onu bilmiyorum tabi ozaman haklısın
pınar
karanfilce
karacal
ve bernardo da gelmiyor artık :26:
kim söndürmüş yavrum emin misinnnn
ooo süper bi haber hadi inşallah bebektirde 9 ay gelmesin kırmızılar
Deden gelip söndurmuş püffff demiş
lülülüllülülülülüllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
inşallah hamişsin sen kızzzzzz 3 gün gecikince tamamdır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Insallah nazım yaa bakalım çarşambaya kadar beklerim gelmezse 1 martta giderim kana hayırlısı bakalım ne cikicak bahtimiza:26:
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz??
kız nerelerdesin sen uykucu hatunumiyi akşamlar kızlarr nasılsınızz??
İlk korunmayı bıraktığım ay da 3-4 gün gecikmisti ondan emin olamiyorum canım kismet diyelim artik
hoşbuldum canımm:)neden test yapmıyorsun zaten 3 gün geçmiş en azından hamileysen ona göre hareket edersin
iyi akşamalar canım hoşgeldin gece kuşu
canım malum hafta snu tatili bide misafirim vardı dolu dolu bi haftasonundan sonra yine normal hayata döndüm hemen açtım yatmadan kk yı :)kız nerelerdesin sen uykucu hatunum
gerçi genel olarak 10 gün geçmesi gerek diyolar ama nasol dayanılır 10 gün .
biraz daha geçsin inşalllah test yaparsın hayırlısı olsunc nm
hoşbuldum canımm:)
canım malum hafta snu tatili bide misafirim vardı dolu dolu bi haftasonundan sonra yine normal hayata döndüm hemen açtım yatmadan kk yı :)
arkadaşlar yaa ben dün farklı bi dr a gittim kendi dr umdan çook farklı bi teşhiş koydu bana ve çok sağlıklı olduğumu tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi:) biyerlerden atmak istiyorum kendimi:) kafam çok karışık tüp bebekmi normalmi diye saşkına döndük kocişle,uyku uyuyamadım dün yaaaaa napcam ben böyle:18::18:
nabersniz kızlar? muck muck mucuk mucukssss
sanisesinde gitmiş :44:
ne diyeceğimi şaşırdım iyicene araştırın öyle tüpe başlayın derim kolay değil çünkü
hoşgeldin canım
başakscım bubikoğlum benim değişmiş resmin ama buda çok güselll. ben de istiorum ya nsl yapcam? ve nerden bulcam?
benden iş çıkmaz cnm çook güzel korunuyoruz,hepinizi bi hamile göreyim sonra sıra bende:)evet hafta başları insan normal hayata dönüyor cidden tatlımmmmmm.. çalşmalardan bahset bakalım
yaa evet çok güzel bu avatar bende bulamıyorum böyle oynak olanlardannnbaşakscım bubikoğlum benim değişmiş resmin ama buda çok güselll. ben de istiorum ya nsl yapcam? ve nerden bulcam?
evet cnm yaa tüp de kolay değil doğal yola karar vermekde kolay değil,dua ediyorum valla doğru yolu bulalım diyene diyeceğimi şaşırdım iyicene araştırın öyle tüpe başlayın derim kolay değil çünkü
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?