Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin kuzum? Mirac rahatladimi biraz??
Keyfi yerindemi kuzunun?
nazoooo benmki c.tesi pazar izinlii
ayy heycanladnım yineee
düdüt varmı sizde
Selam canlarımmmm bugün benim için harika bir gündü
bunu hemen sizinle paylaşmak istedim
bugün çok önemli bi gündü , 16 haziraaaaaannn ahhh ahhhh
evett anlatmaya başlıyorummmmm
bugün eşimle evlilik yıldönümümüzdü 16.06.2009
koca bir 5 yılharika bir 5 yılll
bakın okuyun bugün neler oldu
sabah Egeyle uyandık tabii eşim çoktan işe gitmişti öğleden sonra kapı çalındı bir demet güllllll
üstünde de not 'evlilik yıldönümümüz kutlu olsun vs'
güzel bi şekilde kutlamış eşim dedim ve sevindim. ben sürprizizn bu kadar olduğunu düşünüyordumki
birandan kapı tekrar çalındı kurye bi kutu getirmişti açtımki içinden muhteşem bi elbise çıktı ayakkabılarıyla
rengide harika bişi ama o renk ne renk oluyo tam bilemiyorum nasıl anlatıcam. ama elbise satendi parlak ışıltılıııııııı aman Allah ımmmmmmm hiç böyle bi elbisem olmamıştı
ne yapacağımı bilemedim ne zaman giyecektim aklımda bi sürü soru oluştu
eşimi aramak bil e gelmedi aklıma derken telefonum çaldı
arayan kuafördüBaşak hanım saat 17:00 de randevunuz var sizi bekliyoruz geç kalmayın demesinmi
şok üstüne şokkkkkkkkkkkkk
artık eşimi aradım ve sordum, hiç bişey sorma araba gelip seni alcak giyin dedi. Ege nolcak dedim onu merak etme dedi ve tlfu kapattı
biraz sonra kapı tekrar çalındı gelen kaynanoştu
Bu akşam için Egeyi götürmek istediğini söyledi şaştım kaldımtabii ben hemen giyindim falan
bi elbise bu kadar mı yakışır yaaaaaa offfffff harikaydı
daha sonra eşimin dediğin gibi bi araba geldi beni kuaföre bıraktı saç baş makyaj falan çıktık kuaförden aynı araba beni on numara bi restorana götürdükiii işte tam karşımda kocacımmmmm duruyordu:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ve sonrası anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrrrr:127::130::127::123::127::123::127::123::127::123::92:
:92::92:
vel hasıl-ı kelam bu akşam bi harikaydı. eve yeni geldik gelir gelmez size anlatmak istedim. çok yorgunum hemen yatıcam
Ege hala babaanesinde oğlumuda çok özledim artık yarın alırım onu da
mümkünmü acaba?evet beni tanıyan arkadaşlar bilir
özellikle sevinç karısı hiç inanmamıştırevet bu benim sadece nacizane hayalimdi
bugün eşimle şöyle bi konuşma geçti armızda:
ben: bugün ayın kaçı?
eşim: 16 sı
ben:ne olduğunu bilmiyomusun?
eşim:biliyorum
ben: hiç aklına gelmedimi?
eşim: yoo gelmişti valla
ben:hiç önemi yok dimi?
eşim: yok tabii önemli bi gün değildiki
ben:....(sus pus)
akşamda herangi bi nedenden ötürü tartıştık ve küs yatıyoruzzzzz
işte gerçek buydu. insan niye evlenir diye düşünüyorum bzen
heeyyyyyyy bekarlar size sesleniyorummmmmmmmm evlenmeyinnnnnnnn
vallla sanıdığı gibi bi şey yokkkkkkkk vallaaaaaaa![]()
niyee kızz çokmu abartmışım
güzel hayaldi ama resmen gözümde canlandı![]()
Test yaptim
Silik ikinci cizgi
Sanirim hamileyimmmmmm :18::18::18:
![]()
Ayyyyyyyy kesin hamilesin içime doğdu hemen yazz netlesince heyecanla bekliyorum
Bende mart ayinda 3 . ye baslicam![]()
Selam canlarımmmm bugün benim için harika bir gündü
bunu hemen sizinle paylaşmak istedim
bugün çok önemli bi gündü , 16 haziraaaaaannn ahhh ahhhh
evett anlatmaya başlıyorummmmm
bugün eşimle evlilik yıldönümümüzdü 16.06.2009
koca bir 5 yılharika bir 5 yılll
bakın okuyun bugün neler oldu
sabah Egeyle uyandık tabii eşim çoktan işe gitmişti öğleden sonra kapı çalındı bir demet güllllll
üstünde de not 'evlilik yıldönümümüz kutlu olsun vs'
güzel bi şekilde kutlamış eşim dedim ve sevindim. ben sürprizizn bu kadar olduğunu düşünüyordumki
birandan kapı tekrar çalındı kurye bi kutu getirmişti açtımki içinden muhteşem bi elbise çıktı ayakkabılarıyla
rengide harika bişi ama o renk ne renk oluyo tam bilemiyorum nasıl anlatıcam. ama elbise satendi parlak ışıltılıııııııı aman Allah ımmmmmmm hiç böyle bi elbisem olmamıştı
ne yapacağımı bilemedim ne zaman giyecektim aklımda bi sürü soru oluştu
eşimi aramak bil e gelmedi aklıma derken telefonum çaldı
arayan kuafördüBaşak hanım saat 17:00 de randevunuz var sizi bekliyoruz geç kalmayın demesinmi
şok üstüne şokkkkkkkkkkkkk
artık eşimi aradım ve sordum, hiç bişey sorma araba gelip seni alcak giyin dedi. Ege nolcak dedim onu merak etme dedi ve tlfu kapattı
biraz sonra kapı tekrar çalındı gelen kaynanoştu
Bu akşam için Egeyi götürmek istediğini söyledi şaştım kaldımtabii ben hemen giyindim falan
bi elbise bu kadar mı yakışır yaaaaaa offfffff harikaydı
daha sonra eşimin dediğin gibi bi araba geldi beni kuaföre bıraktı saç baş makyaj falan çıktık kuaförden aynı araba beni on numara bi restorana götürdükiii işte tam karşımda kocacımmmmm duruyordu:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ve sonrası anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrrrr:127::130::127::123::127::123::127::123::127::123::92:
:92::92:
vel hasıl-ı kelam bu akşam bi harikaydı. eve yeni geldik gelir gelmez size anlatmak istedim. çok yorgunum hemen yatıcam
Ege hala babaanesinde oğlumuda çok özledim artık yarın alırım onu da
mümkünmü acaba?evet beni tanıyan arkadaşlar bilir
özellikle sevinç karısı hiç inanmamıştırevet bu benim sadece nacizane hayalimdi
bugün eşimle şöyle bi konuşma geçti armızda:
ben: bugün ayın kaçı?
eşim: 16 sı
ben:ne olduğunu bilmiyomusun?
eşim:biliyorum
ben: hiç aklına gelmedimi?
eşim: yoo gelmişti valla
ben:hiç önemi yok dimi?
eşim: yok tabii önemli bi gün değildiki
ben:....(sus pus)
akşamda herangi bi nedenden ötürü tartıştık ve küs yatıyoruzzzzz
işte gerçek buydu. insan niye evlenir diye düşünüyorum bzen
heeyyyyyyy bekarlar size sesleniyorummmmmmmmm evlenmeyinnnnnnnn
vallla sanıdığı gibi bi şey yokkkkkkkk vallaaaaaaa![]()
93 müüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen çok küçüksüüüüüüüüüünnnnnnnnn bebeksinnnn
ben 90lıları bebek sayardım
ben kendimi küçük bilirdim aman yarabbimmbebekler bile evlenmiş çicuk yapıyorrrr
kendimi kötü hissettim şuanbaya büyüdüm galiba
ee sen nden hastanelerdesn anlat bakim:26:
rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..
kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma![]()
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...dün ani bir kararla ameliyat oldum erteleseydim hiç olmayacaktım,zaten doktor yatış kağıtlarımı hazırlayıp vermişti gittiğmide..karar verirsen gel hemen ameliyatını yaparım diye....inşaallah bu sefer olmuştur artık adet olmayı beklicem adet bittikten sonra tekrar rahim filmi çekilecem o zaman belli olacak....
hepinizi öpüyorummm![]()
Dun balkonda sandalyeden düştüm yerler yasti sol dirsegim ve omuzum ezildi bide kalcam Rabbim yüzümüze bakti kirilsa ne yapardim![]()
kızlar yaa evde iş yapmak istiyorum
bir sürü eve iş veren firma var ama bulamıyorum
nette ne bi numara var ne bişi off bilgisi olan var mı yaaa:97:
nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor
ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem
abovv şaka nazo şaka![]()
Ne zaman buluşma
Dikkat etde nazo seni görünce
Bizi terketmesin![]()
Bana yardım edebilirmisiniz laşma sorunum var ve iyi bir hastane iyi bir doktor ve hemolok arıyorum istanbula yeni geldim acil yardım
Canım Allah razı olsun sonunda biri bana cvp yazdı ben c677t homozigotum istanbulda bir doktor arayışındayımCnm duman anakarada yasiyor
Bende 677 ve 1298 heterezigotum
Yardimci olacagim birsey varmi
İki oğlum var biri tedavisiz diğeri coraspirin ve 0.4 clexane iğne ile oldu arada 3 düşük var
Benim ilk düşüğüm Aralık ayında kürtaj oldum kalbi durdu 7 haftalıkken felan gelişememiş Allah çocuklarına sağlık versin canım darısı başımaCnm duman anakarada yasiyor
Bende 677 ve 1298 heterezigotum
Yardimci olacagim birsey varmi
İki oğlum var biri tedavisiz diğeri coraspirin ve 0.4 clexane iğne ile oldu arada 3 düşük var
Nazo hosşgeldin cnm nasilsin neler yaptin
Bende serayla gorusecektim anam ayagini kirdi
Hic bir yere kimildayamadim![]()
sağol başakçım ALLAH razı olsun canım....bende çok merak ediyorum bakak görek neler olacak...
yok beee hepsi aynı deel,benimki sıkıysa unutsun doğumgünümü yada evlilik yıldönümünü gerçi hiç unutmazda am unutursa başına geleceği tahmin ediyordur...sizler daha yeni evli sayılırsınız salmayın böyle herşeyii...
abowww çok geçmiş olsun kuzummm,çok şükürki bir şey olmamış annen nasıl oldu bu arada...
amin...çok sağol saracım inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun...
inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....
walla kavgada söylenmez inşaallah nazo seni görünce yolar
belki kadın seni görünce kaçar,he bu arada sıcakta pembe kürkünü giy git belki kurdeşen dökersin
nerde görüşecektiniz belki bende sizi basardım..
ya seray nasıl oldu toparlanabildimi biraz,canım benim...
adana çok sıcak sevinç dimi ,oruç tutunca daha fena oluyor ama RABBİM dayanma gücü veriyor...
bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR RABBİM rızasına erişen kullarından eylesin hepimizi...
Selam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadıminşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum
canim kac saattir mesaj yazdirmadi bu telefon bana. Cok sukur şimdi yazabildim. Scana girdim canim. Allaha Şükür bebis göründü. Darisi senin ve diger kizlarin başına. Inşallah.
Sewince diyon da bende kasindim valla. :))) totomun uzerine oturamiyomki alis mubarek :)))
Cok şükür canim. Gözüktü. 6 haftalikmisiz. Rabbim hayirlisiyla sag salim kucagima almayı da nasip eder insallah. Darisi senin basina.
Sen nasilsin. Çalışmalar nasil gidiyor?
Insallah hep beraber yasariz gebeliklerimizi...
Kizlar alis Allahima şükürler olsun 1 yasina girdi. Doğum gününü kutladik. Cok guzel geçti. Ama ben cok yoruldum... :)
canım hoşbulduk
hiç bişey yapmıyorum oruç ve sıcak birleşince bütün gün evde sayılırım
geç kalkıyorum eşim geç gidiyor işe sonra ortalığı toparlayıp kardeşimle konuşuyorum saatlerce öyle geçiyor
sende iyisin inşallah miraç paşayıda büyütmüşün maşallahçok tatlı bi bebek ALLAH nazarlardan korusun