nazemir senin arkadaş listende var dimi arkadaşlarının albümünü görebiliyosun diye biliyorum.nazemirin profiline tıkla albüme tıkla ben diye isimlendirdiği resme tıkl açılıyo canım.
bende çıkıyorum kızlar akşam görüşmek üzere hoşçakalın
tamam canım bir ara veririm bende kardeşime sorarak yaptım...
sanada afiyet olsun senin menüde güzel şehriye çorbasını çok severim bende geçen gün yapmıştım
canım arkadaş olarak ekledim görebilirsin şimdi bende kardeşimle konuşuyorum diye tekrar açtım bi size bakayım dedim ama çıkıcam
hayırrrr( profiline girince bi baktımki nazemir arkadaşım değil...ana dedimmm nasıl olur dedim ve yolladım ama sanırım görmediiii ((
bende çıkıyorum kızlar akşam görüşmek üzere hoşçakalın
seraycım arkadaş olarak ekledim
hacercim sen ne yemek yapcan
sağol nazoşum duyduk Allaha çok şükürselamlar hepinizin cuması hayırlı olsun...
bugünün hürmetine dualarımız kabul olsun...
yeşilcim hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsunALLAH nazarlardan korusun
gözün aydın canım kesinleşti erkekimizevet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.
sağol canım aminnnselam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inş...
dolunayım kırmızı kartı görmüşsün canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki inş cok bekletmeden gelir bebişin en kısa zamanda...
nikolaycım oglun olcakmış hayırlısıyla saglıklı gelsin bebişin inş....
yeşil 33 sende bebişin pıt pıtlarını duymuşsun...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
Merhaba yeşilim nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsunnn çok sevindimm arkadaşım :))
sağol nazoşum duyduk Allaha çok şükür
gözün aydın canım kesinleşti erkekimiz
evet canım duydum şükür
amin canım
sağol canım aminnnsende hamiş olursun en kısa zamanda inşallahh
merhaba canım iyiyim duydum tatlım duydum darısı sana olsun çok güzel bi duyguuuu
benim 7 haftalık çıktı ultrasonda kselcim :) bebiş ön atağa geçti
kızlar az önce görümcem aramıştı konuştuk dün gece beni görmüş rüyasında hamileymişim ben inşallah rüyası çıkar
Seni sevmek, başka hiç kimseyi sevememek gibi.
Seni sevmek, bir sadakati değil, sadık bir ihaneti sevmek gibi.
Kaybetmeyi ve her seferinde yeniden başlamayı sevmek gibi, sanki seni sevmek.
Seni sevmek, ayrılığı daha ilk dakikadan kabullenmek gibi.
Ayrılık çöplüğünde aşk aramak gibi seni sevmek.
... Cevapsız bir soru, sorusuz bir cevap gibi sanki aşkın.
Kaç bilinmeyeni olduğunu bile sayamadığın bir denklemi çözmeye çalışmak gibi geliyor sanki, seni sevmek.
Sanki, olmayacak bir nedeni, gelmeyecek bir gideni beklemek gibi.
Seni sevmek, kafamdaki hayali aşkı değil, hiçbir norma uymayan bir deliliği sevmek gibiymiş gibi.
Sanki seni sevmek, sonsuz bir denize dalmak, çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmek gibi.
Bazen sanki cehennemde yanmaya koşa koşa gitmek gibi geliyor.
Günahın çekiciliğine kapılmak, şeytanın yap dediğini yapmak ve ateşi güneş sanmak gibi,
Bazen ise, seni sevmek
bitmeyen bir filmi
sürekli yeni baştan seyretmek gibi gibi geliyor.
Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmak gibi geliyor.
Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da,
sadece seni severken yapılacak bir delilik gibi.
Seni sevmek, hiçbir şeye sahip değilken, dünyalar sana aitmiş gibi mutlu olmak bazen.
Seni sevmek, en basit haliyle yalan sanki,
her seferinde yeniden kanılan, bir kez daha kanmak için aylarca beklenen, bir yalan gibi.
Seni sevmek, herkesin aklına meydan okumak, tüm doğru şıkları reddedip,
bile bile bir yanlışı seçmek gibi sanki,
seni sevmek,akılla kalbin bitmeyen kavgasını başlatacak sanki.
Seni sevmek, kimselere açıklanamayan, kendine bile anlatılamayan,
lanetli bir hastalık gibi saklanan, tuhaf bir hikaye sanki.
Seni sevmek, bir hikayede hayat bulmak gibi.
Hayatını bir hikayenin peşinden sürüklemek, bir roman karakteri olmak,
romanın diğer karakterlerince acınarak bakılmak.
Seni sevmek, kimsenin göze alamayacağı bir kavgaya girmek ve sonunda kahramanca ölmek diye düşündürüyor.
Seni sevmek, her seferinde yenilmek, daha güzel yenilmek için yeniden başlamaktır.
Seni sevmek, dünyanın en güzelini sevmektir.
Kendi sevgine bile aşık olmaktır seni sevmek.
Hiç kimsenin başaramayacağını, başarmaktır seni sevmek.
Dünyada en az bir kez mutlaka yaşanması gereken bir duygudur seni sevmek.
Aşkını bu kadar çok olumsuz öğe ile tarif ettikten sonra, yazının sonunda,
bir kez daha sana aşık olmaktır, seni sevmek.....
kızz ders çalşmaları nasıl gidiyor. ay cnm senden geçen öğrendim ya açık öğretim için ilk sınavın yeterli olduğunu ohh çoks evndm yaa . bende yavaştan başlıycam çalşmalaraselam kızlar
biz bugün dr teyzemize gittik
her şey yolundaymış hamdolsun
bizden haberler böyle
yeşil de kalp atışlarını duymuş sanırım,maşallah kuzuya
bende sordum başakcım geçen gün doktora 5000 lira gider dedi çok para yaa inşallah ona gerek kamdan Allah acırda gönderir bize meleklerimizi
sağol canım öyle oldum valla tam bir mız mızım :) ama terk etmiyorum canım gündüz burada oluyorum ama akşama daha zor oluyor benim için
kıs inşallah kızım olur herkes oğlun olacak diyor eşimde kızım diye seviyor
buarada duydum geldimpıt pıtlarını bebişimin Allaha çok şükür
:
canım benim eşim 1 dilim ekmek yer kahvaltıda bende 2 dilim ve bidaha akşam yemeğinde falan ekmek yemem öyle ekmek bitermi mecbur bayatlıyo bende tost yaparım yumurtalı yaparım öyle tüketmeye çalışırım...
bak hem benden örmemi istiyon bide yüzümüze bakmıyacan ne nankörsün sen öyle
başakcım senle hiç görüşemiyoruz artık seni özledim bu arada bilemedin kız diyodun erkek çıktı yanılma payı ortadan kalktı kib...
inşallah cnm dileğimiz o
kızz ders çalşmaları nasıl gidiyor. ay cnm senden geçen öğrendim ya açık öğretim için ilk sınavın yeterli olduğunu ohh çoks evndm yaa . bende yavaştan başlıycam çalşmalara
kızlar bende kırmızı kartı gecikmelide olsa bu sabah gördüm..
dün akşam hafif pembemsi bişeyler olunca tamam dedim yerleşme kanaması ama şimdi çok üzgünüm..
yaa tam hayal kurmaya başlıyosun..pufffffff diye biri o balonu patlatıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?