ama kürtaj olmadım 6 haftalıktı kendiliginden dştü ve bir adet geçti 3 ay dayanamam herlde dayanamazsam bebekte sorun olurmu:2::2::2:
canım 1..2 ay yeterli oluyor genelde
hşbkdm nazom we erenaycımmm
dğm günü süper geçti bu kawganın üstüne iyi geldii
şimdide kasıklarıma sancı giriyoo belim çok rahatsız ediyoo zaten bugün çok yorgun hissettim kendimi kurstan gelince uyumuşum kociş gelip uyandırdı
ama kürtaj olmadım 6 haftalıktı kendiliginden dştü ve bir adet geçti 3 ay dayanamam herlde dayanamazsam bebekte sorun olurmu:2::2::2:
hşbkdm nazom we erenaycımmm
dğm günü süper geçti bu kawganın üstüne iyi geldii
şimdide kasıklarıma sancı giriyoo belim çok rahatsız ediyoo zaten bugün çok yorgun hissettim kendimi kurstan gelince uyumuşum kociş gelip uyandırdı
kesin bişey olur demiyorum ama risk olur ,allah korusun kanama olur,düşük tekrarlayabilir ,gelişme bozukluğu olabilir ama dediğim gibi bunlar sadece risk
olur yada olmaz allahın takdiri,ama doktorun sakınca görmediyse beklemene gerek olmayabilirr
eğer beklemen gerekseydi doktor söylerdi sana
sen yine doktoruna danışş bence
doktorum aslında 2 ay ver dedi bende beklemek istemiyorum dedim oda ozaman sana bıraktım dedi ne zaman hazır hissedersen dedi
kızlar ben kaçıyorum işim var görüşürüz sonra
herkese iyi gecelerrr
cnm kocişimin doğumgünüydü...kız kimin doğum günü?????????
niye ağrın var??? bebişmi yoksaaa??? ay inşallahhh
amin cnm hepimiz mutlu olalımmmbende kürtaj olmamıştım kendiliğinden düştü ve 6 haftalıktı benimde ama dr 1..2 ay korunsan yeter demişti sende en az iki ay korun sonra devam edersin çalışmalara çabucak olsun istiyorsun ama yine aynı şeyi yaşarsan ozaman dahada uzayacak bu süreç sen en azından bünyeni kuvvetlendir sonra keşke bekleseymişim deme
ooh ne güzel inşallah hep böyle devam eder
beklemek çok zor hemde çok hergünü sayıyorum
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canım sen kendini tanıtsana biraz
cnm kocişimin doğumgünüydü...
ay nebilimm kuzum hep dileğim we içime doğan şey hamileliğimi 2 aylık ken öğrenmek ne bilim şanki öle olcak gibi belkide öleyimdir inşllahhhh....
amin cnm hepimiz mutlu olalımmm
kır atla yanyana duran ya huyundan kaparmış ya tüyündenn
bende senle kanka olunca ha ayna ha sen farketmiyorr
26 yaşındayım iki yıl olacak ilk bebegimi kaybettim 5 aylkken bir sürü tahlil yapıldı temiz çıktı ikinci gebelik için risk yok deiler 6 ay korun dediler ben 7 ay korundum sonra bu bebek oldu buda sata göre 6 haftalıkken düştü aslında 4 haftalıktı kese bile yeni görünmüştü düşükle sonuçlandı oyüzden daha fazla bekleyemiyorum awtn 1 yıldır bekliyorum
neden içine öyle doğuyor geçenki adetin azmı olmuştu hadi inşallah
demekki hamile kalmakta bir sıkıntın yok ama düşükler neden oluyor araştırılması lazım geneldede 2 düşükten sonra araştırılıyor diye biliyorum genetik testler yapılıyor tekrarlayan düşüklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?