bengisuuuuuuuuuu çatlak hatun yuvaya döndün müüüüüüü.
kuzum ben bi hamam yapıcam gece saatlerine doğru görüşeliiiiiiimmmmmm
nazo da gelir birazdan gününü göstercdem ona
ksel de gelir onunda saçını başını yolcam
başka kim gelirrrrrrrrrrrrrrrrr hmmmmmmm moood gelirrrr
mood unda suratına çakıcam
hele papoş gelirse kafasını patlatıcam
canım istedikız niye yoluyon benim saçımı başımı söle bakem
kovmazlar kızım benii. 12 yıldan beri herşeyi tek başıma idare ediyorum ben. bulmuşlar benim gibi enayiyi kovarlarmı hiçç.
kız ne dövüyon milletii dövdirmem kimseyi döversen arkilerimi bende seni döveriimdöndüm tabi şekerim öslemişim evimi gerçi ordada rahatım yerimdeydi ama aklım kocişlimdeydi yaa hemen geldim bendee
sen benim için önemli olduğun için vee başak dedim
seni ayırıpta yazdım özel olduğun için keşke yazmasaydım
bende küstüm işte gelmeyecemsilin beni listeden
sen benim için önemli olduğun için vee başak dedim
seni ayırıpta yazdım özel olduğun için keşke yazmasaydım
bende küstüm işte gelmeyecemsilin beni listeden
amma nazlanıyonuz haa çocuk gibisinizbide büyüğümüz olaraktan örnek olcaanız başaak seni nereye siliyoz len topik senin diilmi
canım istedi kızzzzz seni dövmedim diye alındın mııııııı seni de dçöverim baaaaakkkkkkkkkkk
geldim bakalım ne gösterecen bana hazırım
Dmvdürmem ben kendimii ben döverim anca milletii eli maşalıyımdır birazcıkda
amma nazlanıyonuz haa çocuk gibisinizbide büyüğümüz olaraktan örnek olcaanız başaak seni nereye siliyoz len topik senin diilmi
tamam sen bnei sil bende seni siliyim.
bi daha gelmem buralara
kocanın bilem öpemediği o güzel öpücükü
hoyyytt kavkamı var burda dağılın uleynnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmm hepinizi öpücük manyağı yaparımmm
nerden biliyon kocamın bile öpemediği o güzel öpücüğü kocam benim güzel öper:127:
kadın hamile hamile nereye dalıyon sen bi kenarda dur arada kaynama
peki( hemen söz dinlerim bak
hah şöyle söz dinle o bebeği yapmak kolaymı, bak kolay olmadığı için zaten kader bizi burda birleştirdi
sen kenardan izle bizi sana ve bebişe bişey olmasın
evet ya nerden nereye böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. böyle bi site olduğunu bile bilmiyodum. burada öğrendim ben biçok şeyi. sizleri tanıdım, hamile kaldım bide hayırlısıyla doğursamda kucağıma alsam bebeğimi ne güzel olur.
aaaaaa kız senin hakkındaki nazenin inca kibar çıtı pıtı hanımhatun cicikız düşüncelerim yerle bir olduuuuuuu
ben daha 10 yaşında çocuğum kim demiş beni büyük diye
sen beni silersinde ezer geçersinde ben seni nasıl silecem deyiver hele
evet ya nerden nereye böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. böyle bi site olduğunu bile bilmiyodum. burada öğrendim ben biçok şeyi. sizleri tanıdım, hamile kaldım bide hayırlısıyla doğursamda kucağıma alsam bebeğimi ne güzel olur.
sen beni silersinde ezer geçersinde ben seni nasıl silecem deyiver hele
yok anam kocan bile öpemez benm gibi hele anlat bakalım kocan nasıl öpeeeeeeerrrrrrnerden biliyon kocamın bile öpemediği o güzel öpücüğü kocam benim güzel öper:127:
kadın hamile hamile nereye dalıyon sen bi kenarda dur arada kaynama
heheh aynen öle dediğin gibiyim kız çıtı pıtı sevimli tatlı cici kızım ama elimde ağardır haa bi yapıştırırım fena yapıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?