Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben fshya göre rezerv anlıodum ama amh rezervini bilmiorum. düşük çıkardıysa acele et derim. kan pıhtılaşması düşük yapıo. hamile kalır kalmaz ilaçlara başlaman gerek o yüzden sıkı sıkıya hamiş kalıp kalmadığını takip et aman yoksa sonu kesin düşük oluo. verdikleri ilaç yada iğneyle kesin engellersin. ben sperm tahlilini yaptır derim naçizane çünkü morfolojide sıkıntı çıkarsa hem rezerv hem sperm beklememk gerek. belki kızacaksın ama ben keşke daha erken gitseydim diyorum şimdi yumoşlarımın kalitesi de düşmüş
bak bence sen sperm tahlilini yaptır içiniz rahat etsin. sonra yumurta takibi yaptır çatlama sonrası ilişki yap hem doğal hem hamişlik şansın artar. 6 ay hamiş kalmazsan sonra düşün derim. aşılama tavsiye etmiorum

eveeeet:))) beni kadınlar kulübüne sokan bi arakadaşım vardı nicki bades. onların topicine giirdim semiyi ordan hatırlıorum. çoook oldu. Allahım zaman ne çabuk geçiyor ve hala bebişim yok

bu arada badesten haberin varmı
bebeği yaşına girmiştir herhalde

[Q

eveeeet:))) beni kadınlar kulübüne sokan bi arakadaşım vardı nicki bades. onların topicine giirdim semiyi ordan hatırlıorum. çoook oldu. Allahım zaman ne çabuk geçiyor ve hala bebişim yok
evet cnm zaman hızla geçiyorrrrr sıkma canını daha genciz dimi amaaaaaa
sağol bebeğim iyiki sende wvarsınnnnnnn
yanlışlıkla fişe takıldım fişte laptoptan çıktı kapandı tekrar açtım
off habire bişey yiyesim geliyo ne olacak benim bu oburluğum
sen nereye kayboldun bakimmm yazmadın yemek yimeye mi gittin oburrrrrrr

zaten koca man toton var nolcak bu halinnnnnnnn
basakss
senin topiğin benim eski arkadaşların yeni mekanı olmuş
hepsi burda

seni bahtırlıyorum kuzum ben bi ara yine gelmiştin neden gelmedin aramıza bi daha yoksam çocuk doğurdun mu sennnnnn

[Q

sen nereye kayboldun bakimmm yazmadın yemek yimeye mi gittin oburrrrrrr

zaten koca man toton var nolcak bu halinnnnnnnn

yemek yemiyorum ama sürekli aklımda bişeyler yemek var... maden suyu içtim yok yinede aç hissediyorum kendimi bide meyva hazırlayacam bakalım o yeter heralde bu saatte yemek de yiyemem ... yürüyüş yapıyorum biraz erisin diye ama bakalım devam edersem biraz erir totom

ahh ağzından bal damlıyor.maalesef 7 senede kimyasal bile pozitifi göremedim
evet kardelen vardı sanrıım o günde burda.

normaldi semicim şoook yaşadık yaşamamla kaybettim. bildiğimiz bütün tahlilleri yaptırdık temizdi şükür. ben rezerv kaliteme ve yaşıma veriorum. o yüzden sağlıklı embrio olsun die tüpe başladım ama embrioma doktorum orta kalite dedi. üstüne bide salya sümüğüm bakalım nolcak sonuç. dua edin bana kızlar duuaaa
dua listesi yapıomusunu başaks hiç?? çok güzel olur insan zorunlu okuo ve çok dua okunmuş oluo. paylaşırıs ne dersin?
yanlışlıkla fişe takıldım fişte laptoptan çıktı kapandı tekrar açtım
off habire bişey yiyesim geliyo ne olacak benim bu oburluğum
aman canım dikkat bende dün düşüodum öle. sağlıklı şeyler ye en azından. İNŞALLAH hamişlik iştahıdırrrr
bu arada badesten haberin varmı
bebeği yaşına girmiştir herhalde

1,5 yaşına geliodu kızı. ama bi yandan iş, bi yandan bebek giremiorum hiç nete diodu. doğururken bütün topicler hamiş olsun dieee bağırdım demiştiiii

salla o popoyu böle plates çok verdirio. maden suyu çatlama öncesi çok faylaymış ha doğurganlık için ha. ama ya beypazarı ya kızılay doğal olcak yani

maden suyu açlığımı gideriyo. kız acıktırır oooooo

ahh ağzından bal damlıyor.maalesef 7 senede kimyasal bile pozitifi göremedim
evet kardelen vardı sanrıım o günde burda.

aaaaaaaa kardeloşta mı senn arkideşindi aaaaaaaaa yetişin a dostlar gelir gelmez bütün hatunlarımı kaptı ayol bu hatun aaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam tamam arkadaş olaım sennle

salla o popoyu böle plates çok verdirio. maden suyu çatlama öncesi çok faylaymış ha doğurganlık için ha. ama ya beypazarı ya kızılay doğal olcak yani

bende bu ay çok içtim nerdeyse hergün bir tane içtim diyebilirim ama meyvalı sadesini içemiyorum
bende bu sıralar yürüyüş yaptım ama evdede bisikletim var, düzenli spor yapınca veriyorum, hatta arada bile yapsam en azından olduğum kilonun üstüne çıkmıyorum

hımm tüpe başlamayı düşündüğünü sanıyordum sen çoktan başlamışsın.
üzülme canım.çok kaliteli çifter çifter embriyolar transfar edilsede tutmayınca tutmuyor.
rabbim ol desin işallah.

ağzına sağlık badesin

nazocum bence salata çeşitleri yesen annem oyalanmak için yeşillik falan ye kuzum valla bööle bööle alır başını gider toto çok fenaaaaaaaaa

oyalanabileceğin çok şey varrrrrr meyve yeeeee çekirdek çitleeeeeeee

mesela beyaz lahanayı çiğ çiğ ye çok faydalıııı

kuzum çok ayıp annemmmmmmmm bi wc diyomuyuz hiçççççççççççççççç
:26::26::26::26::26::26::26::26::26: şeyyyyy ösür dilerimmm

heyyyyyyyyyy al sana al hakeetiiiiinnnnnnnnnnnnnn sen bunu meyveli soda kısırlık yapıomuş. gerçek meyve özü diilmiş bilmem ne içeriomuş onlar ve kısırlık yapıomuş walla dergide okudum kısırlık yapıo die. kendim hemen kestim kavga dövüş kocamada içirmiorum eve sokmuorum artık

ösür dile tabiiiii pis çocuk seniii şımarıkkk çocukkkkk biz wcye gitmiyoss bu topikin hatunları wcye gitmezzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84:

hah tek sorun sodamıydı yaniiiiii bırakınca kaç çocuk doğurdun meyveli soda hele de limonlusu çok güzel be annem öyle deme nasıl olur içmezsek ölürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…