Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhh ör bakalım. benim atkı işlerini annem hallediyo :))her gördüğünü bana yapmak istiyooo. bende örmeyi çok severim ama internete takılmak daha zevkli geliyoo. sende boşverr örme yaz geliyooo zaten :))

banada zevkli geldiği için bitiremedim ya zaten yoksa benim için atkı 1 günlük bişey ama olsun yine soğur hava takar zaten sabahçı olduğu ve akşam evine giderken soğuk olduğu için takar yine hem heveslendi çocuk ve doğum günüde yeni geçti bişey almamıştım

tama canım boşver ozaman yazma

ben boşuna demiyomuşum demekki sana sütlü tatlım diyee

sütmüşsün sen kuzum ya bu saatte insan uyurmu
ayy başagım napıyım ya ben kucuklukten beri erken yatarım sagol canım sende benim nadide gonca gülümsün :))
neden kavga ettiniz inşallah çabuk barışırsınız

sağol canımiyiyim... benimde eşim gelmek üzere heran kaçabilirim

tamam canım bende kacıyorum zaten...

kızlar hepinize iyi geceler yazıları cift görmeye başladım cok uykum geldi sonra görüşürüz

kocan gelirken ekmek alsın nazo karnım aç

evet örgüm güzeldir çok öyle her modeli yapamasamda yinede fena sayılmam sen hamile kalda elimden geldiğince yaparım söz

dün akşam aldı bu akşam almaz

haa tabi adam öğrenmiş bayat yemekleri ekmekleri önüne koya koya alşmş garip

sağol nazo cum çok incesinnnn cnm ben hamile kalıyım yüzünüze bakmam ki
şaka şaka teyzeleri olucaksınız hatta kocamdan önce siz duyucaksınız haberi

saracım inşallah başının ağrısını alabilmişimdir hayatım

almaz olurmusun gülmekten başımın ağrısını unuttum deli kıız

kızlar canlarrr nerdesiniz?
ay yarın dra gidiyorum bebişin kalp atışını duymaya çok heycanlıyım kızlar :18:
inşallah duyarız dua edin

inşallah pıt pıtarı duyacaksın canım ve o çok güzel duyguyu yaşayacaksın o anda bizede dua et olurmu

evet ya neden tüp bebek o kadar pahalı. o kadar parayı hiç bir zaman veremeyecek insanlar ne yapacak haksızlık değilmi.
en azından 5000 ise mesela 2500 e indirilmeli. daha bunun ilaçları var ohoooooooooo

bende sordum başakcım geçen gün doktora 5000 lira gider dedi çok para yaa inşallah ona gerek kamdan Allah acırda gönderir bize meleklerimizi

bu arada herkesin cuması mübarek olsun kızlar tüm dualarınız hakkınızda hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

bu arada herkesin cuması mübarek olsun kızlar tüm dualarınız hakkınızda hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

günaydın saracımmmm...seninde cuman mubarek olsunnn..Allahım tüm dualarımızı kabul etsinn...

herkese günaydınlar mutlu günler hayırlı cumalarrrr

bende kimse yok facemi açmıştım
yeşilll bende özledim ama sen artık fazla giremiyosun olsun bunada şükür
tamam canım sen yat dinlen görüşürüz çok öpüyorum
gündüz giriyorum canımda akşamları pilim bitiyor sanırım fazla kalamıyorum uyku bastırıyor
sağol canım öyle oldum valla tam bir mız mızım :) ama terk etmiyorum canım gündüz burada oluyorum ama akşama daha zor oluyor benim için
kıs inşallah kızım olur herkes oğlun olacak diyor eşimde kızım diye seviyor
buarada duydum geldim pıt pıtlarını bebişimin Allaha çok şükür
kızlar düşükten sonra ne kadar araverilmeli fikirleriniz nedir çevrenizde örnek varmı yardımcı olun nlur
canım ben kürtaj olmuştum 8 haftalıktı 3 ay ara vermişti drum bana ama sen olmamışsın 2 ay ver yinede
inşallah pıt pıtarı duyacaksın canım ve o çok güzel duyguyu yaşayacaksın o anda bizede dua et olurmu

canım sara ablam duydum Allahıma çok şükür sizler herzaman dualarımdasınız inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde bebişlerinize

başağımmmmm tatlummm....bende kocamdan önce size söylemek isterdim..ama sonra patlamasın bende

kızım yaa akşam çok hafif pembe bişey geldi,ahan mıştık dedim ama devamı gelmedi..
sabahta bişey yoktu ama az önce bişeyler hissettim koştum wc ye kahverengimsi şeyler var ama daha çok

noluyoo lem bana yaa..adam gibi adet olamayacakmıyız:26:

gül hayatım hep gül sen:)valla şuanda bende gülmek isterdim ama hani pişmiş tavuğu geçtim şuan,adetmiyim neyim
anlamıyorum,testleride erkenden kullandığım için elimde bişey kalmadı...

günaydın saracımmmm...seninde cuman mubarek olsunnn..Allahım tüm dualarımızı kabul etsinn...

herkese günaydınlar mutlu günler hayırlı cumalarrrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amin canım inşallah cumanın yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul olur Allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin aminn..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım sara ablam duydum Allahıma çok şükür sizler herzaman dualarımdasınız inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde bebişlerinize

maşallah canım Allahın nazarı üzerinize olsun sağol dua ettiğin için

gül hayatım hep gül sen:)valla şuanda bende gülmek isterdim ama hani pişmiş tavuğu geçtim şuan,adetmiyim neyim
anlamıyorum,testleride erkenden kullandığım için elimde bişey kalmadı...

tızım sen mannakmısın gidip kan testi yaptırsana hem sen rahat et hem biz aaaaaa çot ayıp ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…