Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yine masallahiniz var topik sakinleri... ne ugruyorsunuz topige ne selam ne sabah.... aferin hepinize boyle devam edin. :)))

nazoooo benmki c.tesi pazar izinlii
ayy heycanladnım yineee
düdüt varmı sizde

düdütü sattık ama bütün dolmuşlar belediye otobüsleri emrimize amade

çiçeğe inandım ama elbiseyi okuyunca dedimki yine atıyo ama güzel etmışın

niyee kızz çokmu abartmışım

güzel hayaldi ama resmen gözümde canlandı

bukadarıda anca hayal olur

Test yaptim
Silik ikinci cizgi
Sanirim hamileyimmmmmm :18::18::18:

canım çok tebrik ederim inşallah çok güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

Ayyyyyyyy kesin hamilesin içime doğdu hemen yazz netlesince heyecanla bekliyorum
Bende mart ayinda 3 . ye baslicam

a başak abla 16 haziran benimde avlilik yıldönümüm hayalin harika bazen bende dürüp dürüp bu tarz hayaller kuruyorum maalesef benimde kocamda hatırlamadı işimin arkadaşı eşiyle beraber bize harika bir jest yaptılar pasta yapıp eşimle bana hediye alıp evlilik yıl dönümüzü kutladılar ne insanlar kocam tek çöp almadı onu geçtim hatırlamadı bile

bende bayağı bi yaşlandım

canım inşallah çektiğin aılara değer ve bunları unutturacak bir evlatla ödüllendirilirsin

Dun balkonda sandalyeden düştüm yerler yasti sol dirsegim ve omuzum ezildi bide kalcam Rabbim yüzümüze bakti kirilsa ne yapardim

çok geçmiş olsun canım ALLAH tan daha kötüsü olmamış

kızlar yaa evde iş yapmak istiyorum

bir sürü eve iş veren firma var ama bulamıyorum

nette ne bi numara var ne bişi off bilgisi olan var mı yaaa:97:

canım bende çok aradım netten verilen numaralar ya kullanılmıyor ya kapalı yada açan yok

nazoyla görüşeceğiz inşallah fakat kafamda soru işaretleri cirit atıyor

ya nazoyu gördüğüm zaman hayal kırıklığı yaşar ve bir daha kkya girmek bile istemezsem

abovv şaka nazo şaka

Ne zaman buluşma
Dikkat etde nazo seni görünce
Bizi terketmesin

Bana yardım edebilirmisiniz pıhtılaşma sorunum var ve iyi bir hastane iyi bir doktor ve hemolok arıyorum istanbula yeni geldim acil yardım

Bana yardım edebilirmisiniz laşma sorunum var ve iyi bir hastane iyi bir doktor ve hemolok arıyorum istanbula yeni geldim acil yardım

Cnm duman anakarada yasiyor
Bende 677 ve 1298 heterezigotum
Yardimci olacagim birsey varmi
İki oğlum var biri tedavisiz diğeri coraspirin ve 0.4 clexane iğne ile oldu arada 3 düşük var

İki oğlum var biri tedavisiz diğeri coraspirin ve 0.4 clexane iğne ile oldu arada 3 düşük var
Canım Allah razı olsun sonunda biri bana cvp yazdı ben c677t homozigotum istanbulda bir doktor arayışındayım

Benim ilk düşüğüm Aralık ayında kürtaj oldum kalbi durdu 7 haftalıkken felan gelişememiş Allah çocuklarına sağlık versin canım darısı başıma

Nazo hosşgeldin cnm nasilsin neler yaptin

canım hoşbulduk
hiç bişey yapmıyorum oruç ve sıcak birleşince bütün gün evde sayılırım
geç kalkıyorum eşim geç gidiyor işe sonra ortalığı toparlayıp kardeşimle konuşuyorum saatlerce öyle geçiyor

sende iyisin inşallah miraç paşayıda büyütmüşün maşallah çok tatlı bi bebek ALLAH nazarlardan korusun

Bende serayla gorusecektim anam ayagini kirdi
Hic bir yere kimildayamadim

çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu annen:26:

benmi yolacam :44:

canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ALLAH ın izniyle

inşallah sonuna kadar hep güzel haberlerini alacaz burda

Kizlar alis Allahima şükürler olsun 1 yasina girdi. Doğum gününü kutladik. Cok guzel geçti. Ama ben cok yoruldum... :)

iyiki doğdun aliş RABBİM güzel, mutlu, uzun bir ömür versin ailenle ve sevdiklerinle

Saol cnm Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin insallah. Annemin ayagi ayni bir düzelmeyok cnm

Nerdesiniz Bea

Umudum noldu kiz bulantinmi var

Beydagli yeni film ne zaman kadin su cep numarani ozrlden yaz bu ne yaz bir hbr alamiuok facede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…