Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla özel anlatamam

yoo kim demiş hafif olur diyee ee ne demişler ummadık taş baş yarar diyee çıtı çıtılardanda umulmaz belkim amaa fenaa çarpıverir

nazoo sana bişi itiraf etçemmmmm:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

bi ara senin ışıkın sönüktü neden bilmem.

sonra sen çıktın sandım ve içimi korku kapladı. tekrardan ışıkının yandığını görünce ohh dedim içimden. senin burda olduğunu bilmek huzur verdi bana

valla özel anlatamam

mesela kocan seni öpünceeee hangi duygulara kapılmana neden oluyor. bunun cevabı bence kocanın güzel öptüğünü kanıtlar.

ben bir örnek veriyim benm kocam beni öpünceeeee soğuk bir kız günü lapa lapa kar yağarken dışarda cıvıl cıvıl kartopu oynayan çocukların sesleri yanısıra huzurla büyk fincanımdaki sıcak çayımı yudumlarken pembe panjurlu penceremin arkasından dışarıyı seyrediyor muşum gibi oluyor

gecenin bi yarısı ne yapıyonuz burada kızlar kocalarınızın yanına gitsenize bide çocuk istiyonuz burada durarak çocuk yapılmaz tamam mı

sen bu saate burada ne yapıyon demeyin misafirlikten geldim size bi bakayım dedim şimdi gidip kocamın kollarında uyuyacam sıcak sıcak

ce :18::18::18::18::18::18::18:

Allah'ım benm bu şirin sevimli hatunlarım beni öldürcek yaaaaaa

neşe kaynağım papoşum gelmişşşşşşşşşş ammaaaaannnnnnnnnnnnnn da amannnn

ce mi yaptın sen bizeeeeeee

man da senin burnun mu var

senin elma yanakların mı var

senin bal dudakların mı var guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen canım sana katılıyom hem bebiş istiyolar hem çalışmıyolar tembel bunlar yaa benim kocişim evde yokda ben burdayım bunlara ne demelii ne geziyolarsaa hadi dağılın leyn bende çıkcam zati

canımmmm canımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
dünde hemen girip çıktım korktum bugün girip bi ce deyim başakscım bana kısmasın dedim. asıl sensin benim neşe kaynağımm. yeminle moral buluorum bu topicte. pozitif enerjili topic:)))
ben pazartesi tüp bebek transferimi olucam ve bi müddet giremeyebilirim girsemde bakıp çıkabilirim. lütfen bana kısmayın
ve dualarınıza çok ihtiyacım var. bide üşüttüm hiç sormayın.:2::2::2::2::2:

kardeşimle yazışırken arada sayfayı yeniliyodum baktım kimse yok bende yenilemedim o sırada çevrimdışı olmuşum

beni öptüğünde kendimi inanılmaz güvende hissediyorum sevildiğimi hissediyorum zaten sevdiğinide sık sık söyler
ve kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bi rahatlama hissediyorum...
kızgın çöllerde susuz kalmış ve beni kana kana suya kandırmış gibi hissediyorum...
ve bu böyle uzar gider ben burda keseyim çünkü eşim gelmek üzre

ben yaptım çocuğu oturuyom aşağı yani çalışmalar bitti bu saatten sonra çalışma anca keyiften olur

kız burda hamile kalan 3 kişi nasıl kaldı sanıyosun hatunn hepsi burda neşeyle kaldı.

kocalarının yanında bişi olmuyo kii. hepsi buraya takıla takıla sonunda hamile kaldıııııı
sen git sıcak sıcak uyuuuu hiç bişi yok

git kuzum git öptüm hadi senii tatlı rüyalar. biz burda laflıyoruz işte nazo bengi ve bnm koca geç geliyo
aynen canım sana katılıyom hem bebiş istiyolar hem çalışmıyolar tembel bunlar yaa benim kocişim evde yokda ben burdayım bunlara ne demelii ne geziyolarsaa hadi dağılın leyn bende çıkcam zati

kızzz cadııııııııııııı eli maşalı karıııı sen çok çalşışıyon ya sanki.

önceden 2-3e kadar buralardaydınnnn

benim kocamda yok evde
zaten ben yaptım bebeği şimdi bekliyom kuluçkaya yattım

ah canım geçmiş olsuun biran önce iyileş canım dikkat et kendinee umarım tüp bebektede sonuç alırsında topiğimize bi hamiş daha olur müjdeli haberler verirsin inşallah bize bu arada ilk tüp bebek denemenmi canım?

inşallah yapmşındır çocuğu kuzum

bu arada anladım kocan seni güzel öpüyomş tamam inandım

inaşllah bebeğim merak etme dua edicem tamam.

İnşallah iyileşirim ama pazartesiye kadar sürcek gibi ben hiçbirzaman bu kadar dikkat etmemişimdir belki dikkat ettikçede hastalandım ve tam zamanında. ilk denemem İNŞALLAH son olur

canım benim sen bu pozitiflikle pozitifi alıp burada neşeyle kutlayacaz hep beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…