Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hadi kızlar grşrüz ben çıkıom anca hazırlanırım süslenip giyiniyip kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm

canım benim inşallah doğru kararı verirsin...erkekler işlerine geleni anlarlar yoksa kafaları almadığından değil...artık sen bu evlilikte yapacağın herşeyi yaptığına inanıyorsan eşinlede bu fikri paylaşki eğer bitirmek istemiyorsa artık o mucadele etsin, seninde ne kadar gururlu ayakları üstünde duran bi kadın olduğunu görsün... bazen bir insanın gerçekleri görebilmesi için içine kaybetme korkusu düşmesi gerekiyor aklı başına geliyor inşallah sizin içinde öyle olur. bu yaşadıklarınızda kötü bir rüya gördüm geçti gitti diyebilirsin ...
kardeşimde yurt dışında üstelik ve bir çocuğu var hiç bişeyi gözüm görmüyo diyor çok anlayışsız bir eşi var inşallah RABBİM eşine akıl fikir ihsan eder

geçmiş olsun canım inşallah biran önce kurtulursun diş ağrısından çok zordur bilirim

Hadi kızlar grşrüz ben çıkıom anca hazırlanırım süslenip giyiniyip kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm

bi telle konuştum geldim bütün kızlar dağılmış neyse hepinize selam olsun
görüşürüz canım hadi sana iyi eğlenceler

ya canım bizim evdeki internet bağlantısında bi problem var ikidebir gidip duruyo.akşam gitti yine bende beklerken uyumuşum ama :)) habersiz gitme gibi bi huyum yoktur kuzum benim

tabi cınım tabiiii en kolay inandırılıcak bahanedir internetim gitti

şaka şaka tmm inandım

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin cnm güle güle

tatlım anlaşılan adamın içinde ne sevgi ne de özellikle saygı kalmış.
sevmese bile karşısındakine saygı duyan bir insan bu şekilde davranmaz.
hatta insan olan bir insan yabancı olsa zor gününde insanlık namına yardımcı olur.
diyecek hiç bişey yok kuzum. daha doğrusu başkaları hayatında yorum yapmak kolay gelir insana
o yüzden bir şey demek istemiyorum. sen daha iyi bilirsin.
inşallah ya aklı başına gelir
ki bu gidişle zor gözüküyor ama.. ya da sen hayatını daha fazla mahfetmezsin..
seni seviyorummmm biziihmal etme

Son düzenleme:
başak ksel nasılsınız
tam çıkıcaktım sizi gördüm

valla bende yazacaklarımı yazdım kimseye yakalanmadan çıkıyım diyodum ki
altta sizi gördüm
şaka şaka hiç öööle düşünmedim aaaaaaaa olur mu öyle şeyy
ama çıkıcam birasdan nazocan işe gitcem ya. sende işini gücünü bitir bugün güzelceeeeeee
sonra süslen akşam görüşek:128:

iyidir canım noolsun,kocalarla başımız dertte buseferde:)
Dolunayım nasılsın cnm grşmeyeli neler yapıyon ?özledim seni kıssssssss

amin canım ya..benimki aslında iyi bi insan sayılırdı ama kötü gün sınavını geçemedi..belkide çok yıprattık birbirimizi..
şahsen uzun zamandır bebekten başka hiçbişey düşünmüyordum..bende çok kırıcı davrandım ona ama
benim bebek isteğime daha anlayışlı yaklaşması gerekirdi..ya sadece bebek de değil ama ne biliyim çok sık kavga ediyoruz
bazen kavga etmeyelim nolur sıkıldım diyorum oda evet bende sıkılıyorum diyor ama
yinede tartışıyoruz..

beni kaybetme korkusu hiç yaşamadı,bunu ona yaşatmaya hiç kıyamazdım ama bu sefer bu korkuyu yaşayacak
ve belkide gerçekten kaybedecek beni bilmiyorum...bundan sonra büyük fedakarlıklar yapmayacağım ona..
çünkü karşılığını ödeyecek kapasite yok,öyle oluncada sinirleniyorum tabi

bende 10dk girdim bi bakıp çıkıcaktım 1 saattir burdayım
evi süpürüp silecem bir taraftan esne esne bi hal oldum
sabah 10 da uyandım alışkanlık oldu 1 haftada şimdide uykum var bi işe başlasam uyku neyim kalmazda
tamam canım sen işine git bende işime başlıyım akşama temiz ve süslenmiş olarak görüşürüz

daha babam acildeyken eve git burda sefil olma diyen bendim...yarın işin var,işinden olma dediğimi
hatırlıyorum ama onunda gitmesimi gerekirdi?sen sakin ol aşkım ben burdayım demesini beklerdim..
ben 3gün bişey yemedim yiyemedim başağım,nekadar sağlıklı kararlar verebilirdim ki benim her dediğimi yapıyor...

neyse kimseye ah edemem,hele sevdiğim insana asla ..ama bu işler sırayla..onunda canından öte sevdiği biri hastayken
beni anlayacak..kıyamam ben ona ama beni anlayacağı günler gelecek ve boşanmazsak eğer ben onun hep yanında olacağım.

çok doğal bebek istemen anne olmak istemen ama erkekler bizim kadar istekli olmayabiliyor istisnalarda yok değil tabii
ama kaybetme korkusunu yaşarsa anlıyacak senin ne kadar kırıldığını... erkekler çocuk gibi kavgayla sözle anlatamıyorsun anlamıyorlar. bazen bir olayın dank etmesi gerekiyor kafalarına...
seninde ciddi olduğunu görünce anlayacak birşeyler yapması gerektiğini

günaydın canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zormuş allah kolayık versin umarım biran önce geçer.bu arada sizede günaydın kızlarrrr

geçmiş olsun saracım yaa...başka doktora git istersen...sanırım beceriksiz birine denk geldin..

günaydınnn annelerin en güzeli:)nasılsın bakalım....ağrın falan yok dimi tatlım...

sağolun kızlar hepiniz çok sağolun

dolunayım saracım ben çıkayım 2 saate gelirim işimi bitirip hadi görüşürüz

dolunayım saracım ben çıkayım 2 saate gelirim işimi bitirip hadi görüşürüz

tamam canım hadi sana kolay gelsin bende akşam eve gidince dip köşe bi temizlik yapasım var canım sıkkın olduğunda çok güzel temizlik yaparım

gittinmi doktora saracım?

gittim canım dişimdeki çürük sinire çok yakın olduğundan ağrıması normalmiş düşen dolgunun yerinede yeniden yapıp bide cila dediği bi işlem uyguladı bakalım bi zaman ağrıyacakmış tövbe tövbe ya sinirden başım ağrıyo doktordan yana hiç şansım yok varya hep çok titizlenirim çok araştırırım giderim en dandiği gelir beni bulur millet hiç umursamaz işleri hep rast gider anlamadım gitti

çok geçmiş olsun canımmm...iyide o çürüğü temizlemedimi zaten nasıl normal oluyo..hadi 1 gün ağrır 2 gün ağrır ..sen değiştir o dişçiyi saracım..umarım ağrısı geçer hemennn...

sözde temizlemiş çürüğü canım ama dolgunun oturması zaman alırmış bende anlamadım inanki olmazsa ağrısı geçmezse değişecem zaten doktorumu çok sağol canım iyi dileğin için sen nasılsın neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…