Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hayirli Ramazanlar
Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine
Dualarimizi kabul eylesin
Gecen sene ramazanda miraca hamile kalmistim
Heyyy gidi simdi neredeyse 3.5 aylik oldu
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin amin

hayırlı ramazanlar ablacım nasılsın oruçla aran nasıl

Kizlarrr doktora gittim geldim hastane kaydımız yapildi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Tansiyon falan ölçtüler...dosya actilar. Bir dahaki randevu iki hafta sonra. Ama cuma gunu scana sokucaklar. Bebek gozukcekmi saglikli bi gebelikmi onu soyliycekler. Bakalim Allahdan hayırlısı artik. Dua edin kizlar. Sevincim sende dua et
selam abla nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor bir sorun yoktur inşallah

Gunaydin kizlar hayitli sabahlar hayirli cumalar
Bu miraç efendi 3. Çocuk fikrinden tamamen beni uzaklastirdi canmdan bezdirdi bilin istedim.

Vik vik bir haftada iki kez Dr goturdum birseyi yok
Uykuya dalarken çok agliyof kendini paraliyor poffff
abowww walla ben çicuk yapmaya tırsıyom hele bu yaştan sonra iyce düşünüyorumm,ALLAH yardımcınız olsun ,hele şu miraç biraz daha büyüsün kadın canına kastınmı var:18:
Suanda hastanedeyim scan icin bekliyorum canim. .. inşallah bir sorun yoktur. .

umudum ne oldu canım merak ettim doktor ne dedi bebiş göründümü bir şey yazmamışsın...

abowww walla ben çicuk yapmaya tırsıyom hele bu yaştan sonra iyce düşünüyorumm,ALLAH yardımcınız olsun ,hele şu miraç biraz daha büyüsün kadın canına kastınmı var:18:

umudum ne oldu canım merak ettim doktor ne dedi bebiş göründümü bir şey yazmamışsın...
canim kac saattir mesaj yazdirmadi bu telefon bana. Cok sukur şimdi yazabildim. Scana girdim canim. Allaha Şükür bebis göründü. Darisi senin ve diger kizlarin başına. Inşallah.

Sewince diyon da bende kasindim valla. :))) totomun uzerine oturamiyomki alis mubarek :)))

abla merak ettim bebek göründümü herşey yolundamı
Cok şükür canim. Gözüktü. 6 haftalikmisiz. Rabbim hayirlisiyla sag salim kucagima almayı da nasip eder insallah. Darisi senin basina.

Sen nasilsin. Çalışmalar nasil gidiyor?

Insallah hep beraber yasariz gebeliklerimizi...

seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...

ben 2 ayönce hem 5 tane miyomumdan kurtuldum hemde rahim t şeklinde imiş onun ameliyatını oldum,ama rahim tekrar yapışmış 1 hafta önce tekrar onun ameliyatını oldum inşaallah düzelmiştir bu kez...

walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..
he hiç belli olmaz aniden bir bakmışsınız karşınızdayım..

bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..

inşaallah bundan sonraki haberlerinde hep güzel olur canım,RABBİM sizleri korusun...

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir..

canim kac saattir mesaj yazdirmadi bu telefon bana. Cok sukur şimdi yazabildim. Scana girdim canim. Allaha Şükür bebis göründü. Darisi senin ve diger kizlarin başına. Inşallah.

Sewince diyon da bende kasindim valla. :))) totomun uzerine oturamiyomki alis mubarek :)))

Cok şükür canim. Gözüktü. 6 haftalikmisiz. Rabbim hayirlisiyla sag salim kucagima almayı da nasip eder insallah. Darisi senin basina.

ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ay eşimle biraz uzaklaştkı anneme gitiim yumurtlama günümüde kaçırdım bence bu ay hamilelik beklemiyorum hayırlısı artık ya

Beydagli cok gecmis olsun insallah hayirli haberlerinizide okuruz herkes gibi bende 6 senedir bebisi bekliyorum benim hikayem biraz uzun aslinda cok cok gecmis olsun tekrardan 😄:)

ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ay eşimle biraz uzaklaştkı anneme gitiim yumurtlama günümüde kaçırdım bence bu ay hamilelik beklemiyorum hayırlısı artık ya

Amin canim inşallah.

Uzaklaşmanin sirasi degil kızzz :) yakinlas arayi sicak tut. Biliyosun onlarsiz olmuyo bu işler. . :))
Ben yumurtlama günümü kacirdigim oldu tartistigim icin. Ama sonraları aklim başıma gelmişti. Hayırlısı herşeyin. ..

Amin canim inşallah.

Uzaklaşmanin sirasi degil kızzz :) yakinlas arayi sicak tut. Biliyosun onlarsiz olmuyo bu işler. . :))
Ben yumurtlama günümü kacirdigim oldu tartistigim icin. Ama sonraları aklim başıma gelmişti. Hayırlısı herşeyin. ..

abla bu hamileliğinde yumurtlama günü takip ettinmi yoksa tesadüfenmi oldu

abla bu hamileliğinde yumurtlama günü takip ettinmi yoksa tesadüfenmi oldu

Takip ettim canim yumurtlama günümü. Yoksa benim gebelikler olmuyor. Kaciriyorum hep. Mecburen takip etmem gerekiyor. Birde çocukdan dolayi biraraya gelemiyozki herifle. Ama yumurtlama gününü bilince ayarliyosun en azindan. :))

Takip ettim canim yumurtlama günümü. Yoksa benim gebelikler olmuyor. Kaciriyorum hep. Mecburen takip etmem gerekiyor. Birde çocukdan dolayi biraraya gelemiyozki herifle. Ama yumurtlama gününü bilince ayarliyosun en azindan. :))

ablacım banada söylermisin nasıl takipettin takvimmi testmi ben haziranın 15 adet oldum sadece ayın 26 ilişki oldu sadece bu ay ihtimal vermiyorum ama sence yumurtlama günümmü

ablacım banada söylermisin nasıl takipettin takvimmi testmi ben haziranın 15 adet oldum sadece ayın 26 ilişki oldu sadece bu ay ihtimal vermiyorum ama sence yumurtlama günümmü

Iki yol var takip etmenin.

1. Yol: yumurtlama testi alip, adetinden itibaren 10. Gunde yapmaya başlıyorsun. Bir hafta ya da 10 gun yapıyorsun. Orda cift cizgi gozukurse iliski yapiyosun o gun ve bir sonraki gün.

2. Yol: adetinin 17. Günu civari ya da 15. Gunu civari yapiskan bir akinti gelir. O gun iliski yasarsin. teste para harcamak istemessen bu sekildede takip edebilirsin.

Soruna gore yumurtlama gunun ayin 26 si degil. Adet döngün duzenliyse isin kolay ve 28 gunse. Senin yumurtlama tarihin temmuz ayinin 1 ile 5i arasi olabilir. O tarihler arasinda akintini kontrol edip yumurtladigin günü kesin olarak tespit edersin. Ve kesin o gün iliski yasarsin. Bir de bir sonraki gün.

Umarim kafani cok karistirmadim...

Kizlar alis Allahima şükürler olsun 1 yasina girdi. Doğum gününü kutladik. Cok guzel geçti. Ama ben cok yoruldum... :)

Iki yol var takip etmenin.

1. Yol: yumurtlama testi alip, adetinden itibaren 10. Gunde yapmaya başlıyorsun. Bir hafta ya da 10 gun yapıyorsun. Orda cift cizgi gozukurse iliski yapiyosun o gun ve bir sonraki gün.

2. Yol: adetinin 17. Günu civari ya da 15. Gunu civari yapiskan bir akinti gelir. O gun iliski yasarsin. teste para harcamak istemessen bu sekildede takip edebilirsin.

Soruna gore yumurtlama gunun ayin 26 si degil. Adet döngün duzenliyse isin kolay ve 28 gunse. Senin yumurtlama tarihin temmuz ayinin 1 ile 5i arasi olabilir. O tarihler arasinda akintini kontrol edip yumurtladigin günü kesin olarak tespit edersin. Ve kesin o gün iliski yasarsin. Bir de bir sonraki gün.

Umarim kafani cok karistirmadim...
anladım abla çok sağol ben testi tercih ederim bu ay denerim testle inşallah tutar hayırlısı abla bu arada iyi doğdun aliş :16::16::16:

hayırlı ramazanlar ablacım nasılsın oruçla aran nasıl
Canim oruç tutamiyorum emzirdigim için

Yok yok ben Vazgeçtim :9: Rabbim olmayanlara versin

Cnm gozunaydin Rabbim hhayirlisiyla sagsalim kucagina almayida nasip eylesin:emir_bebek::nazar:

Canim oruç tutamiyorum emzirdigim için

Yok yok ben Vazgeçtim :9: Rabbim olmayanlara versin

Cnm gozunaydin Rabbim hhayirlisiyla sagsalim kucagina almayida nasip eylesin:emir_bebek::nazar:
Aminnnnnnn canim inşallah.
Hayirli yaslari olsun cnm insallah saglikla sihhatle kardeşini kucakladigi gunleride görürüz insallah

Aminnnnnn inşallah canim benim o gunleri görmeyi nasip etsin Rabbim.

Back
X