iyi geceler kızlar nasılsınız...geldim ama fazla kalamıycam cok uykum geldi...selam vermeden cıkmayım dedim
kız nazo eroş nereye gitti tühhhh işim anca bitti hatun yaa.
iyi geceler kızlar nasılsınız...geldim ama fazla kalamıycam cok uykum geldi...selam vermeden cıkmayım dedim
gece kuşunuz geldi cik cik cik.napıyonuz bakayım?? siz şimdi beni özlemişinizdir :))))
ah ah zorma şimdik sakaklara düşüyodum kuzum yaaaaaaa nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
seni seviyorum nasılsınnnnn
gece kuşunuz geldi cik cik cik.napıyonuz bakayım?? siz şimdi beni özlemişinizdir :))))
hoşgeldin gece kuşu tabiki özledik
ehe ehe ehe şımarayım ben şimdi. zorla kendimi sevdiririm :)) iyiyim canım napayım dünden beri miğde bulantısı başladı bende( sen nasılsın?? bende seni seviyorummm :))
evde netim var canım ama kociş ızın vermiyo gec vakitte gelemiyorum bugun uyuyada gelebildim ama alışmadıgım icin bu seferde uykum geldi:))sağol bebeğim çok iyi baptınnnnnnnn. evde netin varmş ya senin niye gelmiyon akşamları kocanmı izin vermiyo
işim var dedi gitti
a.s. canım hoşgeldin ve iyi geceler diyeyim
hoşbulduk canım. iyiyim sen nasılsın ??
evde netim var canım ama kociş ızın vermiyo gec vakitte gelemiyorum bugun uyuyada gelebildim ama alışmadıgım icin bu seferde uykum geldi:))
hoşbulduk canım nasılsın...
resmini koy bitirince. bakalım hem bizimle yazşıp hem ördüğün atkı nasıl olucak yamuk yumuk bişisağol canım iyiyim harıl harıl atkı örüyorumyeğenim hergün gelince ne kadar ördüm diye bakıyo bende kafamı pc den kaldırmıyorumki öreyim ama bu akşam örüyorum aradada size yazıyorum
olsun kuzum bööle olcak mecbur cilveleri işteeeeee inşallah bizimde midelerimiz bulanırrrr
ben de eşimi bekliyorum eli kulağında birazda kavga ettik bakalım nolcak gelince
evde netim var canım ama kociş ızın vermiyo gec vakitte gelemiyorum bugun uyuyada gelebildim ama alışmadıgım icin bu seferde uykum geldi:))
hoşbulduk canım nasılsın...
resmini koy bitirince. bakalım hem bizimle yazşıp hem ördüğün atkı nasıl olucak yamuk yumuk bişi
sağol canım iyiyim harıl harıl atkı örüyorumyeğenim hergün gelince ne kadar ördüm diye bakıyo bende kafamı pc den kaldırmıyorumki öreyim ama bu akşam örüyorum aradada size yazıyorum
neden kavga ettiniz inşallah çabuk barışırsınız
sağol canımiyiyim... benimde eşim gelmek üzere heran kaçabilirim
olsun kuzum bööle olcak mecbur cilveleri işteeeeee inşallah bizimde midelerimiz bulanırrrr
ben de eşimi bekliyorum eli kulağında birazda kavga ettik bakalım nolcak gelince
hiçte yamuk yumuk olmazhatta gelen misafirime ördüklerimi gösterince nasıl şaşırmıştı nasıl ördün bunları böyle makinede örmüşün gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?