evet haklısın sanki peşinden koşarken sanki şey delisi gibi oluyor... bende bu ay bıraktım ne zaman olursa diye takip etmedim yumurtlama günüymüş falan... çünkü ben düşündükçe kocada kaçınca inanılmaz sinir bozuluyor... ve ben önemsemediğim için busefer eşim peşimden koştu boşuna demiyorlar kaçan kovalanır... sen 1 kovalarsan o 5 kovalasın hatta dün akşam yine sırnaşıyo eşim, bende senle işim bitti nasılsa adetime az kaldı dedim sinir etmek için
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inş...
dolunayım kırmızı kartı görmüşsün canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki inş cok bekletmeden gelir bebişin en kısa zamanda...
nikolaycım oglun olcakmış hayırlısıyla saglıklı gelsin bebişin inş....
yeşil 33 sende bebişin pıt pıtlarını duymuşsun...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inş...
dolunayım kırmızı kartı görmüşsün canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki inş cok bekletmeden gelir bebişin en kısa zamanda...
nikolaycım oglun olcakmış hayırlısıyla saglıklı gelsin bebişin inş....
yeşil 33 sende bebişin pıt pıtlarını duymuşsun...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
aferin kız nazo:) aahh benimkide dermi acaba bigün...
hatta bu çalışmalar sırasında yine beni sinir etti,hatta dedimki yapacaz ama emin ol boşuna yapıcaz,çünkü şuanda
şu hareketinle hamile kalmama engel oluyorsun,vucudum senin yüzünde hertürlü sıkıntı hormonunu üretiyor..
madem gelecen kuzu kuzu odamıza niye bana kan kusturuyosunn..
biitti bundan sonra zaten kendi haline bırakacağm..
hele hamile olsaydım kendide biliyor hayatta yüzüne bakmam...ben ve çoccğumm halimizden memnun yaşar giderdik..ama gelmedi
yine deliyee bağlattı beniii sıpaaaaa
hoşbulduk canım nasılsın...a.s canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar ve duanada amin diyorum
amin Pelincim:)
ayy hemde ne kart yaa...iki büklüm oldum,çok pis ağrım var...ağrı kesicide almıyorum,bana eziyet olsun,oh olsun...hamile kalamazsam çekerim bu ağrıyıı iyi oluyo bana..........
amin Pelincim:)
ayy hemde ne kart yaa...iki büklüm oldum,çok pis ağrım var...ağrı kesicide almıyorum,bana eziyet olsun,oh olsun...hamile kalamazsam çekerim bu ağrıyıı iyi oluyo bana..........
sen kendini biraz çek hiç yumurtlama günüymüş çalışalım gibi imalarda bulunma ama evde ilgisini çekecek biraz seksi giyin ama umursamıyormuş gibi davran kendine daha iyi bak sadece kendini düşün bak ozaman nasıl u dönüşü yapıyor... çünkü alışmış hazıra sen herzaman çabalamışın ona biraz çabalaması için izin ver bırak bikaç ay sonra olsun bebek ama önce aranızın düzelmesi için biraz kendini geri çek
hoşbulduk canım nasılsın...
canım ya adetin ilk zamanları oluyo o agrılar helede üşütünce...inş kalcaksın dolunayım sadece zamanı var rabbim ol diycek olacak...hatta eger olacaksa bir kere birleşmeyle bile olur cok kafana takıp stres yaparsan gelmez sıpan oluruna birakmaya calış...ovulasyon testi denedinmi bide onu dene hem yumurtlama dönemini gösteriyo sende böyle stres yapmamaış olursun...
canım kendini niye suçluyosun bukadar sanki daha önce keyfinden kürtaj olmuşunda şimdide hamile kalamıyorsun bu bana müstahaktır der gibi bukadar yüklanme kendine
ah nazocum nasıl bir keçiyle evli olduğumu bilsen bana böyle şeyler demezdin canım..
söz konusu ben olunca 50yıl şey yapmasa yaşayabilir..ayda 1-2yapıyoruz nasıl çocuğumuz olacak diyodum başlarda..
sahii okadar azmı yapıyoruz ,bence daha çok yapıyoruz sen abartıyosun derdi..
onu herşeyle altedebilirsin ama kadınlığınla asla!!
bende kadınlığım dışındaki şeylerle adam edicem onu...getirinnn bana ordaaannn bi odunnnn sopasıııııı...
hani karaktersz bir kadınla evli olsaydı bu adamın neyi hakettiğini söylemiyim...
kızlar az önce görümcem aramıştı konuştuk dün gece beni görmüş rüyasında hamileymişim ben inşallah rüyası çıkar
yok hayatım artık gücüm yok test görmeye..en son sperm bankasına yolum düşecek bakalım nezaman..
böyle bir adamla evli olmak heray kürtaj olmak değilmi?boşu boşuna gidiyor yumurtalarımyaşım 32 yaa rezervlerde bi yere kadar
hayır olsun Saracım inşallah...belki dişlerinide yaptırınca o vesile ile bebişte gelir:)hayırlısı canımm
ozaman önce ilişkinizi düzeltmeye bakacaksınız bebek fikri ikinci planda olmalı bence benim düşüncem öyle
canım hayırlara gitsin görümcenin rüyası...inş bu ay mujdeli haberi verirsin bizlere...kızlar az önce görümcem aramıştı konuştuk dün gece beni görmüş rüyasında hamileymişim ben inşallah rüyası çıkar
yok hayatım artık gücüm yok test görmeye..en son sperm bankasına yolum düşecek bakalım nezaman..
böyle bir adamla evli olmak heray kürtaj olmak değilmi?boşu boşuna gidiyor yumurtalarımyaşım 32 yaa rezervlerde bi yere kadar
kızlar az önce görümcem aramıştı konuştuk dün gece beni görmüş rüyasında hamileymişim ben inşallah rüyası çıkar
evet dövsünn Sara teyzesi hatta ,eşime gel bak altını bezliyorum oğluşunun diyim oda gelsin bende benim sıpaya göz kırpıyıminşallah dolunayım ya ağzın bal yesin emi inşallah senin sıpada bekletmeden gelir ve babasını döver
hadi inşallah rüyası çıkar
tamamda canım olmayacağı varsa zamanı gelmediyse sen ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyor ben mesala 14 senedir evliyim birbirimizi halen çok severiz kırmamaya çalışırız ama yinede olmayınca olmuyor yaşımda mayısta 37 olacak yani yaşa takılma çok çünkü elden bişey gelmiyor... ben yinede beni seven ve sevdiğim insanla birlikte olduğum için mutluyum bebeğide RABBİM ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak...sende önce ilişkini düzeltmeye çalış sonra zaten mutlu yuvaya gelecektir bebeğin inşallah ALLAH ım bugünün yüzü suyu hürmetine versin hayırlısıyla
valla nazocumm ben sorunun kaynağını bulamıyorum...
belki 2seneyi aşan beklentilerim gerçekleşmeyince bende sabırsız oldum..
bu bebek olayı sanki huzurumuzu kaçırdı..önceden herşeyden konuşur tartışırdık..
artık hep bebek yüzüdnen darılıyoruz birbirimize..benim tek hayalim anne olmak..bunu çalıyor diye ona çok kinleniyorum
valla nazocumm ben sorunun kaynağını bulamıyorum...
belki 2seneyi aşan beklentilerim gerçekleşmeyince bende sabırsız oldum..
bu bebek olayı sanki huzurumuzu kaçırdı..önceden herşeyden konuşur tartışırdık..
artık hep bebek yüzüdnen darılıyoruz birbirimize..benim tek hayalim anne olmak..bunu çalıyor diye ona çok kinleniyorum
iyide ben sevmiyom onu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?