Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

böyle yakın olmasına seviniyorum. en azından yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında birbirimizi bilgilendiririz canım
evet canım bencede yoldaş oluyoruz bu konuda birbirimize ii oldu gerçekten sen beni takip et kuzum
ayyy accık öle olcak ama ..bende sizin gibi şişsemde kilo alsam keşkemmm...ama hamiş kalırsam yok diet falann..yicem herşeyii
inşallah canım hem daha zayıf hamiş olursun ne güzel
inşallah duyarsın cnm .kardeşim aynı malesef durumu cuma günü belli olacak bakalım herşeyin hayırlısı allahtan umut kesilmez

hayırlısı olsun hürremcim Allah yardımcısı olsun

nasıl olim walla çalışmaya çalışıorum...diete başladımmm yuvarlanıp gidiom bakalımm

diyetin hyaırlı olsun inşallah bıkmadan sıkılmadan devam edersin

bende çalışıyorum ama buraya bakmadan da olmuyo hani

saol canımm inşallahhh walla bayağ hırslı başladım bakalım hayırlısı....buraya giriom ama çıkamıomki iş verdiler başlayamadım...kızacaklar walla az kaldı

MRHB KIZLAR NASILSINIZZZ
BAŞAKKKK kolay gelsin demişisin sağol canımmm
SARAMMMM dişin ağrıyormuş ben de çektim o dişleri oofffffff allah ardımcın olsunnn

nazocumm tez ve pak oldun mu annem ben burdayımmmmm hadi gellllll:94::94::94::94:
senin bana inandığını biliyorum zaten canım

kıslarrr bende geldim hayırlı olsunnnn
hoş geldin cnmm hayır olurr merak etmeeeeeeeeeee
MRHB KIZLAR NASILSINIZZZ
BAŞAKKKK kolay gelsin demişisin sağol canımmm
SARAMMMM dişin ağrıyormuş ben de çektim o dişleri oofffffff allah ardımcın olsunnn

cnm yaaa kıyamam sana hala onun yanındasın. inşallah gönlüne göre verir Rabbimmmm

nazocumm tez ve pak oldun mu annem ben burdayımmmmm hadi gellllll:94::94::94::94:

hoş geldin cnmm hayır olurr merak etmeeeeeeeeeee

selam canım nasılsın
bende pc yi kapattım temizliğe başlayacam elektrikler kesildi yarım saate yakın gelmedi benimde isteğim kaçtı... zaten başım, boğazım, vücudum ağrıyodu bide halsizlik derken ben bi yattım 3 de 6 ya gelirken kalktım ama halen baş ağrısı tam geçmedi grip oluyorum galiba :2:
yani evimi temizleyemedim ama ben temizim

temiz olduğundan emin msin nazo

dumancım kuzum senin beebğin beyni aktı annem onu sırt üstü yatırsana artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…