bende tek değişiklik göğüslerimin acımasıydı onun dışında bi bulantı bi aşerme olmadı hiç hamilemiyim neyim anlamadım anlamadanda gitti zaten ... tabi eşimin aşermesini saymazsak habire canın şunu istiyomu bunu istiyomu diye soruyordu
yazık yaa Allah bir daha yaşatsız bu duyguları inşallahhh.
aslında ben bazen ne düşünüyorum biliyomusun. acaba biz anne baba olmayı haketmiyormuyuz diye soruyorum kendime.
yani iyi bir anne baba olamazmıyız diye.
ama etrafa baktığımda ne anne babalar varrrrrrrrrrrrr
neden haketmeyelim canım herkesten çok hakediyoruz öyle düşünceleri at kafandan
haklısın cnm ama kavga edince aklıma geliyor öyle. şimdi çıkıyom nazo sennkide gelcek ekmek alsın
sağol nazoşum duyduk Allaha çok şükür
gözün aydın canım kesinleşti erkekimiz
evet canım duydum şükür
amin canım
sağol canım aminnnsende hamiş olursun en kısa zamanda inşallahh
merhaba canım iyiyim duydum tatlım duydum darısı sana olsun çok güzel bi duyguuuu
benim 7 haftalık çıktı ultrasonda kselcim :) bebiş ön atağa geçti
evet sessiz nedense
mood da başka topiklerde fink atıyo yakaladımbak daha buraya gelip bi ce bile demedi
evet o moodu bi bulsam zaten biliyorum ona ne yapacağımı o hep böyle yapıyo
kız bu hamişler hep mi bööle oluyoooo
cnm günaydını geçeli çok oldu bence iyi günler deslm moodddddddddd cummmmmm günaydınnnnn mı desemmmmm tünaydın mı desemmmm yoksam iyi günler mi desem bilemedim
ben yeni uyandım da.
bi slm verim dedim. tkb listeden atmasın diye
selamlar...
seray
mood
ve başak
cnm günaydını geçeli çok oldu bence iyi günler de
ben erken yatınca erken kaltım 9.30 ayaktaydımmmalumm
a.s. nazocannn
kızlar ya nerde kaldınız dedim bende bunlar geç yattı geç kalkarlarsizleri bekliyordummmmm
hoşgeldinizz ben yine bekçilik yapıyordummm
canım ben hep geç yatıp geç kalkıyorum eşim 12 ye gelirken işe gidiyor anca fırsatım oluyor ama biraz sonra gezmeye gidebilirim
gülümm seni takip ettim kızmadın dimi banaa
nerde buldun beni bursalılar topiğindemi, sabırla bebeğini bekleyenlermi, geleceksin biliyorummu,dert bizde derman bizdemi,daha ne kaldı baktıklarımdan ben bi durduğum yerde durmamda hepsini bi koşu takip ederim
gülüm çok hızlısınnn dert bende topiğinde buldummm kızmadın dimi
moodcum ben çıkıyorum gezmeye gidecem aksilik çıkmazsa,akşama görüşürüz
uykunmu var yoksa canınmı sıkkın hangisinden dolayı halsizsin
iyi geceler canım
evet o moodu bi bulsam zaten biliyorum ona ne yapacağımı o hep böyle yapıyo
kız bu hamişler hep mi bööle oluyoooo
evet canım dr 7 haftalık dedio nasıl oluyo ki yani gelişimi mi 7 haftalık
sağol serayım darısı sana olsunyesilimmm gozun aydin duymussun bebisinin kalp atisini..Rabbim seni ve bebegini korusun cnmm..optum
bakalım canım Allah nasip ederse görecezeşinin içine doğru doğuyor o zamankim diyomş erkek olcak diye
evet canım aminnyeşilimmmmm duymussun bebişinin kalp atışını Allahım seni ve bebişini korusun cnmm...kendine çok ii bak...çoookkk sevindimmm
duydum moodcum darısı sizlere olsunkızlarrr ya her geldiğimde kimseyi göremedim bende makyaj topiğine kaymışım sıkıntıdan.. makyaj dı mimariydi derken laptobu açık bırakıp yatmışşş uyumuşum bi güzelll ....yani şarjı bitince kapanmış kendiliğinden.. kimseler yokken ben buradaydım bekçilik yaptıydım birascıkın
sizi sewiyorummmmmmmmmm
yeşilcimmm kedinin sesini duymuşsun hayırlı olsun bebemmmmmmm
o bulantı bendede hep var canımmiğdemden dolayı bi halsizlik var. hafifi bi bulantı var ama geçmiyo hep var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?