Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şuanda kaç tane ip elimde inanamazsın...zaten bu ipler yüzünden benimde hayattan tat almam imkansızlaştı..

eşim herşeye evet der..beni illet eder..çoğunlukla takılırım zaten,git kendini camdan at diye..ay dur atma ben dedim diye derim.bakar bana öyle..

komut istiyor illa..napayım eve bi köpek alıp birliktemi eğitiyim bunları..

hormonal olarak zaten her ay savaş veriyor bedenim,bebek gelmez tabi,bunca huzurlu anne adayı varken beni istemiyor bebeğim

süslenmek püslenmek içten gelecek...bırak saç baş boyatmayı bir rimel bile sürmeye eriniyorum...

Son düzenleme:

markette mum ışığında yemek ha

heee toğtorum kız cadıııııııı

sen beni dinlemiyon herhal elindeki bütün ipleri kocana devret sadece kendi ipini elinde tut diyorum kızıııııııım erinme hem erinen çocuğu olmaz derler yaaaaaaaaaa bi silkelen ve toparlan ne bu böyleeeeee şimdi yanında olsam elinden tutup seni önce kuaföre ordan bi mağazaya götürürdüm bak nasıl iyi oluyodun.

hakkaten canım banada iyi geldi mantıklı konuşuyo ama dimi

tatlım zaten hala sorumlulukların altında eziliyorum,sadece ekstralarıda sırtlanacak halde değilim..

canım hakkını helal et,çok uğraştırdım seni ama iyi geldi tatlım..

ben işlere döniyim erken çıkmayı planlıyorum işten...doğruca ablamlara gidicem,orda kalıcam h.sonu.
babamda orda normalde h.sonlarımı orda geçiriyorum(kazadan sonra)
bakalım kocamız merak edipte arayacakmı nerdesin diye..hepiniz şahitsiniz...

kendinize iyi bakın bacularımmmm öprüm hepinizi..

canım ben sana sorumlulukları kocana devret diyorum sen yenilerini yüklenemem diyosun neyse tatlım herşey gönlünce olsun.
hakkım varsa helal olsun ama hakkım yokki tatlım biz burada birbirmizi iyi anladığımız için varız her daim dostuz arkadaşız ne zaman konuşmak istersen ben burdayım iyi geldiysem ne mutlu bana.iyi hafta sonları mis kokulu yeğenini bebim yerimede kokla

Son düzenleme:

sağolasın canım, ama ben istiyorum hemen olsun işte, çok sabırsızım, bide yalnızım bana yoldaş olsun istiyorum o yüzden en çok, Allahım inşallah dileklerimizi kabuleder ama dediğin gibi elimden geleni yapcam dua etcem inşallah tez zamanda gelir, artık dediğin gibi zamana bırakcam:) çok iyisin sara teş ederim inşallah seninde duaların kabul olur ilk önce sağlık, mutluluk,sahip olduklarımıza şükür Allah ağzımızın tadını bozmasın dimi ama:)

sağol canım o senin iyiliğin

haklısın canım önemli olan o Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah yakında gelir bebeklerimiz Allah büyük

ben çıkıyorum canlarım biraz evi toparlayayım sonra yine gelirim çok öpüyorum sizi

tamam tatlım kolay gelsin

nazemircim sen ne yemek yapcan akşama

canım ben dün kapuska yemeği yaptım ilk defa ve çok beğendim şimdiye kadar niye yapmamışım bilmiyorum ve makarna yapmıştım bitmedi bu akşama da yeter yani bu akşam yemeklerim hazır sen neler yapacaksın daha karar vermedinmi yoksa

hııım ellerine sağlık afiyet olsun canım ben hiç kapuska yapmadım nazemircim bi ara tarifini verirsen sevinirm.

bende domatesli arpa şehrye çorbası
kuru biber dolması ve kereviz salatası yapacam

kızlarrrr napıosunuzzz nasılsınızzz saracım dişin nasıl oldu..nazemircim sen nasılsınn...resmi göremedim ben..açıom ama başka yere yönlendirio...

kızlarrrr napıosunuzzz nasılsınızzz saracım dişin nasıl oldu..nazemircim sen nasılsınn...resmi göremedim ben..açıom ama başka yere yönlendirio...

merhaba seraycım dişim üzerine soğuk su gitmediği sürece iyi inşallah geçer canım.
ben nazemirin resmini gördüm hatta yorumda yazdım yaşını hiç göstermiyo maşallah

merhaba seraycım dişim üzerine soğuk su gitmediği sürece iyi inşallah geçer canım.
ben nazemirin resmini gördüm hatta yorumda yazdım yaşını hiç göstermiyo maşallah

inşallah geçsin artık saracımmm...ben görmedim yaaaa nasıl görcemmmm profiline giriom albume tıklıom ama başka yere yönlendiriooo

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız..

inşallah geçsin artık saracımmm...ben görmedim yaaaa nasıl görcemmmm profiline giriom albume tıklıom ama başka yere yönlendiriooo

nazemir senin arkadaş listende var dimi arkadaşlarının albümünü görebiliyosun diye biliyorum.nazemirin profiline tıkla albüme tıkla ben diye isimlendirdiği resme tıkl açılıyo canım.

hııım ellerine sağlık afiyet olsun canım ben hiç kapuska yapmadım nazemircim bi ara tarifini verirsen sevinirm.

bende domatesli arpa şehrye çorbası
kuru biber dolması ve kereviz salatası yapacam

tamam canım bir ara veririm bende kardeşime sorarak yaptım...
sanada afiyet olsun senin menüde güzel şehriye çorbasını çok severim bende geçen gün yapmıştım

canım arkadaş olarak ekledim görebilirsin şimdi bende kardeşimle konuşuyorum diye tekrar açtım bi size bakayım dedim ama çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…