- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
güle güle nazoooooooo
kardeloşum isteğ,in izinse buyur annem kaç gün istersen
silmez seni tkb listeden.
kuzum sen niye geç saatte geliyon annem
ya erkenden gelince de kimse olmuyo bacım
evet izin istiyom,çünkü ben ygs hazırlanıyorum,şu sıra yoğun ders çalışmam gerenk
o yüzden şimdi çıkıyorum
topik milletininin ahalisine de selamlarımı sunuyorum
ooooo sonunda birilerini buldum yawww. nerelerdesiniz siz yaa??
iyi geceler gülümmerhaba canım hoşbuldum sende hoşgeldin
evet erken kalkıyodum 10da en geç 10:30 da
bende normalde en erken 11 de kalkıyodum bazen 1 e kadar uyuyodum tabi haliyle birazcık etkiledi ama güzel geçti yinede
sevdiğiminsna olursa misafiri bende çok severim
ama candan yürekten olcakkkk
naber kız kokoşşşş
geçenm partide gözlerimizi alamadık sendennnn.
nasılsın bakimmmmm
karıya bak hem çocuk doğuruyo hemde kariyer yapıyo.
tatlım üniv. sınavına mı hazırlanıyosun. bende gircektim buyıl başvuruları kaçırmışım.
hadi sana tkbde izin başarılarr diliyoruz. kazanmdan gelirsen liste dışı olursun ama.
bu arada bebek doğumş oluyomu sınavlara kadar
kızıııııımmmmmm asıl sen yoksun biz burdayız 22den berii sende maaşallah gece kuşusun bu saatte geliyosun .
kız sen işe nasıl kalkıyosun helal
kızzz delirdin miiiyi geceler gülüm
tşk ederim gülümmm o senin güzel bakışından
ay napim canım sıkkın küstüm kocişe konuşmuyoruum çocuk fln da mazi oldu istemiyorum artık yaa ilaçla korunim diyorum da sonrası daha kötü olur die korkuyorum
aaa kız açık öğretim için ilk sınav yetiyormuuu oleyyyyyy sağol cnm bunu bildiğim iyi olduu demek banada yeticekkkkkkben de kaçırmıştım ama ek süre tanınıca hemen vurdum başımı
yok canım,sınav 1 nisanda,bebek doğmuş olmuyo o zamana
lys ye zaten giremem,benim hedef açıöğretim
kızım dün akşamm ağaç oldum kimsecikler gelmedii. bu akşamda misafirlikteydikk ondan geç girdim canım. iş konusuna gelincede kalkamıyorum artık sabahları geç gidiyorum işee (kovcaklar beni)
kızzz delirdin mii
ayol ben hatunlara bişiler olduu sakın korunma deli karı sal gitsin.
olacağı varsa olur. zati sen önemsmediğin anda olur.
boşancanmı sanki kocanda deli karıı korunma sakın
aaa kız açık öğretim için ilk sınav yetiyormuuu oleyyyyyy sağol cnm bunu bildiğim iyi olduu demek banada yeticekkkkkk
ayy keşke benm yerime de vursaydın başşş.
ben kaçırdım bu yıl
oooooohhhhhhhhh hadi bakalım hayırlısı
zati bebekin olcak boşverrrrrrrrrrrr.
ohh gel bu haberin üstüne birer kahve doldiriyim sizeeeeeeeeeeeeee
hiç belli olmaz ama böle dawrandığı süre içersinde çocuk istemiyorum zaten allah bana acıyoki wermiyo çocuğu pek parlak diil sonum böle giderse
cnm yaa boşver bence oluruna bırak korunayım deme .
yani en azından ilaç falan kullanma. zarar verme kendine derim.
anlıyorum evlilik öyle zorkii çıkmaz bi sokak gibi
neden evlenir insan diye çok sorarım kendime bende
ama cevabı yok
ewet cnm tam bi çıkmaz sokak
yani şuanki durumumu özetler olursam eğer hani derler ya; 2 ucu b..lu deynek ;aynen o durumdayımmm
işte bende ilaç içmeye korkuyorum ona diicem korunsun yoksa ilişkide yok zaten ilişkiye bile niyetim yokkk
uffffff bugünde doğum günü ...planlar yapmıştım oysahalimize bak yaa
yine ben onu düşünüyorum yarın nasıl kutlucamı düşünüyorum aman yaaa ararım telefonla soğuk bi şekilde doğum günün kutlu olsun derim işte okadarrr
Başağımmmmmmmmm
bebeğimmmm bugün yoktun biliyorum iştesin ama özledim senii sevgi kelebeğim..kendine iyi bak..
topiğin bugün tozunu attırdım:)milleti baydımm hepp:)keşke sende olaydında senide bayaydımm bacımm
öptümmm kocamannn
cnmmmmmm benimmmm hayat doluuu neşelii dolunayımmmm. sabah şekerimizzzzzzz
moral kaynaımızzzz
evet işyetdim yeni bir işe girdim 4 saat çalışıyorum . iş yerimde net yok gündüzleri giremiyorum.
sadece akşamları burdayım artık
seninle sohbet etseydik çok güzel olurduuu yazdıklarını okudum canım ve koca toto erenayın özelden yazışma teklifini reddedip bizimle de paylaştığın için çok teşekkür ederimm
dememkkiii bizi candan arkadaş olarak görüyorsun
tatlımmm şunu söylmek istiyorum; çok şükür iyiki evladın olmamış bu insandan binlerce kez şükürr
her şeyde bir hikmet vardır muhakkak..
kıoynunda yattığın insanı tanıyamamak yada onu yanlış tanımak çok acı bi şey olsa gerek.
ama yine çok şükürki seni ona bağlayan bir evladın yok. arkana bakmadan çıkıp gitmemen için bir engelin yok.
Allah sana yol göstersin inşallah nasıl hareket etmek gerektiğini bildirsin sana emin adımlarla için rahat yoluna devam et.
insanın kendi ailesi annesi babası gibisi yokkkk.
çok şükür baban iyi ailen mutlu yeni bir bebeğiniz varrr aranızda daha ne istersin dimi.
Allah yardımcın olsun. inşallah bu yazdığımı okursun
Hepimizin derdi var işte nazocum:)Allah kardeşinle eşine huzur versin canım..dolunayım RABBİM gönlündekini aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin ne diyeceğimi bilmiyorum kardeşimlede konuşuyorum şuanda oda kocasından dertli insan diyecek şey bulamıyor
amin canım amin inş bende rahim filmi cektirip hemen hamiş kalanlardan olurum hayırlısıyla...banada oyle dedi doktorum ama 3 ay sonra gel rahim filmi cekelimde dedi aslında sende cektirsen iyi olur belki... niye doktorun oyle dediki hamiş kalamayanların hepsine doktorlar rahim filmi cektirtiyo tupler tıkalı ve ya kapalı olabilr diye...dolunayım bence sende cektir cok vakit kaybetmeden...
güle güle tatlım inş gelmez kırmızıların kendine iyi bak...iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?