koca toto senii
bida da misafirin gelmesin tamam mıı
kızz sen yoksam başka topiklerde mi takılıyorsun dedikodun geldi kulağımaaa:130::130::130::130::130::130:
bakalım yakında yok yatılı misafir ama belli olmaz tabi
nabeeer kııııızzzzz,,,,hele şükür şu topikte birilerine rastladım nasılsınız kızlaar???
çok yönlü çalışıyorum ben kuzum,tüp bebek yumurtalık rezervi derken baya bi açıldım :) ama sadece akşamları girebiliyorum nete akşamda burda kimse olmuyo vallaaaa
tamam anlaştık. habersiz misafire sözümüz yok ama ööle ısrar kıyamet çağırma kimseyi
geçmiş olsun cnm.. benimde başım ağrıyo biraz birde bu aralar çok asabiyim iş yerinde sıkıntılı günler geçiriyorum ama çük şükür yinedee...grip oluyorum galiba heryerim ağrıyo sesim değişti ama iyi sayılırım yinede sen nasılsın
sanırım sen erken saatte geliyorsun 20den sonra di mi.
genelde biz geç saatte toplanıyoruz . senin iş nedeniyle erken çıkıyorsun. işlerin nasıl canım ne zmaan emekli oluyorsun
ben sevdiğim kimseleri çağırırım canım sen de gel başımın üstünde yerin var
geçmiş olsun cnm.. benimde başım ağrıyo biraz birde bu aralar çok asabiyim iş yerinde sıkıntılı günler geçiriyorum ama çük şükür yinedee...
evet canım 11 gibi çıkıyorum ben gece, vallaa böyle giderse ben malulen filan ayrılırım işten bi bebişi yapayım bakıcaz bi yolunaa.... yaaa tüp bebişe kesin karar verdik biz kızlar inşallah hayırlı olur bu karar benim için mart sonu filan başlıcaz kısmetse...
geçmiş olsun cnm.. benimde başım ağrıyo biraz birde bu aralar çok asabiyim iş yerinde sıkıntılı günler geçiriyorum ama çük şükür yinedee...
evet canım 11 gibi çıkıyorum ben gece, vallaa böyle giderse ben malulen filan ayrılırım işten bi bebişi yapayım bakıcaz bi yolunaa.... yaaa tüp bebişe kesin karar verdik biz kızlar inşallah hayırlı olur bu karar benim için mart sonu filan başlıcaz kısmetse...
inşallah cnm yaaa yeter artık olumlu bi hamilelik geçireyim diyorum vakti geldicnmm inşallahhhhh olumlu sonçlanırrrr. hakkınızda hayırlısı. peki paranız var mı yoksa kredi falanmı çekiceksiniz:26:
tşkkr ederimmmm inşallah hayırlısı olur...hadi hayırlısı olsun
inşallah cnm yaaa yeter artık olumlu bi hamilelik geçireyim diyorum vakti geldiyok kuzum krediye bulaşmıycaz toparlıcaz bişiler ucuza kapatıyoruzz
tşkkr ederimmmm inşallah hayırlısı olur...
ödemeyi ne zman yapıyorsunuz peki.
benm dayımlarda yaptırdı ama hiç sormadım onlara :26::26::26:
ortalama 5000tlye malolmş sanırım onlara
cnm hiç konuşmadık ödeme filan ne zaman... 4.5 - 5000 tl ya malolur dedi dr, tabi buna ilaçlar dahil diil ilaçları çok pahalışimdi yumurta güçlendirici bi ilaç kullanıyorum 1 ay sonra gidicem duruma göre herşeyi konuşucaz..bu en bast ilaç bu bile 90 tl sigorta filan karşılamıyo...
inşallah cnm inşallahhh....cnm Allah yardımcınız olur inşallah merak etme ve inşallah ilk ve son olur bir daha gerek kalmaz.
başak özüne dönmüşün
evet yaaaaa di miiiiiii
tşk ederim kuzum kendimi dediğin gibi özüme dönmüş hissediyorum.
başka avatarlar kullanınca yabancılaşıyorum sankiii.
sende bayağı sabit kaldın avatarında annem:26:
kızzz başak git azıcık kocanla ilgilen.ne yapıon bu saatte burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?