canım benm kıyamam sana yaaa o halde ne yapacaksın ipleri bi kez daha ele alacaksın ama bu sefer kendin için.eskisi gibi giyinip süslenip kendine bakacaksın birazda kendin için yaşayacaksın eski dolunay olacaksın eşinin evlenmeden önce tanıyıp aşık olduğu dolunay anlatabildim mi bırak işler aksasın evi çöp götürsün herşeyede ben koşamamya de yetişemiyorum evin erkeği sensin ben değilim desandığın gibi güçlü değilim artık yoruldum de hayatını yaşamaya bak belki başlard eşin snirlenecek buna ama kafasına dank edecektir gerçekler ve yeniden sana aşık olup peşinden koşacaktır.
bizler evlendikten sonra kendimizi çok bırakıyoruz kadınların doğasındada bu var galiba oysa daha çok bakmalıyız kendimize bide çalışıyosun ekonomik bağımsızlığın var boş versen rahat ol birazda eşin düşünsün gece sabahakadar oturup film izleyeceğine sabaha kadar oturup ben bu işlerin altından nasıl kalkarım diye düşünmeye başlayacaktır emin ol sen böyle yaparsan
enazından ben uyuyana kadar yanımda kal diyorum,ona bile üşeniyor..yapma aşkımmm diyor..
benimde bi hayatım var,deminden beri birlikteydik zaten(market alışverişi)bende filmimi izliyim bak yarın işine geç kalıcan diyor..
markette mum ışığında yemek yedik sanki paşayla,onunla yetinmek zorundayım...minumumlarda dolanıyoruz bakalım...
canım ya bu Sara dokor gibi bişey yaa iyi geldi bana...ağrı kesicide aldım..eziyet etmicem kendime..
şuanda kaç tane ip elimde inanamazsın...zaten bu ipler yüzünden benimde hayattan tat almam imkansızlaştı..
eşim herşeye evet der..beni illet eder..çoğunlukla takılırım zaten,git kendini camdan at diye..ay dur atma ben dedim diye derim.bakar bana öyle..
komut istiyor illa..napayım eve bi köpek alıp birliktemi eğitiyim bunları..
hormonal olarak zaten her ay savaş veriyor bedenim,bebek gelmez tabi,bunca huzurlu anne adayı varken beni istemiyor bebeğim
süslenmek püslenmek içten gelecek...bırak saç baş boyatmayı bir rimel bile sürmeye eriniyorum...
enazından ben uyuyana kadar yanımda kal diyorum,ona bile üşeniyor..yapma aşkımmm diyor..
benimde bi hayatım var,deminden beri birlikteydik zaten(market alışverişi)bende filmimi izliyim bak yarın işine geç kalıcan diyor..
markette mum ışığında yemek yedik sanki paşayla,onunla yetinmek zorundayım...minumumlarda dolanıyoruz bakalım...
canım ya bu Sara dokor gibi bişey yaa iyi geldi bana...ağrı kesicide aldım..eziyet etmicem kendime..
sen beni dinlemiyon herhal elindeki bütün ipleri kocana devret sadece kendi ipini elinde tut diyorum kızıııııııım erinme hem erinen çocuğu olmaz derler yaaaaaaaaaa bi silkelen ve toparlan ne bu böyleeeeee şimdi yanında olsam elinden tutup seni önce kuaföre ordan bi mağazaya götürürdüm bak nasıl iyi oluyodun.
tatlım zaten hala sorumlulukların altında eziliyorum,sadece ekstralarıda sırtlanacak halde değilim..
canım hakkını helal et,çok uğraştırdım seni ama iyi geldi tatlım..
ben işlere döniyim erken çıkmayı planlıyorum işten...doğruca ablamlara gidicem,orda kalıcam h.sonu.
babamda orda normalde h.sonlarımı orda geçiriyorum(kazadan sonra)
bakalım kocamız merak edipte arayacakmı nerdesin diye..hepiniz şahitsiniz...
kendinize iyi bakın bacularımmmm öprüm hepinizi..
canım menim bi faydam oluyosa size ne mutlu bana burada birbirimizin dertlerini paylaşmak sevinçlerine ortak olmak için varız dimi.
yeni ameliyat oldum demişsin geçmiş olsun cnım önce iyileş sen iyi olmazsan bebek nasıl gelsin gelse bile nasıl iyi olsun dimi önce sağlık biz sağlıklı olacazki bebeklerimizde sağlıklı olsunlar.kafana takma birz zaman ver kendine inşallah çok beklemeden Rabbim gönderir bebeğini canım menim.
sağolasın canım, ama ben istiyorum hemen olsun işte, çok sabırsızım, bide yalnızım bana yoldaş olsun istiyorum o yüzden en çok, Allahım inşallah dileklerimizi kabuleder ama dediğin gibi elimden geleni yapcam dua etcem inşallah tez zamanda gelir, artık dediğin gibi zamana bırakcam:) çok iyisin sara teş ederim inşallah seninde duaların kabul olur ilk önce sağlık, mutluluk,sahip olduklarımıza şükür Allah ağzımızın tadını bozmasın dimi ama:)
ben çıkıyorum canlarım biraz evi toparlayayım sonra yine gelirim çok öpüyorum sizi
tamam tatlım kolay gelsin
nazemircim sen ne yemek yapcan akşama
canım ben dün kapuska yemeği yaptım ilk defa ve çok beğendim şimdiye kadar niye yapmamışım bilmiyorum ve makarna yapmıştım bitmedi bu akşama da yeter yani bu akşam yemeklerim hazır sen neler yapacaksın daha karar vermedinmi yoksa
kızlarrrr napıosunuzzz nasılsınızzz saracım dişin nasıl oldu..nazemircim sen nasılsınn...resmi göremedim ben..açıom ama başka yere yönlendirio...
merhaba seraycım dişim üzerine soğuk su gitmediği sürece iyi inşallah geçer canım.
ben nazemirin resmini gördüm hatta yorumda yazdım yaşını hiç göstermiyo maşallah
inşallah geçsin artık saracımmm...ben görmedim yaaaa nasıl görcemmmm profiline giriom albume tıklıom ama başka yere yönlendiriooo
hııım ellerine sağlık afiyet olsun canım ben hiç kapuska yapmadım nazemircim bi ara tarifini verirsen sevinirm.
bende domatesli arpa şehrye çorbası
kuru biber dolması ve kereviz salatası yapacam
kızlarrrr napıosunuzzz nasılsınızzz saracım dişin nasıl oldu..nazemircim sen nasılsınn...resmi göremedim ben..açıom ama başka yere yönlendirio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?