Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee sen bizi bekliyon he mi. aaaaaa ne kadar alçak gönüllü hoş insansı:13:

Son düzenleme:
hoşbuldukkk canımm

dumancım tüp bebk ordinaryosu var burda. anlat canım bana fsh kaç? yaş kaç? aşılama oldumu hiç? yumurta takibin nsl? eşinin sperm durumu nsl?

aaa bak hemen anlatayım :) 26 yaşındayım fsh bakılmadı amh 0.40, yumurtalarıma dün bakıldı hem sağda hem solda maşallah turp gibiler,foliküllerimi de gördüm minik yumurtalarımıda... ve 1 yılda 3 kez hamile kalıp düşürdüm... 4.de sağlıklı olmazsa yine diye tüp bebek öneren bi drum ve tüpe filan gerek yok diyen yeni bi dr um var.napcam bilemiyorum..

semiiiii acaba aynı semi mi aşılama topiclerindeydim taa eskilerden bilmem senmisin? son durum ne sende semicim?

benim canım benim
umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız modunda devam ediyorum
topik adı buyda canım

bende durum aynı
ama arkadaşlarım olumsuz şeyler yaşadılar
özellikle tüp tedavisinde
tedavi konusundan uzaklaşmış durumdayım gözüm korktu aslında
öyle bekliyorum bakalım
sen nasılsın

hee sen bizi bekliyon he mi. aaaaaa ne kadar alçak gönüllü hoş insansı:13:
öyleyim dimi yaaaaaaaaa

tüp bebek deyince böyle hemen olcak bitcek diye düşünüyo insan en başında ama onun da sıkıntısı çok yaaa offfffffff

kız papoşşşşşşşş ne güzel olmş avatoşunnnnnnnn

güle güle eskitttttttt

canım kist yok ve sperm ii mi? rahim flmi? bide düşüklerin ne zamanlıkken oldu?
kim geçmişi okuyo kıs. annem beğendiğin bi resim yokmu onu avatar yapcannnnn bak istersen şu topikten bul
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
semiiicimmm geçmişi okuo dimiştim
canım ben bi soğan suyu yaptım ertesi aya hamiş kaldım. ama 6 haftalıkken düştü. sonra 1 ay geçti yine hamile kaldım 4 hafta 3 günlük kimyasal gebelik oda düştü artık tüpe başladım semicim ve çokkk hastayım şu an salya sümük, hapşırma,öksürme, tıksırma. düşük nedeni bulunamadı korkma canım kendini ve vucudunu dinle başla. masrafı düşünüosan önce devlette başla tüpe en azından. sen nerdeydin unuttum ben ama seni çok sevdiğimi hatırlıorumm Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

öyleyim dimi yaaaaaaaaa

tüp bebek deyince böyle hemen olcak bitcek diye düşünüyo insan en başında ama onun da sıkıntısı çok yaaa offfffffff

çok ama abartılı bir sıkıntı yok aslında
tabi sonuç pozitif olursa hemen unutuluyor o sıkıntılar
negatifi görmek yıkım
hep bir kenarda son umud olarak duruyor tüp bebek
oda olmayınca sarılacak al kalmıyor

semiii ile tanışıyo musunuz

öyleyim dimi yaaaaaaaaa

haklısın kesinlikle insanda çok stres yaratıo. normalde sıkıntı yoksa yaşda gençse bence 1 sene daha denenmeli rezerv de iyiyse.. sorularıma cvp ver ben seni sevk edicem
kız papoşşşşşşşş ne güzel olmş avatoşunnnnnnnn

güle güle eskitttttttt

sağol canımmmmm bitanemmmm. uğur böceğini çok severim çocukluğumdan beri uğur getirir İNŞALLAH

canım kist yok ve sperm ii mi? rahim flmi? bide düşüklerin ne zamanlıkken oldu?
kist yok cnm,sperm bakılmadı saçma ama gerek yok dedi dr... rahim filmide çekilmedi...tek bilinen sorun yumurta rezervimin az olması ve kan pıhtılaşması... hiç bi gebeliğimde 9.haftayı göremedim belki 1 kez daha doğal yolla denerim yada tüp bebeği deniycem işte ona karar veremiyorum....

o transferden sonraki bekleme süresi çok fenadır sanırım... ve dediğin gibi son umut tüp bebek olunca ve ya lmazsa korkusu içimi kemiriyo(

canım rezervim düşük çıktı işte amh 0.40...ama fsh daha önemli sanırım dimi,ona bakılmadı daha.

saat 12 olmuşşşşşş ben bu saatte kadar nasıl oturabildim uyumam lazımmmm iyi gecelerrr kızlaaar öpüyorum sizi, papatyac cnm sen beni bi değerlendiriver ben okur öyle çıkarım :) dr bilgisi kadar tecrübelere de ihtiyacım var vallaaaa iiki varsınızz

üzüldüğm canım.zorgünler geçirmişsin.birincisi normal gebelikmiydi?
tüplerinde problem varmıydı senin
ve neden sebebbini bulamıyorlar anlamış değilim neden yok öyle bir teknoloji
beni iyi hatırlamana sevindim

yanlışlıkla fişe takıldım fişte laptoptan çıktı kapandı tekrar açtım
off habire bişey yiyesim geliyo ne olacak benim bu oburluğum

eveeeet:))) beni kadınlar kulübüne sokan bi arakadaşım vardı nicki bades. onların topicine giirdim semiyi ordan hatırlıorum. çoook oldu. Allahım zaman ne çabuk geçiyor ve hala bebişim yok

basakss
senin topiğin benim eski arkadaşların yeni mekanı olmuş
hepsi burda

iyi geceler canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…