resimde tavşancık gördüm de o yüzden didim
inaşllah nazo senin ki geç kaldı ekmek alcak mı. ama dün almştı dimi bugün almaz
inaşllah bebeğim merak etme dua edicem tamam.
Allah razı olsun canım ya. en kısa sürede beklemeden, üzülmeden sağlıkla göbişleriniz dolsun İnşallah.
bi müddet giremezsem kusura bakmayın. dualarınıza muhtacım kızlar.Allaha emanet olun. ben yatar çok kötüyüm salya sümük:2::2::2::2::2:
canım benim sen bu pozitiflikle pozitifi alıp burada neşeyle kutlayacaz hep beraber inşallah
vay çok güzel yaa yarım ekmekle idare ediyosunuz maaşşalhh.evet dün aldı daha yarısı duruyo bitmeden almak yok yoksa ziyan oluyo
Allah razı olsun canım ya. en kısa sürede beklemeden, üzülmeden sağlıkla göbişleriniz dolsun İnşallah.
bi müddet giremezsem kusura bakmayın. dualarınıza muhtacım kızlar.Allaha emanet olun. ben yatar çok kötüyüm salya sümük:2::2::2::2::2:
vay çok güzel yaa yarım ekmekle idare ediyosunuz maaşşalhh.
benm koca olsa ohooooooooooo
cnm her zaman biribrimizin dualarına ihtiyacımız var. tamam tkb seni silmiycek inşallah neşeyle dönersin tedavinin bitiminde de.
bak hamile kalırsan üzülme bu karılar kıskanır beni aralarına almaz diye.
biz kıskanarak seni sıkıştıra sıkıştıra aramıza alırızarada saçını başını yolsakta
İnşallah iyileşirim ama pazartesiye kadar sürcek gibiben hiçbirzaman bu kadar dikkat etmemişimdir belki dikkat ettikçede hastalandım ve tam zamanında . ilk denemem İNŞALLAH son olur
tamam nazo bengicim bende çıkıyorumm hadi sende
pışııık benide çıkarıcan kendin kalcan topiğinde demiiiitamam canım çıkalım hadi iyi geceler hepinize hatunlar öpüldünüz
kimse gelmemiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo
kolay gelsin cnmmm bende haftaya büyük temizliğe girişicem ....
bende öle köskös oturuyorum canım sıkıldııı
sağol canım benim temizlikde bugğn bitmez artık kalanı yarın öbürgün günlere yayıp yapacam çalışınca hem iş hem ev zor oluyo mood cum.
ben geldim yaaaaaaaaaaaaaaa. ben yeterim sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?