canım hayırlara gitsin görümcenin rüyası...inş bu ay mujdeli haberi verirsin bizlere...
canım ya normal yolla olmassa aşılama ya da tup bebek yaptırısınız ...bende olmassa yaza kadar bekleyip inş aşılama yaptırmayı düşünüyorum...biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmiş nasip...
yanlış anlama ama evet evlenen her çift bebek sahibi olmak ister ama herşeyin bi vakti zamanı var beraber doktora gittinizmi eşinde problem varmı yada sende bi sorun varmı her ay düzenli yumurtlaman düzenli adet olman seni sorunsuz eşini de sorunlu yapmaz gerekli bütün testlerden her ikinizde geçtikten sonra hiç bi sorun olmamasına rağmen eşin hala kılını kıpırdatmıyosa o zaman şapkanı önüne koyar düşünür ne yapman gerektiğine karar verirsin ama insan çocuğu olmuyo diyede boşanmaz.anlattıklarına bakılırsa eşin sorumsuz ve vurduymaz biri bunda birazda kabahat sende çünkü hak etmediği kadar çok değer verip tepene çıkarmışsın şimdi oradan indirmen biraz zaman alacak ama eşini seviyosan biraz uğraşacaksın.çocuk bi evin neşesidir ama eşlerimizde bi o kadar önemlidir önce sorunsuz ve mutlu bir yuva kurulmalı sonra bu yuvayı bi bebekle taçlandırmalı kişiler.sen iki lafın başında boşanmadan söz edip eşini damızlık gibi gördükçe hem kendine zarar veriyosun hem evliliğine böyle stres yaşayarak herşeyi kafaya takarak kusura bakma ama annelik hakkını eşin senden çalmıyo sen kendi kendinden çalıyosun farkında değilsin.bide Allah nasip ederse inan bana bir defa beraber olmak bile yeter bebek sahibi olmak için her gün yapmak gerekmez.cinselliği bebek için değil evliliğin en güzel yanı olarak görüp öyle yaşamaya başlarsan sorunların yavaş yavaş düzeldiğini ve hatta bebeğin bile sen çağırmadan geldiğini göreceksin.eşine biraz zaman ver bi müddet hiç cinsellikten bahsetme o isteyene hatta yalvarana kadar bekle varsın bi kaç ay daha anneliği ertele sonunda hem yuvanı hem evliliğini kurtaracaksan buna değer dimi.anladığım kadarıyla ne kadar kızsanda sen eşini seviyosun ve onu kaybetmek istemiyosun biraz daha sabır dolunayım ne dersin
çok yazdım kusura bakma seni kırmak veya üzmek değil amacım sadece yardımcı olabilmek adına yazdım bunları bi abla nasihatı gibi düşün emi canım nede olsa ben senden büyüğüm bi kaç yaş.
evet dövsünn Sara teyzesi hatta ,eşime gel bak altını bezliyorum oğluşunun diyim oda gelsin bende benim sıpaya göz kırpıyım
babasının ağzına attırıversin çişini...ohhhhhhhh ozaman içimin yağları erir işte
yanlış anlama ama evet evlenen her çift bebek sahibi olmak ister ama herşeyin bi vakti zamanı var beraber doktora gittinizmi eşinde problem varmı yada sende bi sorun varmı her ay düzenli yumurtlaman düzenli adet olman seni sorunsuz eşini de sorunlu yapmaz gerekli bütün testlerden her ikinizde geçtikten sonra hiç bi sorun olmamasına rağmen eşin hala kılını kıpırdatmıyosa o zaman şapkanı önüne koyar düşünür ne yapman gerektiğine karar verirsin ama insan çocuğu olmuyo diyede boşanmaz.anlattıklarına bakılırsa eşin sorumsuz ve vurduymaz biri bunda birazda kabahat sende çünkü hak etmediği kadar çok değer verip tepene çıkarmışsın şimdi oradan indirmen biraz zaman alacak ama eşini seviyosan biraz uğraşacaksın.çocuk bi evin neşesidir ama eşlerimizde bi o kadar önemlidir önce sorunsuz ve mutlu bir yuva kurulmalı sonra bu yuvayı bi bebekle taçlandırmalı kişiler.sen iki lafın başında boşanmadan söz edip eşini damızlık gibi gördükçe hem kendine zarar veriyosun hem evliliğine böyle stres yaşayarak herşeyi kafaya takarak kusura bakma ama annelik hakkını eşin senden çalmıyo sen kendi kendinden çalıyosun farkında değilsin.bide Allah nasip ederse inan bana bir defa beraber olmak bile yeter bebek sahibi olmak için her gün yapmak gerekmez.cinselliği bebek için değil evliliğin en güzel yanı olarak görüp öyle yaşamaya başlarsan sorunların yavaş yavaş düzeldiğini ve hatta bebeğin bile sen çağırmadan geldiğini göreceksin.eşine biraz zaman ver bi müddet hiç cinsellikten bahsetme o isteyene hatta yalvarana kadar bekle varsın bi kaç ay daha anneliği ertele sonunda hem yuvanı hem evliliğini kurtaracaksan buna değer dimi.anladığım kadarıyla ne kadar kızsanda sen eşini seviyosun ve onu kaybetmek istemiyosun biraz daha sabır dolunayım ne dersin
çok yazdım kusura bakma seni kırmak veya üzmek değil amacım sadece yardımcı olabilmek adına yazdım bunları bi abla nasihatı gibi düşün emi canım nede olsa ben senden büyüğüm bi kaç yaş.
çok sağol canım biliyomusun pelinim senin pozitifliğini buradan bile hissediyorum o kadar iyisinki inşallah bu ay hep beraber veririz müjdeli haberi
canım testlerimizi yaptırdık,ikimizinde sonuçları iyi benim yumurtlamamda sorunda yok.ama eşime doktor ayrıca bir film daha çektirmesini önermiş,garanti olsun diye..ben sen yaptırırsın bir ara dedim hala yaptıracak..
eşimin hakkını yemiyeyim,ne gerekiyorsa elinden ne geliyorsa yapar,yapar ama hep benim yönlendirmelerimle..
herşeyi bana sormasından,benim planlar yapmamdan artık bıktım Saracım...
istiyorumki oda çareler arasın..kafasını içinde taşıdığı şeyi arada bir çalıştırsın..
emin ol onunda kendiminde bütün yüküm benim omuzlarımda...
hem çalışıyorum hem borç ödüyorum hemde kendimce sorunlarla boğuşuyorum..
kafam hiç rahat değil..hele yakın çevremde artık 2.çocuk düşünüp hamile kalanları gördükçe
bukadar sorumluluğun altında elbet çocuğum olmaz diyorum..eşime anlatıyorum..bu yükün brazınıda sen üstlen diyorum
ne yapabilirim diyor?içtenlikle diyor ama beceremiyor canım..gerçekten yapamıyor..belkide artık beni sevmediği için buna değer görmüyor..
çevremdeki hamilelere bakıyorum,ya ev kadını(maddi sıkıntısı yok)yada çalışıyor ama maaşını kendine ayırablen gezen tozan
ay sonunu nasıl getirecem diye kafa yormayan insanlar..ben ev borcu ödüyorum ve evin başka masraflarıda benim sırtımda..
eşimde araba taksidi ödüyor ama daha çok benzine gidiyor maaşı..vede sigarası...
sagol canım benim sende cok iyisin... inanki görmesemde sizleri bende pozitifliginizi alabiliyorum...inş canım bende pazartesi günü rahim filmi cektircem vesile olurda gelir bebişim hayırlısıyla... tabi sizlerinde
rahim filminden korkma bukonuda sana daha öncede yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama uzman ellerde çekilen hsg nin hiç bir korkulacak yanı yok inşallah herşey yolunda gider canım rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var inşallah sende bunlardan biri olursun.
okudum canım...yok korkmuyorum zaten anestezili olcam icin bi agrı duymıycam...amin saracım inş vesile olur...
kızlar ben cıkıyorum yemek yapıyım akşama sonra görüşürüz...
Seni sevmek, başka hiç kimseyi sevememek gibi.
Seni sevmek, bir sadakati değil, sadık bir ihaneti sevmek gibi.
Kaybetmeyi ve her seferinde yeniden başlamayı sevmek gibi, sanki seni sevmek.
Seni sevmek, ayrılığı daha ilk dakikadan kabullenmek gibi.
Ayrılık çöplüğünde aşk aramak gibi seni sevmek.
... Cevapsız bir soru, sorusuz bir cevap gibi sanki aşkın.
Kaç bilinmeyeni olduğunu bile sayamadığın bir denklemi çözmeye çalışmak gibi geliyor sanki, seni sevmek.
Sanki, “olmayacak bir nedeni, gelmeyecek bir gideni” beklemek gibi.
Seni sevmek, kafamdaki hayali aşkı değil, hiçbir norma uymayan bir deliliği sevmek gibiymiş gibi.
Sanki seni sevmek, sonsuz bir denize dalmak, çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmek gibi.
Bazen sanki cehennemde yanmaya koşa koşa gitmek gibi geliyor.
Günahın çekiciliğine kapılmak, şeytanın yap dediğini yapmak ve ateşi güneş sanmak gibi,
Bazen ise, seni sevmek
bitmeyen bir filmi
sürekli yeni baştan seyretmek gibi gibi geliyor.
Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmak gibi geliyor.
Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da,
sadece seni severken yapılacak bir delilik gibi.
Seni sevmek, hiçbir şeye sahip değilken, dünyalar sana aitmiş gibi mutlu olmak bazen.
Seni sevmek, en basit haliyle yalan sanki,
her seferinde yeniden kanılan, bir kez daha kanmak için aylarca beklenen, bir yalan gibi.
Seni sevmek, herkesin aklına meydan okumak, tüm doğru şıkları reddedip,
bile bile bir yanlışı seçmek gibi sanki,
seni sevmek,akılla kalbin bitmeyen kavgasını başlatacak sanki.
Seni sevmek, kimselere açıklanamayan, kendine bile anlatılamayan,
lanetli bir hastalık gibi saklanan, tuhaf bir hikaye sanki.
Seni sevmek, bir hikayede hayat bulmak gibi.
Hayatını bir hikayenin peşinden sürüklemek, bir roman karakteri olmak,
romanın diğer karakterlerince acınarak bakılmak.
Seni sevmek, kimsenin göze alamayacağı bir kavgaya girmek ve sonunda kahramanca ölmek diye düşündürüyor.
Seni sevmek, her seferinde yenilmek, daha güzel yenilmek için yeniden başlamaktır.
Seni sevmek, dünyanın en güzelini sevmektir.
Kendi sevgine bile aşık olmaktır seni sevmek.
Hiç kimsenin başaramayacağını, başarmaktır seni sevmek.
Dünyada en az bir kez mutlaka yaşanması gereken bir duygudur seni sevmek.
Aşkını bu kadar çok olumsuz öğe ile tarif ettikten sonra, yazının sonunda,
bir kez daha sana aşık olmaktır, seni sevmek.....
eşinin bu konuda ne kadar sorumsuz olduğunu bildiğin halde gerekli olan testi bi ara yaparsın denirmi hiç hemen yaptıracaksın diyecektin.sorumluluklara gelince seni anlıyorum çok zor bi durum ama evlilik hayatı her anlamda paylaşmaktır be dolunayım.eşinle paylaşın sorumluluklarınızı herşeyi sen üstlenme onun yapması gerekenleri hatırlat baktın yapmıyo sende yapma bi yapmaz iki yapmaz senin ne kadar ciddi olduğunu görünce kafasına dank edecektir.o alışmış nasılsa dolunay herşeyi hallediyo diye iyice vurdumduymazlığı ele almış.kendini niye yıpratıyosun senin maaşın varsa onunda var birleştirin paralarınızı nereye ne harcayacaksanız herkes kendi payına düşeni ortaya koysun bunu yaparsanız eminimki seninde yükün hafifleyecek ve rahat edeceksin.ikinci çocuk meselesine gelince bak bende 4 yılıma girecem nerdeyse benden sonra evlenenlerin ikinci çocuğu oluyo ama ne yapayım onlar benim kadar gezip tozuyomu hayatı istedikleri gibi yaşıyomu hayır benim kadar mutlularmı orasını bilemem ama Allah nasip ederse bizimde çocuğumuz olur etmezse ne yapabilirimki.hayatı kendimize zehir etmek hep çocuk hep çocuk diye dellenmek ancak kendimize zarar verir.eşininde seninde sakin sakin oturup sağduyuyu elden bırakmadan düşünmeniz gerek birbirinizi yıpratarak hayatı kendinize zehrederek bi yere varamazsınız.sorumlulukarınızıda pylaşın herşeyi üstlenme erkekler birazda kadınların kendi kanatlarının altında olmasını ister güçlü kadını severler ama hazedemezler sen her şeyi üstlenip layıkıyla yerine getirdikçe nasılsa bana ihtiyacı yok diyodur belkide o başının çaresine her şekilde bakar deyip hayatını yaşamaya bakıyo kendini sinir edeceğine eşine sorumluluklarını hatırlat.
tamam canım ne yemek yapacaksın
rahim filminden korkma bukonuda sana daha öncede yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama uzman ellerde çekilen hsg nin hiç bir korkulacak yanı yok inşallah herşey yolunda gider canım rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var inşallah sende bunlardan biri olursun.
bak işte saracım sende diyosun,hemen yaptıracaksın diyeceksin diye..
işte bende kilitleniyorum neden hep ben konuşuyorum önayak oluyorum,ya bende öyle ahım şahım zeki bişey değilim,
kendime zor yetiyor aklım eşim sırtımda kambur gibi...evet onu seviyorum ve severek isteyerek evlendim ama başıma bunların geleceğini bilseydim asla dönüp bakmazdım..
resmen yaşlandım ya..saçlarım beyazladı,troidim çıktı..paspal paspal geziyorum ortada..
nerde o iş çıkışı mağazalara bakan dolunay?evden işe işten eve..
3,5yıllık evliyiz..ve eşimde bilir ben Şile'ye hiç gitmedim..ve onunla orda kahvaltı yapıp ne biliyim kanoyla gezme
sevdam var mesela...bunu hiç yapamadık..düşün yanii..nekadar gezip tozduğumuzu..
evlilik hayatıma hiçbirşey katmadı,aksine aldı..
makyajsız gezmezdim,saç rengimle oynardım,nebiliyim üstüme başıma bişeyler alırdım sık sık..
şimdi sadece evim diyorum...ordada çok yanlızım...
eşime göre ben çok güçlüyüm..asla hakkımı yedirmem..beni korumasına bile gerek yok..
ama öyle değil..kadınmıyım erkek mi bilmiyorum..bana hiç arzu dolu bakmıyor..evet sevgi dolu bakıyor ama
nebiliyim ben bile kendimi kadın hissetmezken adam nasıl koşsun peşimden karıcımmmm hadi odamıza diye...
fırında bezelyeli tavuk,pilav,mercimek corbası,yanlarınada salata yapcam canım...gel misafirim ol yemege
dolunaycım hayat şartarı çok zor herkesin sabah 8 akşam 5 mesaili işi olmuyoki akşamdan akşama evine gidebilsin.senin eşinin işide vardiyalı sistem anlattığına göre.ama bu demek değilki sen uyurken o sabahlara kadar film izlesin gelip sana sarılıp oda uyusun yada beraber bi film izleyin başbaşa vakit geçirin bunları istediğini söyle eşine seninkide tam sopalık ha
saracım dolunaya ne güzel yazmışsın bende bu çocuk olayını takıyorum kafama ama bende yeni ameliyat oldum kendime haksızlık ediyorum, ağlıyorum ama nasip aslında, gerçekten hayatı kendimize zehir etmmemeliyiz, Allahtan umut kesilmez inşallah olur katılıyorum sna tatlım çok güzel yazmışsın tebrik ederim, banada iyi geldi yazdıkların:)
saracım dolunaya ne güzel yazmışsın bende bu çocuk olayını takıyorum kafama ama bende yeni ameliyat oldum kendime haksızlık ediyorum, ağlıyorum ama nasip aslında, gerçekten hayatı kendimize zehir etmmemeliyiz, Allahtan umut kesilmez inşallah olur katılıyorum sna tatlım çok güzel yazmışsın tebrik ederim, banada iyi geldi yazdıkların:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?