dolunayım canım ben sana kaç kere yazdım gözünden kaçtı hep
sağol tatlım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun
inşallah herşey yoluna girer canım bende çocuk falan yok dediğim sırada bianlık boşluğuma denk gelip hamiş kaldım kısmet bu işler valla belkide sende öyle hamile olursun :)
ama strestende olabilir Allah gönlüne göre versin canım bebişinizde maşallahAllah sağlıklı uzun ömürler versin ona yerim onu bennn
dişin ağrıyodu zaten şimdide başınmı tuttu yageçmiş olsun sara ablam
saracım inşallah başının ağrısını alabilmişimdir hayatım
kaldı kaldı konuş güzelce açıkca anlat sorunları...anlamıosa vur gitsin tekmeyi(şaka yapıom ha tekme vurmayı ben karışmam)..sonra bazardan damızlık bakarsınn
3 ay geçsinde bakalım tatlım yaparız ufaktan bişiler :)
fıstık kaç zamandır yoktum geçmişe çok bakamadım annem:)sağolasın,yeni doğan bebişler fazlaca uyuduklarından sadece
uyurken izleyebiliyorum sıpayı...oyyyyyy çok tatlı teyzesi,
seninkide çok tatlı bişey olacakkkk inşallah:)
Saracım inşallah başının ağrısını alabilmişimdir hayatım
Ne konuşcam serayım yaa,o tutuşsun gelsin ayaklarıma,yıkasın suyunu içsin,pedikür yapsın ne biliimm çok kırgınımm yaa
konuşursam kötü kavga çıkar diye susuyorum,yeğenimde gelmiş hazır bugünlerin tadını çıkarıyorum
Ama elbet hesaplaşıcaz beyfendiyle
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
papatyac
kimsecikler yok yine(
bizi adamdan saymıyonuzmu:)Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
papatyac
kimsecikler yok yine(
aynenn öle yap ozamannn yürü beee kim tutar seniii..ama yiğenin de gelmiş keyfini çıkar öncee...yaaaa çok tatlıdır eminimmmm mis kokulum benimm...kokla benim yerime ...bide resmi yokmu kıssss meraktan çatlıcammm
Fıstık kaç zamandır yoktum geçmişe çok bakamadım annem:)sağolasın,yeni doğan bebişler fazlaca uyuduklarından sadece
uyurken izleyebiliyorum sıpayı...oyyyyyy çok tatlı teyzesi,
seninkide çok tatlı bişey olacakkkk inşallah:)
biliyorum tatlım bende her gördüğümde yazmaya çalıştım işte önemli değil canım hem gözden kaçabiliyor
evet ya ilk doğduklarında öyle hep uyku modundalar şimdi o 5 6 aylık olunca gör sen ozaman yersin yer
Allah esirgesin onuve benim bebişimi inşallah canım görürüz o günleride
inşallah canımmm Allahım korusun meleğini:)sağlıkla kavuşursun,burdanda birlikte resimlerinize bakarız inşallah:)fıstık sen hamiş olduğunu nasıl anlamıştın?testlemi?
benim testler bitti,daha artık eczaneye gidip almayada yüzüm yok
bizi adamdan saymıyonuzmu:)
serayımm ya resmi var ama 1 günlükken:)biraz büyüsün birlikte çekiliriz aşkımla:)şimdi yüzü müzü minnacık zaten seçilmiyor:)
bu arada kırmızı kartım gelmedi...ya böyle olunca çok sinir oluyorum yaa..
enson eve ultrason cihazı alacamm...bakacam adet geciktimi,içerde bebek memek varmı diye..
aa bende öyle belirtiler yokamin canımm..
dolunayım ben kasık ve göğü ağrılarımdan şüphelenerek gebelikk testi yapmıştım önce silik çıkmıştı sonra tekrar yaptım koyu çıkınca dra gitmiştim inşallah sende hamişsindir kuzum
kız öldürüyon beni gülmekten, ultrason cihazı al sen bizede bak varsa doktorada gitmeyiz kız hem düşünsene ne güzel olurdu sana gelirdik dolunay adetim gecikti bi bak kııı içerdemi flan diye ahhahhahaha
YAFF inanamıyorum hamile olma ihtimali aday adayıyım kimsecikler ortada yok..küstüm
evet canım çok kafaya takmıyorum sadece regl zamanı çok stres oluyorum..hele gecikince çıldıracak oluyorum..cnm gelmedimi reglin ayyy hadi bakalım inşallahh belki tutmuştur bu ay pek düşünmedin ya bebişi olabilir wallaa
selam kızlar nasılsınız...
dolunayım kırmızı kartı görmemişsin... hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
evet canım çok kafaya takmıyorum sadece regl zamanı çok stres oluyorum..hele gecikince çıldıracak oluyorum..
bundan önceki ay babam hastanedeyken hiç çalışma yapmadık ulen 28 gün sonra adet oldum..bi dakika bile bekletmedi..
enson çalışma yaptık ya reglimiz gecikip beni fitil edecek...bugün 32.gün yaa..revamı bana
hee görmedim bacım yaa..ama patlıcam yanii...sanki akşama olurum gibi
ayol hamile kalmak kim ben kim..bu kocayla milyonda bir ihtimal
hayırlısı olsun belkide aklına takmadıgın icin gelmiştir sıpan bu ay :)) test yaptınmı yapsan cıkar aslında varmı yokmu streste yapmamış olursun hem...
Pelinim 2gün önce yapmıştım çıkmadımoralim bozuluyo yaa...yapıyımmı yine test?
off yine eczanelere resil olcam akşam akşam..
yok yaa almıcam testsıpadan önce kırmızılar gelir..
eşimde sormuyo oldunmu regl falan..off yaa..
dolunayım gec dollenme olmuş olabilir sen biraz daha bekle bencde inş gelmez kırmızıların...sormaması daha iyi canım ya benım eşim bana sorunca daha stres oluyorum üzülme lütfen...
Yok hayatım benimki tamamiyle inadından sormuyo,amann çokta tın..sonuçta yakında abbas yolcu:)
iyi dedin Pelin bacım,benimki gibi tembel adamın yapacağı iş zaten olsa olsa geç döllenme olur,adama gel çalışalım diyorum
bugün olmaz yarın olsun diyo,al sana geç döllenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?