun iyiki varsınız..

Kuzum annem ayni durumu stabil
Olis alisti ayni huysuzluga devam kolik bayagi azaldi
ama bitmedi bir biteydi hayirlisiyla

Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua

Hz zekeriya efendimizin duasi

Esi kisirmis ve kendisi cçok ama çok yasliymis
Bu duayi bolbol okuyup rabbimden istemiş Rabbimvvermiş
Darisi ttüm isteyenlerin basina
Cok sagol canim
Amin inşallah

benim hikayem uzun canım,7 bebek kaybım var..benim tüplerim tıkalı değil rahim t şeklinde onun ameliyatını oldum ben ,ilgin için sağol inşaallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun...

o riski göze alamam umudum çünkü doktor bu darlıktaki rahimde bebeğin büyümesi zor diyor..bende artık ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum,bakalım hayırlısı...
güçlüymüşüm dimi umudum hayatımdaki zorluk tek bebek olayı olmadı,çok şeyler yaşadım özellikle annemin durumu ve bu yıllar süren sınavım bende bu kadar dayanıklı olduğumu bilmiyordum...ama RABBİM bunları unutturacak dertler vermesin...DERDİMİZDEN BÜYÜK RABBİMİZ VAR O HERŞEYE KADİR.....

hepiniz çok sağolun..aslında doktor bana yarın için ameliyat ve yatış kağıtlarını bile verdi,aklım dönerse bir bakarsın yarın ameliyata giderim hemde eşimden başkasına söylemeden...eğer ara verirsem tamamen vazgeçecem sevinçççç oofffff,içim kapkara oldu sanki..başkalarına verdiğim gücü ve desteği kendimede verebilsem keşke..

kuzummm çok sağol, başak şu anda ağlıyorum biliyormusun ne garip hiç yüzyüze tanımadığın insanların sana böye destek olmaları ve seni anlamaları benim sinirlerim çok yıprandı...

zaten yarın sabah ameliyata gidersem önce eşim sonra sizin bu yazdıklarınız için gidecem..ama içimde korku var ya bu ameliyattan sonrada aynı durumu yaşarsam diye ama olmaz dimi yaşamam inşaallah...

Canim yaaaa tabiki guclusun. Rabbim seni oyle mutlu edecekki dönüp arkana baktığında butun bunlari unutacak kadar mutlu olacaksin.

Canim o zaman ameliyatı olmassan ileride aacaba olsamiydim. O kadar herşeye dayandim. Keşke bunuda yapsaydom diyceksin. Aklin kalicak. Esin bile diycek olcakdin zamaninda o ameliyati diyecek. .. Allahim yar ve yardimcin olsun... ne olur bizi burda senden habersiz birakma. Ameliyata girersende hep pozitif düşün. . Dualarim seninle.

insallah iyi gecer ameliyatin cnm dualarim sizlerle Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin Rabbim bizleri boyle sınıyor umudumuzu hic bir zaman yitirmeyelim bazen benimde sinirlerim bozuluyor insallah guzel haberlerle gelirsin

Hayirli bir gün olur inşallah hepimiz icin.

Beydaglim kuzum. Inşallah ameliyatini olmussundur ve kurtulmussundur canim. Rabbim hakkinda hayırlısini versin. Gönlünde ne varsa hepsi tek tek gercek olsun. Yasadigin bu zorluklari unutturacak kadar guzel cocuklarin olsun insallah...

Kuzum her zaman destekciniz insallah ameliyatini olmussundur bu kabus bitmiştir cnm
Tez zamanda iyileşip bebisini kucagina alirsin insallah dualarim seninle
Kiz doğururken isminle dua ettim Rabbim kabul edecek insallah

yumurtta rezervinde neden azalma var acaba , yaşın kaçki?

doktorada gitmişsindir heralde noldu test yaptırdınmı:26:

yaşım 29 cnm . amh denılen bır testle menopoza ne kadar yakın olduğunu ögrenıyorsun . bnmde düşük çıkmıştı .ama fsh e2 lh vb dıger hormonlarımda sorun yok . bu değerler toplu halde degerlendırılıyor..o yüzden doktorum çokta korkmamamı soyledı .ağustosta tup bebek deneyecegız. hormon ılaçlarımı kullanıyorum suan . adetım bır gun oldu be 2 gundur arkası yok , doktorum sokulmesı ıcın duphaston verdı, duzensız dedı . hıc bır belırtı yok adete dair. bhcg yede bakıldı 1,20.

kızlar kusura bakmayın pc gene kafayı yedi yeni kendine geldi anca girebildim:27:

beydaglık kardeşim inan herşey güzel olucak ben buna inanıyorum biz yanındayız unutma bunu olurmu:43::43:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...dün ani bir kararla ameliyat oldum erteleseydim hiç olmayacaktım,zaten doktor yatış kağıtlarımı hazırlayıp vermişti gittiğmide..karar verirsen gel hemen ameliyatını yaparım diye....inşaallah bu sefer olmuştur artık adet olmayı beklicem adet bittikten sonra tekrar rahim filmi çekilecem o zaman belli olacak....

hepinizi öpüyorummm:54:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...dün ani bir kararla ameliyat oldum erteleseydim hiç olmayacaktım,zaten doktor yatış kağıtlarımı hazırlayıp vermişti gittiğmide..karar verirsen gel hemen ameliyatını yaparım diye....inşaallah bu sefer olmuştur artık adet olmayı beklicem adet bittikten sonra tekrar rahim filmi çekilecem o zaman belli olacak....

Ayyy cook sevindim ameliyati olmana. Bencede bekleseydin dahada bir yuk olacakdi. Insallah bu sefer olmustur. Adetin ne zaman kuzum?? Cok dua ettim. Insallah bu son olur. Bir dahakine gelsin bebisler :)))
Agrin falan varmi canim.
Bak oldun kurtuldun. Ayy inanirmisin bbende hafifledim simdi burdan :))

geçmiş olsun ablacım ben inanıyorum herşey çok güzel olacak sende anne olacaksın inan :16:

Canimmmmmm. Çok geçmiş olsun çok sevindim
Bu son insallahhhhhh:emir_bebek:

canım çokk çokk geçmiş olsun...bu son olsun Rabbim hayırlısıyla tez vakit bebişini göndersin inşallah..:38:

canlar nasılsınız ben ankaradayım 15 gündür ne özlemişim buraları çok şükür kavuşturana :nazar::nazar: geziyorum dinleniyorum arada girip sizlere bakıorum...bu ay 1 kez korunmadım kaza diyelim :9: neyse adetimde gecikti ama test baktım negatif :31::31: sanırım hava değişimi oldu bende umutlanmıştım açıkcası :30::30: hayırlısı inşallah buradan bu mutlu haberi vermeyi banada nasip eder Rabbim.:emir_bebek::emir_bebek:

Ayyy cook sevindim ameliyati olmana. Bencede bekleseydin dahada bir yuk olacakdi. Insallah bu sefer olmustur. Adetin ne zaman kuzum?? Cok dua ettim. Insallah bu son olur. Bir dahakine gelsin bebisler :)))
Agrin falan varmi canim.
Bak oldun kurtuldun. Ayy inanirmisin bbende hafifledim simdi burdan :))
sağol umudum oldum walla bir anda karar verdim ve gittim...ağrım yok kuzum bu sefer çok kolay oldu geçen sefer miyomlar yüzünden çok ağrı çekmiştim..bunda biraz kanamam var..adetimin tarihi değişebilir belki ameliyattan dolayı ama değişmezse geçen ay 8 inde olmuştum,artık hayırlısı inşaallah bu sefer olmuştur...
geçmiş olsun ablacım ben inanıyorum herşey çok güzel olacak sende anne olacaksın inan :16:
sağol canım inşaallah hepimiz için herşey güzel olsun....
Canimmmmmm. Çok geçmiş olsun çok sevindim
Bu son insallahhhhhh:emir_bebek:
inşaallah sevinççim çok sağol...
kızlar kusura bakmayın pc gene kafayı yedi yeni kendine geldi anca girebildim:27:

beydaglık kardeşim inan herşey güzel olucak ben buna inanıyorum biz yanındayız unutma bunu olurmu:43::43:
sağol paşam ALLAH razı olsun...
canım çokk çokk geçmiş olsun...bu son olsun Rabbim hayırlısıyla tez vakit bebişini göndersin inşallah..:38:

amin canım çok sağol....

aynen öyle abla ne oldu şimdi istemiyorsun felen diyo kayılarım evlenir ve eminiki ayrı evede çıkarlar olan bana oldu maalesef cefayı ben sefayı onlar çekecek :14::14:anam baya yaşı geçmiş beni doğururken oda gün olarak bilmiyor nisanın son haftası yada mayısın ilk haftası doğdun diyo:1::1:
ay canım yaa , o zaman eşinle randa sorun olmaz

doğum günümü unuttun muhabbeti olmaz hiç bi zaman:9:

kıyamam yaa:29:
iyice okuyup anladinmi kardes bak 4 haziranda lekelenme oldum ve haziranin 19 unda tekrardan lekelenme oldu ve doktora gittim birsey yok dedi normaldir dedi ve ilac verdi onumuzdeki pazartesi tekrardan gidecegim doktora
okudum cnm

hakkında hayırlııs olsun inşallah:29:

canım benim zaten biraz destek görünce insan dayanamıyor açıyor muslukları dimi:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

yazmadım ama cepten okudum ameliyat olduğunu okuyunca da inanki çok rahatladım sevindim

inşallah çektiğin sıkıntıların boşa çıkmaz acılarına değer yüzün güler

şu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bol bol dualar ederiz Rabbim boşa çıkarmaz çok merhametlidir

bundan sonra bakalrım görecez neler olcak:34::34::34::34::34::34:
yaşım 29 cnm . amh denılen bır testle menopoza ne kadar yakın olduğunu ögrenıyorsun . bnmde düşük çıkmıştı .ama fsh e2 lh vb dıger hormonlarımda sorun yok . bu değerler toplu halde degerlendırılıyor..o yüzden doktorum çokta korkmamamı soyledı .ağustosta tup bebek deneyecegız. hormon ılaçlarımı kullanıyorum suan . adetım bır gun oldu be 2 gundur arkası yok , doktorum sokulmesı ıcın duphaston verdı, duzensız dedı . hıc bır belırtı yok adete dair. bhcg yede bakıldı 1,20.
yaşında geçmiş ama olabiliryor tabiiki böyle şeyler

ne çok teferruat var dimi insanın kafası karışıyor

inşallah tüp bebeğede gerek kalmazda kendiğilinden gelir bebek

çünkü tüp bebekte maddi açıdan bayağı sarsıyor

ahh ahh çok zor yaa insan bütün malını vermeye hazır ama yeterki olsun:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

canlar nasılsınız ben ankaradayım 15 gündür ne özlemişim buraları çok şükür kavuşturana :nazar::nazar: geziyorum dinleniyorum arada girip sizlere bakıorum...bu ay 1 kez korunmadım kaza diyelim :9: neyse adetimde gecikti ama test baktım negatif :31::31: sanırım hava değişimi oldu bende umutlanmıştım açıkcası :30::30: hayırlısı inşallah buradan bu mutlu haberi vermeyi banada nasip eder Rabbim.:emir_bebek::emir_bebek:
kızz ne işin var ankaradaaaaaaaaaa abovvvvvv bende geliyim bekle beniiiii

taşındınmı naptın antalyaya

tatile sana gelcez ailecek haa odamızı hazırla:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
birde göğüs göbek çevresi çok fazla doldu kahverengi çok koyu leke lütfen yardım

benim hiç bi blgim yok canım ya:26:

Back
X