Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canım sen ne yaptın dişin nasıl oldu?

dişim ağrıyo ama ben bu doktoru değişecem

günaydın saracım nassın cnm amin güzel dileklerin için

nasılsın hürremim kızkardeşine çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yakınd yne hamile klır ve bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim

günaydın saracımmmm....bütün dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm...nasılsınn?

günaydın seraycım nasılsın

hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin..
ayol niye üzülüyosunuz ki..burda üzülecek tek kişi var onunda şunda şeyinde değil valla

nezamanki benden daha iyisini bulduğunu sanacak işte ozaman anlayacak,bakalım yeni karısıda
armudu pişirip ağzına atacakmı kocasının..ayy banane ne zıkkımın şeysiyse yesinler..
bende adam gibi biriyle adam gibi mutlu olurum...

sanada merhaba canım sende eskisi gibi gelmiyosun özletme kendini.

dolunaycım inşallah hakkında hayırlısı olur canım Allah yolunu ve bahtını açık etsin eşinden ayrılacak olmana çok üzüldüm ama sen daha iyisini bilirsin bizler hep burdayız her daim yanındayız bunu unutma olurmu canım

hoşgeldin canımm..evet yaa bencede dr.değiştir canımm..

epeydir sıkıntı çekiyosun..inşllah iyi bir doktora denk gelirsin..

kısss kesin kararını verdin yani bitiyomu...hiçmi ümit yok...hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım...geçmişi okumadım sordum direk bi bakayım hemenn..

sana bi tavsiye bu yaşadığın zor günlerde çok güçlü gibi görünüp her şeyi içine atma sonra hasta olursun içnde ne yapmak geliyosa onu yap ağlamak gibi bağırmak gibi mesela ağlamak bi insanı güçsüz yapmaz aksine yeniden doğması için hazırlar iki damla göz yaşı nelere kadirdir bilirmisin

tabiki cnmm haklı olarak üzülüodur elinde değil...ama beterin beteri var ...umudunu kaybetmesin hamiş kalıomuş en azından onu gördü..

sağol canım,naapalım mukkederat!! oh be söyleyebildim

boşver saracım,bizim gibilerin kıymetini bilen elbet bilen birileri çıkar..
çıkmasada katılırım esrayla izdivaçmıydı neydi ona:)hepiniz islersiniz beni

sen içinde bitirmişsin zaten tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah güzel yürekli bir insansın allahım gönlüne göre versin bundan sonra herşeyiii

sanada merhaba canım sende eskisi gibi gelmiyosun özletme kendini.

daha sık gelicem artık işleri hafiflettim nikocum denetimler vardı atlattım şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

ya hazır seni bulmuşken bişeyler sorayım şimdi benim reglim 3 gün geçti bu gün 4. günüm

yani 28 de bir regl olurum bu gün 31.gün acaip su gibi akıntım var afedersin iç çamaşırım sırılsıklam oluyoo kırmızılar geldi sanıyorum

koştura koştura wc ye giriyorum bi bakıyorum kiii hiç bişi yok sadece ıslak su dökmüşler sankii ne oluyo bu canım yaa

ümitlensem mii tedirgin mi olsam bilemedim hiçç sende de oldumu böylee yumurta akı gibi değil ama akıntı bildiğin suu ile ıslatılmış gibi bu gün de geçerse salı çarşamba gibi kan vericem
:26:

myhosum nikocuma sormuşsun ama okuyunca sevinçten ben yzmak istedim hemen hiç bekleme kan testi yap bence hamişsin hamilelikte böye yoğun akıntı olur canım bide göğüs uçlarında acıma varmı :26::26::26::26::26::26:

çok alemsin canım ya Allah gönlüne göre versin

canım benimde akıntım olmuştu ama nasıl dı hatırlamıyorum herşeyden önce 3 gün geçti diyosun niye bi test yaptırmadın ben 2 gün kala yaptım test ve çıkmıştı inş hamilesindir topik çoğalır bebişlerle ohh beee

tatlım adam geri adım atmıyor,bu bile verdiğim kararın ne kadar yerinde ve geç kalınmış olduğunu gösteriyor.

sanki dolunayın göbeği onunla kesildi..bi havalar bi havalar..ayrılsak bile benden herşey için özür dilemesini bekliyor olacağım..

[kısss kesin kararını verdin yani bitiyomu...hiçmi ümit yok...hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım...geçmişi okumadım sordum direk bi bakayım hemenn..

saracım çok şükür babam iyi ve benim için bundan daha büyük bir güç kaynağı olamaz..
şuanda onu sallamıyomuş gibi görünmek adına yazmıyorum,gerçekten sallamıyorum..
haa evet elbette çok emek harcadım onunda bi şeyi var içimde ama napalım,güzel seviyeli
bir alilem olsun istiyorum ee bu herif başımdayken yapamam bunları...

eski kocayı götürene yenisini veriyolarmış ondan yani bu sevinç:)

Son düzenleme:
bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun

nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?

iyidir canım bulantıyıda geçtim hamilelikte belirli süreden sonra yemek yapmak bi işkence oluyo ben işe gidiyorum eve gel yemek hazırla genelde bir gün önce hazırlarım ama dün hazırlamadım ooff yaaa canım istemiyo hazırlamak ne yapacam bugün bilmiyorum yaaa

göğüslerimin tamamında hassasiyet yok sadece dolgunluk var ve de uçları varya kabarcık yerleri çook yanıyooooooo sızlıyoooo hele dokunmaya gör

bir de ben regl olmam gereken günden 1 gün önce çok hasta oldum

mide bulantısı ishal bel ağrsı bacak ağrısı

doktora gittik belim ve bacaklarım çok şiddetli ağrıyodu doktorcuk kas gevşetici yapıcaktı gebelik ihtimaline karşı yapmadı

tansiyonum da çok düşük diye kan aldırtmadı yarın gel kandan bakalım dedi cumartesi gitmem gerekiyodu gitmedimm tırsıyorum

bu gün de boş geçersek salı ya da çarşamba gibi kan vericem

bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun

nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?

günaydın canım nasılsın

niye yarını öbürgünü bekliyon kız hemen yapman için bi engel varmı meraksız hatun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…