Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inaşllah bebeğim merak etme dua edicem tamam.

Allah razı olsun canım ya. en kısa sürede beklemeden, üzülmeden sağlıkla göbişleriniz dolsun İnşallah.
bi müddet giremezsem kusura bakmayın. dualarınıza muhtacım kızlar. Allaha emanet olun. ben yatar çok kötüyüm salya sümük:2::2::2::2::2:

iyi geceler canım sende ALLAH emanet ol

evet dün aldı daha yarısı duruyo bitmeden almak yok yoksa ziyan oluyo
vay çok güzel yaa yarım ekmekle idare ediyosunuz maaşşalhh.

benm koca olsa ohooooooooooo

cnm her zaman biribrimizin dualarına ihtiyacımız var. tamam tkb seni silmiycek inşallah neşeyle dönersin tedavinin bitiminde de.
bak hamile kalırsan üzülme bu karılar kıskanır beni aralarına almaz diye.

biz kıskanarak seni sıkıştıra sıkıştıra aramıza alırız arada saçını başını yolsakta

benimki 1 dilim anca yer ekmek bende sadece kahvaltıda yerim başkada aramam
ben çıkıyorum hepinize iyi gecelr benimki geldi

salyanı sümüğünü yatağa bulaştırma pislük karııııı

pışııık benide çıkarıcan kendin kalcan topiğinde demiiii tamam canım çıkalım hadi iyi geceler hepinize hatunlar öpüldünüz

he at koşurcam burda deli karı yaaaa

ışıklarıda kapat çıkarken anahtarıda paspasın altın koy sabah şekerleri kapıda kalmasn

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben çok yoğunum bir sürü işim var evi dip köşe temizliyorum şimdide yemek yaptım ocağa koydum size bi bakayım dedim sizin hafta sonunuz nasıl geçiyo

kolay gelsin cnmmm bende haftaya büyük temizliğe girişicem ....
bende öle köskös oturuyorum canım sıkıldııı

kolay gelsin cnmmm bende haftaya büyük temizliğe girişicem ....
bende öle köskös oturuyorum canım sıkıldııı

sağol canım benim temizlikde bugğn bitmez artık kalanı yarın öbürgün günlere yayıp yapacam çalışınca hem iş hem ev zor oluyo mood cum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…