inşallah abla inşallahInşallah canim olacak. Sen dersine iyi çalış. DualarınI et Rabbim tez zamanda nasip eder merak etme
hımm doğru midemden ötürü ölüyordm o ara.Tkb miz hastaymis kizlar geçmiş olsun basakcim
Canim geçmiş olsun böbrek taşı ağrısıda çok kötüdür. Rabbim acil şifalar versin canim.Kizlar ben yokken nelrr yaptiniz sizde yazin nolurr hepinizi cok ozledim...umudum hamilelik nasil gifiyor kac haftalik oldun igne vurunuyon mu beydaglim ne alemdesin iyilestin mi kuzumm..nazom sevincim miracim nasil uykulara kavustunuz mu artik daha yazmadiklarim nerlerdesiniz huuu
ay kıyamam kız sen daha yeni evlisin.a başak abla 16 haziran benimde avlilik yıldönümüm hayalin harika bazen bende dürüp dürüp bu tarz hayaller kuruyorum maalesef benimde kocamda hatırlamadı işimin arkadaşı eşiyle beraber bize harika bir jest yaptılar pasta yapıp eşimle bana hediye alıp evlilik yıl dönümüzü kutladılar ne insanlar kocam tek çöp almadı onu geçtim hatırlamadı bile
noldu kızz ayol aşk olsun ablaya kusulur mu hiç.kusuz sana başak abla
noldu kızz ayol aşk olsun ablaya kusulur mu hiç.
kızlaarr ablanıza küsmeyin.
ablanz kurban olsun size.
ben YUCE TKB yim
evlerden ırak nalete uğrarsınız,
kem gözlere çarparsınız,alimallah
Tövbe o zamanAms sayfaya hiç uğramıyon
ee ne yapalım sen yoktun bizde başka sitelerde takılıyoruz:)aldatıyorum yani ama sen geldin artık bende zırt pırt burdayımtövbe de yavrum tövbe aferin.
kız ramazanda giresim gelmedi.
Bi sure girmeyince sohbetten uzak kalıyosun.
hemde gözüm almıyo pcden girmeyi.
çocuk uyuyunca iş güç bide dinlenme faslı oluyo.
ama şu an kk değişti ya
egeyle oynarken
tlfumdan giriyorum.
Bi ara çok uğraşmıştım site yöneticilerine falan sorunumu çözmeleri için söyledim .
yeni çözüldü sorun.
bundan sonra zırt ve pırt bırdayım cnm
aksilik olmaığo suerce.
bak dünden beri ben yüz kere geldim.
sen 1 kerr
ne ayıp
aynen benimde abla uyusakmı neayy öyle uykum varki beynimden zzzzzzzzz sesleri geliyo
Kacda kalktın ki?poff bu saatte kalkılırmı arkadaşlar yaaa...
kız nerdeeee fırsatım olsa hemen uyurum.başak abla uyudu bie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?