Hepimizin derdi var işte nazocum:)Allah kardeşinle eşine huzur versin canım..
bize uymasın onlar
canım ben başımı yastığa eşimle bile koyamıyorum..onun vardiyaları yüzünden...tatili olunca da yaşasın birlikte uyucaz dyorum
ama o uyumak istemiyor sabahın 5ine kadar film izliyor..tek tatil günüymüş,rahat bırak beni diyor..
ben bu muamelelere bile bişey demiyordum içim kan ağlasada..sevgimle bir çok şeyin üstünü örttüm..kandırdım kendimi..
çünkü biliyordum eşimin beni deliler gibi sevdiğini....hiç öyle değilmiş meğer..sabahın köründe elin adamının arabasına(taksici) binmemden rahatsız değil..hemde babama gidiyorum ya..
2dakikada bırakabilirdi beni..ama işine geç kalamaz..
o arabayıda beyfendinin altına çeken benim..oh oluyor bana..
canım ben gittiğim doktora eşimle halvet durumunun ayda 1-2olduğunu söylediğimde zaten
sorunun ne olduğunu gayet açık bişekilde anladı..banada anlattı,böyle olmaz dedi.madem çocuk istiyosunuz
haftada enaz 2-3olmalıymış..ee ben zaten biliyorum bunları ama eşime anlatınca ne doyumsuzluğum kalıyor nede bilmem ne düşkünlüğüm...kocam diyor bide bana bunu..
ben bu adamın yüzünden boşu boşuna hsg çektirmek istemiyorum..normalde doğurgan bir kadın olduğuma inanıyorum
ama kesinlikle YANLIŞ ELLERDEYİM
kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım tek çizgi..sanırım çok stres yüklüyüm ondan gecikti.
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
dişim ağrıyo ya nedir benim bu dişlerden çektiğim dün dolgu yaptım akşam dolgudan küçük bi parça düştü nasıl yaptıysa artık doktor hanım şimdi su içince bile sızlıyo birazdan yine dişçiye gitçem bıktım ya oooof ooooofff bana dua edin kızlar
Hadi kızlar grşrüz ben çıkıom anca hazırlanırım süslenip giyiniyip kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm
ya canım bizim evdeki internet bağlantısında bi problem var ikidebir gidip duruyo.akşam gitti yine bende beklerken uyumuşum ama :)) habersiz gitme gibi bi huyum yoktur kuzum benim
canlar günaydınnnnnnnnasılsınız :26::26::26::26::26:
sanırım dün sıkıntılı bir günmüşşşş galiba :44::44::44: EVLİLİK GERÇEKTEN İKİ UCU B..K DEĞNEKKKbuna kesinlikle katılıyorum veee (sanırım )sorunsuz evlilik yok sadece sorunların konuşulmadığı evlilikler var evlilik insanı başatan yaratan başdan yoğurann yeniden şekil veren bir şeyyy direndikçe sorunlar oluyor sıkıntılar oluyor:44::44::44: ve evliliklerde erkeler hiç değişmiyorlarrr hep kendinden veren kadın değişen kadınn eğerkiii her sorunu (BURADA SİZLERİ VE SORUNLARINIZI KAST ETMİYORUM CANLARIM KENDİMDEN VE YAŞADIKLARIMDAN YOLA ÇIKIYORUM YANLIŞ ANAŞILMASIN )ALTTAN ALARAK İDARE YOLUNA GİTMESEN BOŞANMAK İÇİN NE KADAR ÇOK SEBEBİMİZ VAR işte evlilikler bu şartlarda yürüyor :44::44::44:canlarımmmm 8 yıl bana bunları öğrettiiiii :26::26::26:YALNIZ ŞUNUDA EKLEMEK İSTERİMKİ BİR EVLİLİKTE SEVGİ VE SAYĞI BİTMİŞSE İKİ KİŞİ BİR BİRİNE ZARAR VERİYORSA VE KŞİ KENDİNCE BEN HER YOLU DENEDİM ama yürümüyor DİYORSA İŞTE O ZAMAN BİTMELİ EVLİLKLERRRR diye düşünüyorum naçizana :44::44::44::44::44::44::44::44:
hepinizi seviyorum veeeebu has gideceğim eşim için
tatlım anlaşılan adamın içinde ne sevgi ne de özellikle saygı kalmış.sağol başağım:)çok güzel şeyler yazmışsın canım:)inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
ben biraz saf bir tip olduğum için ancak insanları böyle zamanlarada tanıyabiliyorum...
çok haksızlık etmiyim eşim iyi biridir ama bana bu muameleyi yapması bana olan sevgisnin bittiğini
gösterir..ortak aldığımız malların borçları yüzünden sesini çıkartmadığını düşünüyorum..
sevilmediğim bir ortamda ki bu benim yuva dediğim yerse zaten kalamam..
henüz eşimle konuşmadık bir karara varmadık ama bana karşı hala çok acımasız,hep haklı,özür dilemesi
gerektiğini biri ona söylese kahkahayı basar herhalde...konuşmayı düşünmüyor bile benimle,borçlarımız ödensin sorun yok onun için..
belki bu akşam konuşruz onunla dicem ama akşama yeğenimi görmeye gitmeyi daha çok istiyorum..
ksel hanımlar gelmişşşşşşş
nazocan burdaymışşşşş
başak ksel nasılsınız
tam çıkıcaktım sizi gördüm
Dolunayım nasılsın cnm grşmeyeli neler yapıyon ?özledim seni kıssssssss
canım benim inşallah doğru kararı verirsin...erkekler işlerine geleni anlarlar yoksa kafaları almadığından değil...artık sen bu evlilikte yapacağın herşeyi yaptığına inanıyorsan eşinlede bu fikri paylaşki eğer bitirmek istemiyorsa artık o mucadele etsin, seninde ne kadar gururlu ayakları üstünde duran bi kadın olduğunu görsün... bazen bir insanın gerçekleri görebilmesi için içine kaybetme korkusu düşmesi gerekiyor aklı başına geliyor inşallah sizin içinde öyle olur. bu yaşadıklarınızda kötü bir rüya gördüm geçti gitti diyebilirsin ...
kardeşimde yurt dışında üstelik ve bir çocuğu var hiç bişeyi gözüm görmüyo diyor çok anlayışsız bir eşi var inşallah RABBİM eşine akıl fikir ihsan eder
valla bende yazacaklarımı yazdım kimseye yakalanmadan çıkıyım diyodum ki
altta sizi gördüm
şaka şaka hiç öööle düşünmedim aaaaaaaa olur mu öyle şeyy
ama çıkıcam birasdan nazocan işe gitcem ya. sende işini gücünü bitir bugün güzelceeeeeee
sonra süslenakşam görüşek:128:
tatlım anlaşılan adamın içinde ne sevgi ne de özellikle saygı kalmış.
sevmese bile karşısındakine saygı duyan bir insan bu şekilde davranmaz.
hatta insan olan bir insan yabancı olsa zor gününde insanlık namına yardımcı olur.
diyecek hiç bişey yok kuzum. daha doğrusu başkaları hayatında yorum yapmak kolay gelir insana
o yüzden bir şey demek istemiyorum. sen daha iyi bilirsin.
inşallah ya aklı başına gelir
ki bu gidişle zor gözüküyor ama.. ya da sen hayatını daha fazla mahfetmezsin..
seni seviyorummmm biziihmal etme
iyidir canım noolsun,kocalarla başımız dertte buseferde:)
amin canım ya..benimki aslında iyi bi insan sayılırdı ama kötü gün sınavını geçemedi..belkide çok yıprattık birbirimizi..
şahsen uzun zamandır bebekten başka hiçbişey düşünmüyordum..bende çok kırıcı davrandım ona ama
benim bebek isteğime daha anlayışlı yaklaşması gerekirdi..ya sadece bebek de değil ama ne biliyim çok sık kavga ediyoruz
bazen kavga etmeyelim nolur sıkıldım diyorum oda evet bende sıkılıyorum diyor ama
yinede tartışıyoruz..
beni kaybetme korkusu hiç yaşamadı,bunu ona yaşatmaya hiç kıyamazdım ama bu sefer bu korkuyu yaşayacak
ve belkide gerçekten kaybedecek beni bilmiyorum...bundan sonra büyük fedakarlıklar yapmayacağım ona..
çünkü karşılığını ödeyecek kapasite yok,öyle oluncada sinirleniyorum tabi
günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr
geçmiş olsun saracım yaa...başka doktora git istersen...sanırım beceriksiz birine denk geldin..
günaydınnn annelerin en güzeli:)nasılsın bakalım....ağrın falan yok dimi tatlım...
günaydın saracımmm umarım en kısa zamanda kurtulursun bu diş ağrılarından...çok geçmiş olsunn...
günaydın cnmmm nasılsın bakalım?
herkese günaydın kızlarrr...yeşilim kselim napıosunuz bakalımm...dolunaycımm sen napıosun nasılsın düne nazaran?
canım benim inşallah doğru kararı verirsin...erkekler işlerine geleni anlarlar yoksa kafaları almadığından değil...artık sen bu evlilikte yapacağın herşeyi yaptığına inanıyorsan eşinlede bu fikri paylaşki eğer bitirmek istemiyorsa artık o mucadele etsin, seninde ne kadar gururlu ayakları üstünde duran bi kadın olduğunu görsün... bazen bir insanın gerçekleri görebilmesi için içine kaybetme korkusu düşmesi gerekiyor aklı başına geliyor inşallah sizin içinde öyle olur. bu yaşadıklarınızda kötü bir rüya gördüm geçti gitti diyebilirsin ...
kardeşimde yurt dışında üstelik ve bir çocuğu var hiç bişeyi gözüm görmüyo diyor çok anlayışsız bir eşi var inşallah RABBİM eşine akıl fikir ihsan eder
geçmiş olsun canım inşallah biran önce kurtulursun diş ağrısından çok zordur bilirim
sağolun kızlar hepiniz çok sağolun
dolunayım saracım ben çıkayım 2 saate gelirim işimi bitirip hadi görüşürüz
gittinmi doktora saracım?
tamam canım hadi sana kolay gelsin bende akşam eve gidince dip köşe bi temizlik yapasım var canım sıkkın olduğunda çok güzel temizlik yaparım
gittim canım dişimdeki çürük sinire çok yakın olduğundan ağrıması normalmiş düşen dolgunun yerinede yeniden yapıp bide cila dediği bi işlem uyguladı bakalım bi zaman ağrıyacakmış tövbe tövbe yasinirden başım ağrıyo doktordan yana hiç şansım yok varya hep çok titizlenirim çok araştırırım giderim en dandiği gelir beni bulur millet hiç umursamaz işleri hep rast gider anlamadım gitti
çok geçmiş olsun canımmm...iyide o çürüğü temizlemedimi zaten nasıl normal oluyo..hadi 1 gün ağrır 2 gün ağrır ..sen değiştir o dişçiyi saracım..umarım ağrısı geçer hemennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?