nazoo öldüm gülmektennnnnn kıyamam yaaaaaaaa
yok anam kocan bile öpemez benm gibi hele anlat bakalım kocan nasıl öpeeeeeeerrrrrr
çıtı pıtı kız nasıl ööle yapıştırır kızz eli hafif olur çıtı kızlar
nazoo öldüm gülmektennnnnn kıyamam yaaaaaaaa
yok anam kocan bile öpemez benm gibi hele anlat bakalım kocan nasıl öpeeeeeeerrrrrr
çıtı pıtı kız nasıl ööle yapıştırır kızz eli hafif olur çıtı kızlar
valla özel anlatamam
ce :18::18::18::18::18::18::18:
gecenin bi yarısı ne yapıyonuz burada kızlar kocalarınızın yanına gitsenize bide çocuk istiyonuz burada durarak çocuk yapılmaz tamam mı
sen bu saate burada ne yapıyon demeyin misafirlikten geldim size bi bakayım dedim şimdi gidip kocamın kollarında uyuyacam sıcak sıcak
Allah'ım benm bu şirin sevimli hatunlarım beni öldürcek yaaaaaa
neşe kaynağım papoşum gelmişşşşşşşşşş ammaaaaannnnnnnnnnnnnn da amannnn
ce mi yaptın sen bizeeeeeee
man da senin burnun mu var
senin elma yanakların mı var
senin bal dudakların mı var guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nazoo sana bişi itiraf etçemmmmm:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
bi ara senin ışıkın sönüktü neden bilmem.
sonra sen çıktın sandım ve içimi korku kapladı. tekrardan ışıkının yandığını görünce ohh dedim içimden. senin burda olduğunu bilmek huzur verdi bana
mesela kocan seni öpünceeee hangi duygulara kapılmana neden oluyor. bunun cevabı bence kocanın güzel öptüğünü kanıtlar.
ben bir örnek veriyim benm kocam beni öpünceeeee soğuk bir kız günü lapa lapa kar yağarken dışarda cıvıl cıvıl kartopu oynayan çocukların sesleri yanısıra huzurla büyk fincanımdaki sıcak çayımı yudumlarken pembe panjurlu penceremin arkasından dışarıyı seyrediyor muşum gibi oluyor
gecenin bi yarısı ne yapıyonuz burada kızlar kocalarınızın yanına gitsenize bide çocuk istiyonuz burada durarak çocuk yapılmaz tamam mı
sen bu saate burada ne yapıyon demeyin misafirlikten geldim size bi bakayım dedim şimdi gidip kocamın kollarında uyuyacam sıcak sıcak
kız burda hamile kalan 3 kişi nasıl kaldı sanıyosun hatunn hepsi burda neşeyle kaldı.gecenin bi yarısı ne yapıyonuz burada kızlar kocalarınızın yanına gitsenize bide çocuk istiyonuz burada durarak çocuk yapılmaz tamam mı
aynen canım sana katılıyom hem bebiş istiyolar hem çalışmıyolar tembel bunlar yaabenim kocişim evde yokda ben burdayım bunlara ne demelii ne geziyolarsaa hadi dağılın leyn bende çıkcam zati
canımmmm canımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
dünde hemen girip çıktım korktum bugün girip bi ce deyim başakscım bana kısmasın dedim.asıl sensin benim neşe kaynağımm. yeminle moral buluorum bu topicte. pozitif enerjili topic:)))
ben pazartesi tüp bebek transferimi olucam ve bi müddet giremeyebilirim girsemde bakıp çıkabilirim. lütfen bana kısmayın
ve dualarınıza çok ihtiyacım var. bide üşüttüm hiç sormayın.:2::2::2::2::2:
kardeşimle yazışırken arada sayfayı yeniliyodum baktım kimse yok bende yenilemedim o sırada çevrimdışı olmuşum
beni öptüğündekendimi inanılmaz güvende hissediyorum sevildiğimi hissediyorum zaten sevdiğinide sık sık söyler
ve kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bi rahatlama hissediyorum...
kızgın çöllerde susuz kalmış ve beni kana kana suya kandırmış gibi hissediyorum...
ve bu böyle uzar gider ben burda keseyim çünkü eşim gelmek üzre
ben yaptım çocuğu oturuyom aşağı yani çalışmalar bitti bu saatten sonra çalışma anca keyiften olur
dünde hemen girip çıktım korktum bugün girip bi ce deyim başakscım bana kısmasın dedim.asıl sensin benim neşe kaynağımm. yeminle moral buluorum bu topicte. pozitif enerjili topic:)))
ben pazartesi tüp bebek transferimi olucam ve bi müddet giremeyebilirim girsemde bakıp çıkabilirim. lütfen bana kısmayın
ne doğurcan nazocan kuluçkaya yattın da:18:
ah canım geçmiş olsuun biran önce iyileş canım dikkat et kendinee umarım tüp bebektede sonuç alırsında topiğimize bi hamiş daha olurmüjdeli haberler verirsin inşallah bize bu arada ilk tüp bebek denemenmi canım?
valla ALLAH tan hayırlı sağlıklı bir evlat istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?