Ctesi geldimaminnnnnnnn
sen eve ne zaman döndün kadın
neden haber vermedin
fuuuuu çok geçmiş olsun vallaha verilmiş sadakan varmış
şükürki bununla atlatmışsın
Soğuk çorbaşişko kolu bacağı kırık sevinç karısı
uzun zamandan sonra seninle burda karşılaştık napiyonkarnım çok aç ne zıkkım yapıyon aaşama
biz nazoynan görüşeceğük kıskanmada
aaaaaaa ne bi selam ne bi sabahhhhhhh aaaaa inanmıyorummm şok şok şokkkkkk
kıskanç tabii nazoyla göürşrceğiz msjımı okur okumaz tüymüşşş
kıskançlıklı karı
nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor
ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem
abovv şaka nazo şaka
bu kareleri nasıl yapıyosun umudum
öğrette bende yapiyim
sağol başakçım ALLAH razı olsun canım....bende çok merak ediyorum bakak görek neler olacak...ay canım yaa , o zaman eşinle randa sorun olmaz
doğum günümü unuttun muhabbeti olmaz hiç bi zaman
kıyamam yaa
okudum cnm
hakkında hayırlııs olsun inşallah
canım benim zaten biraz destek görünce insan dayanamıyor açıyor muslukları dimi:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
yazmadım ama cepten okudum ameliyat olduğunu okuyunca da inanki çok rahatladım sevindim
inşallah çektiğin sıkıntıların boşa çıkmaz acılarına değer yüzün güler
şu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine bol bol dualar ederiz Rabbim boşa çıkarmaz çok merhametlidir
bundan sonra bakalrım görecez neler olcak
yok beee hepsi aynı deel,benimki sıkıysa unutsun doğumgünümü yada evlilik yıldönümünü gerçi hiç unutmazda am unutursa başına geleceği tahmin ediyordur...sizler daha yeni evli sayılırsınız salmayın böyle herşeyii...inşallah cnm yolumuz düşerse aklımda olursun .
zaten tanıdığmz yok antlyada sana geliriz direk
antalya hayatına da yeni bi bebekle başlarsın inşallah cnm
hadi canım yaaaaa
seninkininde benimkinden farkı yok demekki
bu erkeklerin hepsi aynı pehhhhhhh
abowww çok geçmiş olsun kuzummm,çok şükürki bir şey olmamış annen nasıl oldu bu arada...Dun balkonda sandalyeden düştüm yerler yasti sol dirsegim ve omuzum ezildi bide kalcam Rabbim yüzümüze bakti kirilsa ne yapardim
amin...çok sağol saracım inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun...geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış şimdi nasılsın inşallah iyisindir
geçmiş olsun canım ameliyatından sonra inşallah bebeğine kavuşursun
inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....Walla canim mide bulantisi. Progestandan dolayi bas dönmesi. Halsizlik yorgunluk var. Rabbim saglik versinde idare ediyoruz iste. Yarin doktor randevum var. doktorla taniscaz. Cumada scana giricem. Insallah guzel ve hayirli haberler verebilirim size. 💜💜
nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor
ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem
abovv şaka nazo şaka
Bende serayla gorusecektim anam ayagini kirdi
Hic bir yere kimildayamadim
Saol tatlim Allah korudu valla cocuklarim rezil olurdu helede miracim Nasil emzirirdim ilk aklima gelenler bunlar oldu annem ayni ayagi alcida cnm bugün Dr kontrolü var insallah iyi olmuştur alciyi sokerler bu sicakta hic cekilmiyor diyor . serayla bulusacaktik yer zaman belirlememistik ama insallah bir dahakine sanada yazariz gel bizi bassağol başakçım ALLAH razı olsun canım....bende çok merak ediyorum bakak görek neler olacak...
yok beee hepsi aynı deel,benimki sıkıysa unutsun doğumgünümü yada evlilik yıldönümünü gerçi hiç unutmazda am unutursa başına geleceği tahmin ediyordur...sizler daha yeni evli sayılırsınız salmayın böyle herşeyii...
abowww çok geçmiş olsun kuzummm,çok şükürki bir şey olmamış annen nasıl oldu bu arada...
amin...çok sağol saracım inşaallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun...
inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....
walla kavgada söylenmez inşaallah nazo seni görünce yolar
belki kadın seni görünce kaçar,he bu arada sıcakta pembe kürkünü giy git belki kurdeşen dökersin
nerde görüşecektiniz belki bende sizi basardım..
ya seray nasıl oldu toparlanabildimi biraz,canım benim...
adana çok sıcak sevinç dimi ,oruç tutunca daha fena oluyor ama RABBİM dayanma gücü veriyor...
bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR RABBİM rızasına erişen kullarından eylesin hepimizi...
Cnm Allah kabul etsin insallah Hep devami gelsin namazlarinin güle güle git kafani dagit iyi gelir insallahgeçmişi pek fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla umudum hamile kuzumm gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahh...
beydağlı ameliyat olmuş ama neden oldugunu anlamadım merak konusuinşallah sağlıcakla hamiş kalırsın kuzum...adana yanıo ama oruç iyi gidiyo çok şükür..ramazanla birlikte namazada başladım...Rabbim devamını nasip etsin inşallah...
ben daha iyiyim çok şükür..çarşamba sabah 6 da çorlu yolcusuyum ablama gidiom..
sevincim geçmiş olsun canımmmm...Allahım esirgemiş..bununla gelmiş geçmiş olsun...annen nasıl oldu...görüşemedikde...bidahakine inşallah..
başakcımmmmm benim bilgilerde yaşımı 31 yap kuzum yaşlandık walla...
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
geçmişi pek fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla umudum hamile kuzumm gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahh...
beydağlı ameliyat olmuş ama neden oldugunu anlamadım merak konusuinşallah sağlıcakla hamiş kalırsın kuzum...adana yanıo ama oruç iyi gidiyo çok şükür..ramazanla birlikte namazada başladım...Rabbim devamını nasip etsin inşallah...
sevincim geçmiş olsun canımmmm...Allahım esirgemiş..bununla gelmiş geçmiş olsun...annen nasıl oldu...görüşemedikde...bidahakine inşallah..
Selam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadıminşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum
seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...geçmişi pek fazla okuyamadım ama anladıgım kadarıyla umudum hamile kuzumm gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahh...
walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..Saol tatlim Allah korudu valla cocuklarim rezil olurdu helede miracim Nasil emzirirdim ilk aklima gelenler bunlar oldu annem ayni ayagi alcida cnm bugün Dr kontrolü var insallah iyi olmuştur alciyi sokerler bu sicakta hic cekilmiyor diyor . serayla bulusacaktik yer zaman belirlememistik ama insallah bir dahakine sanada yazariz gel bizi bas
Cnm Allah kabul etsin insallah Hep devami gelsin namazlarinin güle güle git kafani dagit iyi gelir insallah
bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..Selam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadıminşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum
Kizlarrr doktora gittim geldim hastane kaydımız yapildi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Tansiyon falan ölçtüler...dosya actilar. Bir dahaki randevu iki hafta sonra. Ama cuma gunu scana sokucaklar. Bebek gozukcekmi saglikli bi gebelikmi onu soyliycekler. Bakalim Allahdan hayırlısı artik. Dua edin kizlar. Sevincim sende dua et
Amin canim benim inşallah bundan sonra herkes iyi hayirli haberlerle gelir. Sen ve diger kizlarda.tez vakitte bebis haberlerini verirsiniz. Ben ve dumanda saglikla gebeligi tamamlariz. Insallah. Inanirmisin canim hep korku hep endişe.......................seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...
ben 2 ayönce hem 5 tane miyomumdan kurtuldum hemde rahim t şeklinde imiş onun ameliyatını oldum,ama rahim tekrar yapışmış 1 hafta önce tekrar onun ameliyatını oldum inşaallah düzelmiştir bu kez...
walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..
he hiç belli olmaz aniden bir bakmışsınız karşınızdayım..
bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..
inşaallah bundan sonraki haberlerinde hep güzel olur canım,RABBİM sizleri korusun...
Cnm çok geçmiş olsun kiz düşüknedeniyle ne demek ddüşük riski de bari beni korkuttun tez zamanda duzelirsin insallahSelam kızlar napıyosunuz uzun zamandır giremiyırum hepinizi çok özledim ve merak ediyorum, ben raporluyum evde yatıyorum biraz kanamam oldu ve şiddetli bel ağrıları düşük nedeniyle dinleniyorum şimdi ... Beydağı canım tekrar ameliyat olmuşsun kendi dersimden seni arayamadıminşallah şimdi daha iyisindir... Umudum hamileymişsin gözün Aydın Cnm sende benim gibi hızlısın bu konuda :) neyse ben çıkayım şimdi görüşürüz sonra kızkarrrr hepinizi çok öpüyorum
Kizlarrr doktora gittim geldim hastane kaydımız yapildi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Tansiyon falan ölçtüler...dosya actilar. Bir dahaki randevu iki hafta sonra. Ama cuma gunu scana sokucaklar. Bebek gozukcekmi saglikli bi gebelikmi onu soyliycekler. Bakalim Allahdan hayırlısı artik. Dua edin kizlar. Sevincim sende dua et
seraycım canım daha iyi olmana çok sevindim...ALLAH kabul etsin orucunuda namazınıda,gerçekten adana çok sıcak ama RABBİM dayanma gücü veriyor...
ben 2 ayönce hem 5 tane miyomumdan kurtuldum hemde rahim t şeklinde imiş onun ameliyatını oldum,ama rahim tekrar yapışmış 1 hafta önce tekrar onun ameliyatını oldum inşaallah düzelmiştir bu kez...
walla ALLAH korumuş sevinç,neyse gelmiş geçmiş olsun..anacığında tez zamanda iyileşsin..
he hiç belli olmaz aniden bir bakmışsınız karşınızdayım..
bende diyorum dumanın sesi neden çımıyor çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine,şimdi iyisindir umarım..bende daha iyiyim canım sağol..
inşaallah bundan sonraki haberlerinde hep güzel olur canım,RABBİM sizleri korusun...
Cnm çok geçmiş olsun kiz düşüknedeniyle ne demek ddüşük riski de bari beni korkuttun tez zamanda duzelirsin insallah
Cnm gozunaydin insallah hep iyi haberlerle gelirsin
Dun alisin dogimgunuydu dimi nice senelere saglikla sihhatle insallah
Sagol canim benim. Insallah.
Alisin dogumgununu haftasonu kutluycaz teyzesi cok sagol. Babasi o zaman evde oldugu icin. Bende alisin 1 yas asisi vardi gun aldim 3 hafya sonraya verdiler. Yer yokmuş . Hayirlisi artik ama cok gec insallah bisey olmaz.
Miracim nasil? Senin iyileştimi ezilen yerlerin?
Canim. Keşke öncedenalsaydin randevuyu 3 hafta neredeyse 1 ay allah esiirgesin miraçhuysuz ya sicaklardan sanirim benimde agrilarim var ggeçer ins
Gunaydin kizlar hayitli sabahlar hayirli cumalar
Bu miraç efendi 3. Çocuk fikrinden tamamen beni uzaklastirdi canmdan bezdirdi bilin istedim.
Vik vik bir haftada iki kez Dr goturdum birseyi yok
Uykuya dalarken çok agliyof kendini paraliyor poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?