Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhh dünya sana güzel o zaman

valla her fırsatta geziyorum iki gündür gezmekten yoruldum
bugün temizliğimi yapıp kardelşimle parka yürüyüşe gittik eve geldik misafirimde vardı çay falan yedik içtik sonra misafiri uğurlarken tekrar bi yürüyüş yaptık anca eve girdik ama yorulmuşum

gez valla arkadaşımm elinde fırsatın varken değerlendir bence

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

nazemir,
basakss+

buna neden şaşırdın kuzummmmmm:26:
çocukta yaparım kariyerde :))) hatta burada hepinize lafta yetiştirir üzerine pasta börek yapar aynı anda kocişimi idare ederim :)))
kızzz şuna bakl hemde kocayı idare diyor vay beeeeeeeeeeeeeeeeeenasıl bir hatun olduğunu merak etmeye başladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende ne kariyer yapıyorum nede çocuk

1. sayfaya bakmadınız mı karılar sizin için tkb duyurular yapıyo

bakıyorum canım zeynebi çıkarmışın listeden ve sende adet olmuşun 24 de
ve bide aygün var bayadır girmiyo gereğinin yapılmasını rica ediyoruz

ohh be şööle ilgili olun annem nadide topikimzle

gerçi tek sen ilgileniyon kuzum

hele o eroş gelsin sorcam ona tkb atcak onu görcek gününüüüüüüüüüüüüüüü

bu arada cewo da gelmiyor fark ettin mi

evet gelmiyor ama aşılamadan sonra morali bozulmuştu bir süre daha bekleyebiliriz diye düşünüyorum

Heh şöle yola gel
Nasılsın yawrum gorusemiyoruz iş güç ne alemde

tatlı dilin esrarı annemmmmmmm neşeli myhoşummmmmmmmm benm.

senn hatunlar toplanmaya başlayalı sen fazla gelmiyosun ya kuzum ondan görüşemiyoruz.

kurucu başkan olmanın zorluklaırr işte napcaksın bizimde görevlerimiz var hiç kolay değil hiiiiiiiiiiiiii

myhoscum nasılsın görüşmeyeli iyimisin

Iyidir nazım ya işler çok yoğun pek vakit ayiramiyoruum girip cikiyorum surekli sizde ne var ne yok ha bu arada bu ay kirmizilarim 3 gün gecikti bikac gün daha gelmezse kan vercem beklemedeyim heyecanla

Iyidir nazım ya işler çok yoğun pek vakit ayiramiyoruum girip cikiyorum surekli sizde ne var ne yok ha bu arada bu ay kirmizilarim 3 gün gecikti bikac gün daha gelmezse kan vercem beklemedeyim heyecanla

ooo süper bi haber hadi inşallah bebektirde 9 ay gelmesin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…