Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İlk korunmayı bıraktığım ay da 3-4 gün gecikmisti ondan emin olamiyorum canım kismet diyelim artik

Insallah nazım yaa bakalım çarşambaya kadar beklerim gelmezse 1 martta giderim kana hayırlısı bakalım ne cikicak bahtimiza:26:

neden test yapmıyorsun zaten 3 gün geçmiş en azından hamileysen ona göre hareket edersin

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz??

iyi akşamalar canım hoşgeldin gece kuşu

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz??
kız nerelerdesin sen uykucu hatunum
İlk korunmayı bıraktığım ay da 3-4 gün gecikmisti ondan emin olamiyorum canım kismet diyelim artik

gerçi genel olarak 10 gün geçmesi gerek diyolar ama nasol dayanılır 10 gün .

biraz daha geçsin inşalllah test yaparsın hayırlısı olsunc nm

neden test yapmıyorsun zaten 3 gün geçmiş en azından hamileysen ona göre hareket edersin

iyi akşamalar canım hoşgeldin gece kuşu
hoşbuldum canımm:)

kız nerelerdesin sen uykucu hatunum

gerçi genel olarak 10 gün geçmesi gerek diyolar ama nasol dayanılır 10 gün .

biraz daha geçsin inşalllah test yaparsın hayırlısı olsunc nm
canım malum hafta snu tatili bide misafirim vardı dolu dolu bi haftasonundan sonra yine normal hayata döndüm hemen açtım yatmadan kk yı :)

arkadaşlar yaa ben dün farklı bi dr a gittim kendi dr umdan çook farklı bi teşhiş koydu bana ve çok sağlıklı olduğumu tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi:) biyerlerden atmak istiyorum kendimi:) kafam çok karışık tüp bebekmi normalmi diye saşkına döndük kocişle,uyku uyuyamadım dün yaaaaa napcam ben böyle:18::18:

hoşbuldum canımm:)

canım malum hafta snu tatili bide misafirim vardı dolu dolu bi haftasonundan sonra yine normal hayata döndüm hemen açtım yatmadan kk yı :)

evet hafta başları insan normal hayata dönüyor cidden tatlımmmmmm.. çalşmalardan bahset bakalım

ne diyeceğimi şaşırdım iyicene araştırın öyle tüpe başlayın derim kolay değil çünkü

nabersniz kızlar? muck muck mucuk mucukssss

hoşgeldin canım

başakscım bubikoğlum benim değişmiş resmin ama buda çok güselll. ben de istiorum ya nsl yapcam? ve nerden bulcam?

tatlım kontrol panelinden avatarını değiştir var ordan yap bebeğim . bubikoğlummm demişin kuzum çok hoş hatun yaaaaaaa aklımdan çıkmıyor.

evet hafta başları insan normal hayata dönüyor cidden tatlımmmmmm.. çalşmalardan bahset bakalım
benden iş çıkmaz cnm çook güzel korunuyoruz,hepinizi bi hamile göreyim sonra sıra bende:)

başakscım bubikoğlum benim değişmiş resmin ama buda çok güselll. ben de istiorum ya nsl yapcam? ve nerden bulcam?
yaa evet çok güzel bu avatar bende bulamıyorum böyle oynak olanlardannn

ne diyeceğimi şaşırdım iyicene araştırın öyle tüpe başlayın derim kolay değil çünkü

hoşgeldin canım
evet cnm yaa tüp de kolay değil doğal yola karar vermekde kolay değil,dua ediyorum valla doğru yolu bulalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…