Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazemir senin arkadaş listende var dimi arkadaşlarının albümünü görebiliyosun diye biliyorum.nazemirin profiline tıkla albüme tıkla ben diye isimlendirdiği resme tıkl açılıyo canım.

hayırrrr ( profiline girince bi baktımki nazemir arkadaşım değil...ana dedimmm nasıl olur dedim ve yolladım ama sanırım görmediiii ((

hayırrrr ( profiline girince bi baktımki nazemir arkadaşım değil...ana dedimmm nasıl olur dedim ve yolladım ama sanırım görmediiii ((

seraycım arkadaş olarak ekledim

Merhaba yeşilim nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsunnn çok sevindimm arkadaşım :))

selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun...
bugünün hürmetine dualarımız kabul olsun...
yeşilcim hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsunALLAH nazarlardan korusun
sağol nazoşum duyduk Allaha çok şükür
evet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.
gözün aydın canım kesinleşti erkekimiz
evet canım duydum şükür
amin canım
sağol canım aminnn sende hamiş olursun en kısa zamanda inşallahh
Merhaba yeşilim nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsunnn çok sevindimm arkadaşım :))

merhaba canım iyiyim duydum tatlım duydum darısı sana olsun çok güzel bi duyguuuu
benim 7 haftalık çıktı ultrasonda kselcim :) bebiş ön atağa geçti

o nasıl oluyo ki yani gelişimi mi 7 haftalık

yesilimmm gozun aydin duymussun bebisinin kalp atisini..Rabbim seni ve bebegini korusun cnmm..optum

selam kızlar
biz bugün dr teyzemize gittik
her şey yolundaymış hamdolsun
bizden haberler böyle
yeşil de kalp atışlarını duymuş sanırım,maşallah kuzuya

kızlar az önce görümcem aramıştı konuştuk dün gece beni görmüş rüyasında hamileymişim ben inşallah rüyası çıkar
inşallah cnm dileğimiz o

selam kızlar
biz bugün dr teyzemize gittik
her şey yolundaymış hamdolsun
bizden haberler böyle
yeşil de kalp atışlarını duymuş sanırım,maşallah kuzuya
kızz ders çalşmaları nasıl gidiyor. ay cnm senden geçen öğrendim ya açık öğretim için ilk sınavın yeterli olduğunu ohh çoks evndm yaa . bende yavaştan başlıycam çalşmalara

bende sordum başakcım geçen gün doktora 5000 lira gider dedi çok para yaa inşallah ona gerek kamdan Allah acırda gönderir bize meleklerimizi

evet cnm Rabbim çok merhametli hakkımızda hayırlı olanı verir inşallahhhhh. muradımıza kavuşurzzzzzz

eşinin içine doğru doğuyor o zamankim diyomş erkek olcak diye

eveeeeet bilmiyomusun ben ne kadar bencil nankör kıskanç pislik biriyim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

başakcım senle hiç görüşemiyoruz artık seni özledim bu arada bilemedin kız diyodun erkek çıktı yanılma payı ortadan kalktı kib...

hadi ya yanıldık demek. ama tatlım zati benm tahminim avatarına göre bi tahmdi resmini göreydim daha sağlıklı bir tahmin olurdu

neyse oğlumuza isim bulmalıyız artık:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

ders çalışmaları çok başarılı gitmiyo başakcım,idare ediyo diyelim
zaten hedef odtü falan olmayınca

yaşasın yaa artık dolunaycımda aramızda çoks eviniyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…