Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese günaydınnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlarrr...saracım nasıl oldu dişin ağrıomu hala?

günaydın canlarım napıyosunuz iyimisiniz?
annemi bindircez öğlen gidecek mersine yine yanlız kalacam

günaydın hacercimmm...iyiyim ben sen nasılsınn?

günaydın yeşilimmm iyiyim sen nasılsınnn...hayrola kıss sen mersine gitmemişmiydin?

iyiyim canım cuma günü gittim pazargünü döndük canım annemde gelmişti bizimle şimdi geri dönüyor

iyiyim canım cuma günü gittim pazargünü döndük canım annemde gelmişti bizimle şimdi geri dönüyor

kuzucum üzülme bu kadar yine gidersin yine gelirr..başka kimse yokmu oralarda sana arkadaş,yoldaş olacak..hem o yoldaştan ziyade asıl seni hiç yalnız bırakmayan bebişin var annesi nereye gitsen yanında hiç üzülme onuda üzme kızarım bakkk

tamam ozaman hadi çıkın hgelin hadi hadiii çabuk

dur kız geliyom şimdi hemen benim tatlım isterde gelmemmi ben hiç, benimde içimde bi sıkıntı var hsonu adet olcam keşke gelmesede müjdeli haberi versem kocişime ama belirtide yokki anam bi göğüsler var oda olağan şeyler hayırlısı dua et kız bizede nasip olur inşallah sen neler yapmıştın kuzum tüyo ver biraz ablana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…