MRHB KIZLAR NASILSINIZZZ
BAŞAKKKK kolay gelsin demişisin sağol canımmm
SARAMMMM dişin ağrıyormuş ben de çektim o dişleri oofffffff allah ardımcın olsunnn
dumancım kuzum senin beebğin beyni aktı annem onu sırt üstü yatırsana artıkın
günaydın seray, ksel nasılsınız kızlar
günaydın canlarım napıyosunuz iyimisiniz?
annemi bindircez öğlen gidecek mersine yine yanlız kalacam
günaydın canlarım napıyosunuz iyimisiniz?
annemi bindircez öğlen gidecek mersine yine yanlız kalacam
günaydın hacercimmm...iyiyim ben sen nasılsınn?
iyiyim bende kuzum nasıl gidiyo
günaydın yeşilimmm iyiyim sen nasılsınnn...hayrola kıss sen mersine gitmemişmiydin?
tatlım üzülme yine gelir sen bebişini düşün olmadı atlayıp biz geliriz :)
iyiyim bende kuzum nasıl gidiyo
iyi sayılır cnm iş güç uğraşıoz işte..sıkıcı bi hava var adanada yağmur yağacak gibi...yağmasın ama yaaa temizlik var benim evde(
iyiyim canım cuma günü gittim pazargünü döndük canım annemde gelmişti bizimle şimdi geri dönüyor
tamam ozaman hadi çıkın hgelin hadi hadiiiçabuk
iyi sayılır cnm iş güç uğraşıoz işte..sıkıcı bi hava var adanada yağmur yağacak gibi...yağmasın ama yaaa temizlik var benim evde(
yok canım sıkma sen canını ya Allah bismillah de, işleyen demir ışıldar, annem boklu eve misafir hemen damlar derdi hahhaha:) kolay gelsin tatlımm
yok canım sıkma sen canını ya Allah bismillah de, işleyen demir ışıldar, annem boklu eve misafir hemen damlar derdi hahhaha:) kolay gelsin tatlımm
YOK KISSS BEN İŞYERİNDEYİM EVDE KADIN VAR ARTIK KADIN ALMAYA KARAR VERDİM AYDA 2 KEZ GELİCEK..100 TL VERCEMM...ÇOK ZORLANIOM EVİM ÇOK BÜYÜK O NEDENLE TEK BAŞIMA ZOR OLUYO TEMİZLİĞİ...NAPİM DEDİM CANIMDAN KIYMETLİ DEĞİL YA ...KOCİŞİMDE GELSİN DEDİ...CANNA MİNNET ZATEN ONUNDA :))) YARDIM ETMEYE HİÇ NİYETİ YOKTU BANA..
BUARADA ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ WALLA NE ZAMAN TEMİZLİK YAPMASAN MİSAFİR DAMLARDI TUTUŞURDUM WALLA ONLAR GELENE KADAR BİŞELER YAPMAYA ÇALIŞIRDIM
merhaba kızlarrr herkesin günü iyi olsun.
BUARADA ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ WALLA NE ZAMAN TEMİZLİK YAPMASAN MİSAFİR DAMLARDI TUTUŞURDUM WALLA ONLAR GELENE KADAR BİŞELER YAPMAYA ÇALIŞIRDIM
evet ayneniki elim bi pabuca sığmazdı, yine kardeşim yardım ederdi bekarken evlenince iş başa düştü:) ama çalıştığım için pek gelen giden olmuyo, ben gidemediğim için, rahatım yani yaz gelsin ozaamna canlanır, aman sıkıldım yaz gelsin artık yaaa
benimde tam tersi ne zaman temizlik yapsam misafirim gelir çoğu zaman
merhaba canım seninde günün iyi geçsin
mrhb fıstıklar nasılsınızzz
merhaba canım nasılsın gribin geçtimi... hastane işlerin nasıl geçti
ve diğer kızlar hepinize selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?