kesin sen kızdırmışsındır adamı şimdide nolcek diye bekliyon dimi :))
ohhh ör bakalım. benim atkı işlerini annem hallediyo :))her gördüğünü bana yapmak istiyooo. bende örmeyi çok severim ama internete takılmak daha zevkli geliyoo. sende boşverr örme yaz geliyooo zaten :))
yine ailesi yüzünden ne olucak. en kötü düşmanlarımız burnumuzun dibinde.
bize başka zarar veren yok anacım. amaaannnn onlar hakkında bu sayfada bir tutam bile yer ayırmayı çok görüyorum ve layık bulmuyorum.
huzur bulduğum yeri kirletemezler
hoşbuldumm canımm. miğdem bulanıyo dünden beri onun dışında bi problem yok. sen nasılsın canım
ayy başagım napıyım ya ben kucuklukten beri erken yatarım sagol canım sende benim nadide gonca gülümsün :))ben boşuna demiyomuşum demekki sana sütlü tatlım diyee
sütmüşsün sen kuzum ya bu saatte insan uyurmu
neden kavga ettiniz inşallah çabuk barışırsınız
sağol canımiyiyim... benimde eşim gelmek üzere heran kaçabilirim
hoşbuldumm canımm. miğdem bulanıyo dünden beri onun dışında bi problem yok. sen nasılsın canım
banada zevkli geldiği için bitiremedim ya zaten yoksa benim için atkı 1 günlük bişey ama olsun yine soğur hava takar zaten sabahçı olduğu ve akşam evine giderken soğuk olduğu için takar yine hem heveslendi çocuk ve doğum günüde yeni geçti bişey almamıştım
tama canım boşver ozaman yazma
makine de mii vayyyyyyyyyy kötü eleverdin kendünü benm doğacak bebişimide nasiplendir
kocan gelirken ekmek alsın nazo karnım aç
evet örgüm güzeldir çok öyle her modeli yapamasamda yinede fena sayılmam sen hamile kalda elimden geldiğince yaparım söz
dün akşam aldı bu akşam almaz
saracım inşallah başının ağrısını alabilmişimdir hayatım
Yok hayatım benimki tamamiyle inadından sormuyo,amann çokta tın..sonuçta yakında abbas yolcu:)
iyi dedin Pelin bacım,benimki gibi tembel adamın yapacağı iş zaten olsa olsa geç döllenme olur,adama gel çalışalım diyorum
bugün olmaz yarın olsun diyo,al sana geç döllenme
kızlar canlarrr nerdesiniz?
ay yarın dra gidiyorum bebişin kalp atışını duymaya çok heycanlıyım kızlar :18:
inşallah duyarız dua edin
evet ya neden tüp bebek o kadar pahalı. o kadar parayı hiç bir zaman veremeyecek insanlar ne yapacak haksızlık değilmi.
en azından 5000 ise mesela 2500 e indirilmeli. daha bunun ilaçları var ohoooooooooo
bu arada herkesin cuması mübarek olsun kızlar tüm dualarınız hakkınızda hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
bu arada herkesin cuması mübarek olsun kızlar tüm dualarınız hakkınızda hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
gündüz giriyorum canımda akşamları pilim bitiyor sanırım fazla kalamıyorum uyku bastırıyorbende kimse yok facemi açmıştım
yeşilll bende özledim ama sen artık fazla giremiyosun olsun bunada şükür
tamam canım sen yat dinlen görüşürüz çok öpüyorum
sağol canım öyle oldum valla tam bir mız mızım :) ama terk etmiyorum canım gündüz burada oluyorum ama akşama daha zor oluyor benim içinbiri ksel biri yeşil di sanırsam:44:
yeşilimmmmmmmmmmm canım geçmiş olsun ama sen çok mız mız oldun canım yaaaaaa terk ediyosun biziiiiiiiii
kızının kalp atışlarını duyunca bize haber ver. bu arada kızın olacağına dair şuraya yazıyorummmmm
canım ben kürtaj olmuştum 8 haftalıktı 3 ay ara vermişti drum bana ama sen olmamışsın 2 ay ver yinedekızlar düşükten sonra ne kadar araverilmeli fikirleriniz nedir çevrenizde örnek varmı yardımcı olun nlur
inşallah pıt pıtarı duyacaksın canım ve o çok güzel duyguyu yaşayacaksın o anda bizede dua et olurmu
haa tabi adam öğrenmiş bayat yemekleri ekmekleri önüne koya koya alşmş garip
sağol nazo cum çok incesinnnncnm ben hamile kalıyım yüzünüze bakmam ki
şaka şakateyzeleri olucaksınız hatta kocamdan önce siz duyucaksınız haberi
almaz olurmusun gülmekten başımın ağrısını unuttum deli kıız
inşallah pıt pıtarı duyacaksın canım ve o çok güzel duyguyu yaşayacaksın o anda bizede dua et olurmu
bende sordum başakcım geçen gün doktora 5000 lira gider dedi çok para yaa inşallah ona gerek kamdan Allah acırda gönderir bize meleklerimizi
günaydın saracımmmm...seninde cuman mubarek olsunnn..Allahım tüm dualarımızı kabul etsinn...
herkese günaydınlar mutlu günler hayırlı cumalarrrr
amin canım inşallah cumanın yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul olur Allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin aminn..
canım sara ablam duydum Allahıma çok şükürsizler herzaman dualarımdasınız inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde bebişlerinize
gül hayatım hep gül sen:)valla şuanda bende gülmek isterdim ama hani pişmiş tavuğu geçtim şuan,adetmiyim neyim
anlamıyorum,testleride erkenden kullandığım için elimde bişey kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?