Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız nerdeeee fırsatım olsa hemen uyurum.
oğlan kalktı bugün 06:57de.
hayla oturuyoruz.
senin uykun mu kaçıyo kuzum çocuk yapmaya çalışıyon.
uyu bol bol ohhhhh
sorma abla deniyoruz deniyoruz olmuyo yani artık bıktım bişi değil bir sürü sper yumurtalık zay oluyor:):)

bak ben senden 3dk erken kalkmışım
kız çok zor geliyo o saatte kalkmak.
.sen yine iyi gizliden çayını içebiliyosn.
ben gizli açık içemiyom.
ege yek başına asla durmaz ondan kaçmam mümkün değil.
onunla oynarken allelacele içiyorum çayımı.
bu arada bebeğin cinsiyeti ne

evet zor yaaa. Anne olmak zor başlı başına. Aynı zamanda güzel
Bende ayakta yiyip içiyorum çoğu zaman Mutfakta olunca o da dolapları aşağı indiriyor tava tencere ne varsa çıkartıyor ee biraz oyalaniyo oyle. Ama salona çayı getirirsem gizli içiyorum. Akşam babası işten gelince ben uzanıyorum o bakıyor oynuyor

AksaM kaçta uyuyor ege? Gece uyanıyormu?

Bebeğin cinsiyeti belli değil canim daha erken gözükmezeki şimdi

Ama tahminlerinizi alabilirim

oh oh oh maşallah
şu anda ayağımla beşiği sallıyorum.
Bi taraftanda msj yazıyorum
ohh
elem terefiş kem gözlere şişşş

valla bana şu an kız gibi geldi, sanırım kız olcak cnm...
kız iyi bari işten gelip babası oynuyormuş.
bizimki nerede biraz ilgilenir ama. Ona göre kadın evde çocuğa bakarmş erkek çalışırmış.
erkek evde çocuğa bakmazmış.
çalışıp gelince dünyayı kurtardım sanıyor.
halbuki Bi türlü anlatamıyorum derdimi.
işte çalışırken en azından tatil oluyor, mesai bitiyor.
ev hanımlığının mesaisi hiç bitmiyor
tatilde yok.
ama benm kpcambunu anlamıyor. Odunca Bi düşünceye sahip...

ege gecede geç yatıyor
12yi buluyor kesin. Bazende geçiyor .
uyutma sıkıntısı yaşıyorum umudum.
uyumak istemiyor

Hayırlısı bakalım öğrenince sizede söylerim. Sağlıklı olsun. Rabbim hayırlısıni nasip etsin.

Canim bizimkisi de ilk başlarda öyleydi. Sonra çok yoruldugünü görünce bakıyor. Ama erkekler işte çok çabuk bikiyorlar. Anne gibi olamıyorlar.

Canim 12 çok geç. Insan perişan olur o saate kadar. Tamam alışde bazen öyle yapıyor ama Nadir.

Ben gün ortasında 2.5 saat uyutuyorum. Yetiyor gun ortasi icin. Hergun iki saat arabasina koyup dolastiriyorum. Dolayısıyla akşam 8 de çocuk kendi yorgun düşüyor. 8 de yatiriyorum. Kendi kendine uyuyamadığı için ben ayarlıyorum saatini. Akşam 8 de kucağında sallayarak mayistiriyorum ondan sonra yere oturuyorum ayağıMDA sallayıp uykuya derin dalsin diye bir 5 10 dk da öyle sallıyoruz. Dişi falan tutmazsa uyuyor genelde.
Bazen 10 11 e kadar oturuyor. O zaman çok.zor oluyor. Sen iyi dayaniyotmussun.gün ortasında toplam kaç saat uyuyor? Gündüz yani..?

Cnm gazimiz bitti şükür yarim yamalak kavuştuk uykularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…