Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnnnnn:42:

sen eve ne zaman döndün kadın

neden haber vermedin:110:

fuuuuu çok geçmiş olsun vallaha verilmiş sadakan varmış

şükürki bununla atlatmışsın:30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Ctesi geldim :110:
şişko kolu bacağı kırık sevinç karısı:3:

uzun zamandan sonra seninle burda karşılaştık napiyon:57: karnım çok aç:57: ne zıkkım yapıyon aaşama:57:

biz nazoynan görüşeceğük kıskanmada:110:
Soğuk çorba
Firinda tavuk patates
Pirinçppili
Salata
Ayran
aaaaaaa ne bi selam ne bi sabahhhhhhh aaaaa inanmıyorummm şok şok şokkkkkk:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

kıskanç tabii nazoyla göürşrceğiz msjımı okur okumaz tüymüşşş:53:

kıskançlıklı karı:63:

:53::53:
:63:
Oğlumu emziridim

nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor

ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem:30::30::30::30::30:

abovv şaka nazo şaka:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77:

Ne zaman buluşma :30:
Dikkat etde nazo seni görünce
Bizi terketmesin :37:

ay canım yaa , o zaman eşinle randa sorun olmaz

doğum günümü unuttun muhabbeti olmaz hiç bi zaman:9:

kıyamam yaa:29:

okudum cnm

hakkında hayırlııs olsun inşallah:29:

canım benim zaten biraz destek görünce insan dayanamıyor açıyor muslukları dimi:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

yazmadım ama cepten okudum ameliyat olduğunu okuyunca da inanki çok rahatladım sevindim

inşallah çektiğin sıkıntıların boşa çıkmaz acılarına değer yüzün güler

şu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bol bol dualar ederiz Rabbim boşa çıkarmaz çok merhametlidir

bundan sonra bakalrım görecez neler olcak:34::34::34::34::34::34:
sağol başakçım ALLAH razı olsun canım....bende çok merak ediyorum bakak görek neler olacak...
inşallah cnm yolumuz düşerse aklımda olursun .
zaten tanıdığmz yok antlyada sana geliriz direk:10:

antalya hayatına da yeni bi bebekle başlarsın inşallah cnm:21:

hadi canım yaaaaa

seninkininde benimkinden farkı yok demekki:25:

bu erkeklerin hepsi aynı pehhhhhhh:63:
yok beee hepsi aynı deel,benimki sıkıysa unutsun doğumgünümü yada evlilik yıldönümünü gerçi hiç unutmazda am unutursa başına geleceği tahmin ediyordur...sizler daha yeni evli sayılırsınız salmayın böyle herşeyii...
Dun balkonda sandalyeden düştüm yerler yasti sol dirsegim ve omuzum ezildi bide kalcam Rabbim yüzümüze bakti kirilsa ne yapardim :30::31:
abowww çok geçmiş olsun kuzummm,çok şükürki bir şey olmamış annen nasıl oldu bu arada...
geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış şimdi nasılsın inşallah iyisindir

geçmiş olsun canım ameliyatından sonra inşallah bebeğine kavuşursun
amin...çok sağol saracım inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun...
Walla canim mide bulantisi. Progestandan dolayi bas dönmesi. Halsizlik yorgunluk var. Rabbim saglik versinde idare ediyoruz iste. Yarin doktor randevum var. doktorla taniscaz. Cumada scana giricem. Insallah guzel ve hayirli haberler verebilirim size. 💜💜
inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....
nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor

ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem:30::30::30::30::30:

abovv şaka nazo şaka:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77:
:9::9::9::9::9:walla kavgada söylenmez inşaallah nazo seni görünce yolar:9::9:

belki kadın seni görünce kaçar,he bu arada sıcakta pembe kürkünü giy git belki kurdeşen dökersin:9::9:
Bende serayla gorusecektim anam ayagini kirdi
Hic bir yere kimildayamadim:31:

nerde görüşecektiniz belki bende sizi basardım..

ya seray nasıl oldu toparlanabildimi biraz,canım benim...

adana çok sıcak sevinç dimi ,oruç tutunca daha fena oluyor ama RABBİM dayanma gücü veriyor...

bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR RABBİM rızasına erişen kullarından eylesin hepimizi...

geçmişi pek fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla umudum hamile kuzumm gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahh...

beydağlı ameliyat olmuş ama neden oldugunu anlamadım merak konusu ;) inşallah sağlıcakla hamiş kalırsın kuzum...adana yanıo ama oruç iyi gidiyo çok şükür..ramazanla birlikte namazada başladım...Rabbim devamını nasip etsin inşallah...

ben daha iyiyim çok şükür..çarşamba sabah 6 da çorlu yolcusuyum ablama gidiom..

sevincim geçmiş olsun canımmmm...Allahım esirgemiş..bununla gelmiş geçmiş olsun...annen nasıl oldu...görüşemedikde...bidahakine inşallah..

başakcımmmmm benim bilgilerde yaşımı 31 yap kuzum yaşlandık walla...:D

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...:16::16::16::16::16:

sağol başakçım ALLAH razı olsun canım....bende çok merak ediyorum bakak görek neler olacak...

yok beee hepsi aynı deel,benimki sıkıysa unutsun doğumgünümü yada evlilik yıldönümünü gerçi hiç unutmazda am unutursa başına geleceği tahmin ediyordur...sizler daha yeni evli sayılırsınız salmayın böyle herşeyii...

abowww çok geçmiş olsun kuzummm,çok şükürki bir şey olmamış annen nasıl oldu bu arada...

amin...çok sağol saracım inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun...

inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....

:9::9::9::9::9:walla kavgada söylenmez inşaallah nazo seni görünce yolar:9::9:

belki kadın seni görünce kaçar,he bu arada sıcakta pembe kürkünü giy git belki kurdeşen dökersin:9::9:

nerde görüşecektiniz belki bende sizi basardım..

ya seray nasıl oldu toparlanabildimi biraz,canım benim...

adana çok sıcak sevinç dimi ,oruç tutunca daha fena oluyor ama RABBİM dayanma gücü veriyor...

bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR RABBİM rızasına erişen kullarından eylesin hepimizi...
Saol tatlim Allah korudu valla cocuklarim rezil olurdu helede miracim Nasil emzirirdim ilk aklima gelenler bunlar oldu annem ayni ayagi alcida cnm bugün Dr kontrolü var insallah iyi olmuştur alciyi sokerler bu sicakta hic cekilmiyor diyor . serayla bulusacaktik yer zaman belirlememistik ama insallah bir dahakine sanada yazariz gel bizi bas :9:
geçmişi pek fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla umudum hamile kuzumm gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahh...

beydağlı ameliyat olmuş ama neden oldugunu anlamadım merak konusu ;) inşallah sağlıcakla hamiş kalırsın kuzum...adana yanıo ama oruç iyi gidiyo çok şükür..ramazanla birlikte namazada başladım...Rabbim devamını nasip etsin inşallah...

sevincim geçmiş olsun canımmmm...Allahım esirgemiş..bununla gelmiş geçmiş olsun...annen nasıl oldu...görüşemedikde...bidahakine inşallah..

Cnm Allah kabul etsin insallah Hep devami gelsin namazlarinin güle güle git kafani dagit iyi gelir insallah

Sağol Seraycim inşallah amin...

Cok sevindim namaza baslamana. O kadar iyi ggeliyorki insana. Ben kilamiyorum gerci ama dualarimida eksik etmemeye çalışıyorum. Rabbim yuce katinda kabul etsin insallah.
Seninde daha iyi oldugunu duymak iyi geldi. Insallah bundan sonrada guzel haberler alicaz hep senden kuzum. Opuyorummm.

Selam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadım :( inşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum

Selam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadım :( inşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum

Canim cok sagol.
Sanada gecmis olsun tatlım. Iste bizlerin gebelikleride hep riskli.. Kac haftalik oldun sen simdi?
BBayagidir girmiyosun haber alamadim senden. Suanda kullandigin ilaclari yazarmisin canim.
Progestan kullaniyormusun?
Coraspin falan. Daha detayli yazarsan sevinirim. Kendine dikkat et..

Kizlarrr doktora gittim geldim hastane kaydımız yapildi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Tansiyon falan ölçtüler...dosya actilar. Bir dahaki randevu iki hafta sonra. Ama cuma gunu scana sokucaklar. Bebek gozukcekmi saglikli bi gebelikmi onu soyliycekler. Bakalim Allahdan hayırlısı artik. Dua edin kizlar. Sevincim sende dua et

seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...

ben 2 ayönce hem 5 tane miyomumdan kurtuldum hemde rahim t şeklinde imiş onun ameliyatını oldum,ama rahim tekrar yapışmış 1 hafta önce tekrar onun ameliyatını oldum inşaallah düzelmiştir bu kez...
Saol tatlim Allah korudu valla cocuklarim rezil olurdu helede miracim Nasil emzirirdim ilk aklima gelenler bunlar oldu annem ayni ayagi alcida cnm bugün Dr kontrolü var insallah iyi olmuştur alciyi sokerler bu sicakta hic cekilmiyor diyor . serayla bulusacaktik yer zaman belirlememistik ama insallah bir dahakine sanada yazariz gel bizi bas :9:

Cnm Allah kabul etsin insallah Hep devami gelsin namazlarinin güle güle git kafani dagit iyi gelir insallah
walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..
he hiç belli olmaz aniden bir bakmışsınız karşınızdayım..
bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..
Kizlarrr doktora gittim geldim hastane kaydımız yapildi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Tansiyon falan ölçtüler...dosya actilar. Bir dahaki randevu iki hafta sonra. Ama cuma gunu scana sokucaklar. Bebek gozukcekmi saglikli bi gebelikmi onu soyliycekler. Bakalim Allahdan hayırlısı artik. Dua edin kizlar. Sevincim sende dua et

inşaallah bundan sonraki haberlerinde hep güzel olur canım,RABBİM sizleri korusun...

seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...

ben 2 ayönce hem 5 tane miyomumdan kurtuldum hemde rahim t şeklinde imiş onun ameliyatını oldum,ama rahim tekrar yapışmış 1 hafta önce tekrar onun ameliyatını oldum inşaallah düzelmiştir bu kez...

walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..

bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..

inşaallah bundan sonraki haberlerinde hep güzel olur canım,RABBİM sizleri korusun...
Amin canim benim inşallah bundan sonra herkes iyi hayirli haberlerle gelir. Sen ve diger kizlarda.tez vakitte bebis haberlerini verirsiniz. Ben ve dumanda saglikla gebeligi tamamlariz. Insallah. Inanirmisin canim hep korku hep endişe.......................

Cnm çok geçmiş olsun kiz düşüknedeniyle ne demek ddüşük riski de bari beni korkuttun tez zamanda duzelirsin insallah

Cnm gozunaydin insallah hep iyi haberlerle gelirsin
Dun alisin dogimgunuydu dimi nice senelere saglikla sihhatle insallah:emir_bebek:

Beydagli çok saol kuzucum
Sen de tez zamanda iyileşip sahalara donersin insallah
Rabbim senin ve eşinin emeklerini boşa cikarmaz insallsh

Cnm çok geçmiş olsun kiz düşüknedeniyle ne demek ddüşük riski de bari beni korkuttun tez zamanda duzelirsin insallah

Cnm gozunaydin insallah hep iyi haberlerle gelirsin
Dun alisin dogimgunuydu dimi nice senelere saglikla sihhatle insallah:emir_bebek:

Sagol canim benim. Insallah.

Alisin dogumgununu haftasonu kutluycaz teyzesi cok sagol. Babasi o zaman evde oldugu icin. Bende alisin 1 yas asisi vardi gun aldim 3 hafya sonraya verdiler. Yer yokmuş . Hayirlisi artik ama cok gec insallah bisey olmaz.

Miracim nasil? Senin iyileştimi ezilen yerlerin?

Sagol canim benim. Insallah.

Alisin dogumgununu haftasonu kutluycaz teyzesi cok sagol. Babasi o zaman evde oldugu icin. Bende alisin 1 yas asisi vardi gun aldim 3 hafya sonraya verdiler. Yer yokmuş . Hayirlisi artik ama cok gec insallah bisey olmaz.

Miracim nasil? Senin iyileştimi ezilen yerlerin?

Canim. Keşke öncedenalsaydin randevuyu 3 hafta neredeyse 1 ay allah esiirgesin miraçhuysuz ya sicaklardan sanirim benimde agrilarim var ggeçer ins

Canim. Keşke öncedenalsaydin randevuyu 3 hafta neredeyse 1 ay allah esiirgesin miraçhuysuz ya sicaklardan sanirim benimde agrilarim var ggeçer ins

Kizzz bilemedim bu kadar gec vereceklerini.:18: ..dedim en falan 1 hafta gec olur. Bakalim Allahim korusun onu. Ve butun bebisleri

Sıcaklar mahvediyor bende alisi atlet ile dolastiryorum evin icinde. Ama bu ulke turkiye gibi cok sicak olmuyor olsa bile en fazla 1 hafta sonra yagislar veya kapali serin hava..

Inşallah agrilarinda en kisa zamandq gecer. Yinede Allahim korumus:nazar:

Gunaydin kizlar hayitli sabahlar hayirli cumalar
Bu miraç efendi 3. Çocuk fikrinden tamamen beni uzaklastirdi canmdan bezdirdi bilin istedim.

Vik vik bir haftada iki kez Dr goturdum birseyi yok
Uykuya dalarken çok agliyof kendini paraliyor poffff

Gunaydin kizlar hayitli sabahlar hayirli cumalar
Bu miraç efendi 3. Çocuk fikrinden tamamen beni uzaklastirdi canmdan bezdirdi bilin istedim.

Vik vik bir haftada iki kez Dr goturdum birseyi yok
Uykuya dalarken çok agliyof kendini paraliyor poffff

Sanada hayirli cumalar canimm

Anne olmak cok zor. Gercekdende. Babalar ne gUzel rahat. Kadinlarin isi cok zor yaaa.

Canim benim Allahima sukur sikayetci degilim ama alisi görsen Miraca sukredersin kucakdan indirirsen onunla oynamassan habire mizmizzz mizmizźz aglayan bi cocuk. Cok yoruyor beni. Inanirmisin akşama kadar pestilim cikiyor. Ben o yuzden hergun alip arabasiyla temIz havada dolastiriyorum mest oluyor.

Mirac efendinin Bence sicakdandir onun huzurszlugu bence sen sabah serinliginde ve aksam cikar arabasiyla dolastir.

Biz gunun 3 saati nerdeyse disardayiz.

Merak etme.biraz buyusun biraz daha rahatliycaksin.

Muzikle uyutmayi denesene canim. Alis muziksiz uyumuyor. Burda bebek şarkıları olan cd aldim. Cok iyo uyutuyor. Oyle alıştırdim.

Sende turkiyede trt nin ninniler cd si cikmis ona alıştir rahatlar cocuk. Bende Turkiye'den istiycem..

Back
X