- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
aynen abla kimse uğramıyor sen nasılsın abla hamilelik nasıl gidiyorSelam kızlar
Nasılsıniz bakım?
Sohbetlerimızı özledim dönün artık!!!!!!
Canim hayirli haberlerini bekliyokKızlar ayin 28 inde doktor randevu var.
Beydağlim nerdesin kadın. Getirme beni bu sıcaklarda Adana'ya bak
Çabuk yaz Nerelerdesin
Ohhhhhama surat koyamıyorm
acaba neden
Bi bakim dur
ahaaaaaa suratt bile koydummmm
hay kimin kksı beeeeeeeeeeeee
aşkım sevinç nasılsın prenses.OhhhhhCok guzel olmus
inşallah cnm.Merhaba topigin ilk mesajini okuyunca yazmak istedim benee 3 ay anca 20 haftalik gebeligimi sezeryan ile sonlandirmak zorunda kaldim.Hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum daha erken diye.
Bu hayirli gunde allah dualarimizi kabul etsin saglikla hamile kalip bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
bende iyi sayılır. Allah'a şükür. Sıcaklar biraz biktirdi ama buna çok şükür yağmur yağıyor birkaç gündür.sen nasılsın canim. Denemeler nasıl gidiyor?aynen abla kimse uğramıyor sen nasılsın abla hamilelik nasıl gidiyor
inşallah canim.Canim hayirli haberlerini bekliyok
çalışmalar başarısızlıkla sonuçlanıyor abla ne olacak bilmiyom allaha bıraktık allah ol derse olurbende iyi sayılır. Allah'a şükür. Sıcaklar biraz biktirdi ama buna çok şükür yağmur yağıyor birkaç gündür.sen nasılsın canim. Denemeler nasıl gidiyor?
inşallah canim.
Sen nasılsın Miraç paşa nasıl? Gaz olayı bittimi tamamen?
Olur canim olmaması için bir neden yok..çalışmalar başarısızlıkla sonuçlanıyor abla ne olacak bilmiyom allaha bıraktık allah ol derse olur
ediyorum abla neden çok istenince olmuyo anlamadım sende dua et abla hamilelerin duası kabul olurOlur canim olmaması için bir neden yok..
Sabırlı ol. Heran guzel haber kapınI calabilir :) birde bol bol dua et canim
kusuz sana başak ablabu yazdıklarımdan sonra midem kalktı
Inşallah canim olacak. Sen dersine iyi çalış. DualarınI et Rabbim tez zamanda nasip eder merak etmeediyorum abla neden çok istenince olmuyo anlamadım sende dua et abla hamilelerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?