canım benim hakkında hayırlısı olsun çok zor ama umarım senin için hayırlı olur.
iyiyim canım sen ne yaptın dişin nasıl oldu?
günaydın saracım nassın cnm amin güzel dileklerin için
günaydın saracımmmm....bütün dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm...nasılsınn?
günaydın kızlarrr
dolunayım hoşgeldin özlettin kendini canım benimmm nasılsın?
okuduklarım iç açıcı şeyler değildi ama sen iyiysen sorun yok tatlım herşeyin hayırlısı üzüldüğümü belirtmek isterim ama
günaydın kızlarrr
dolunayım hoşgeldin özlettin kendini canım benimmm nasılsın?
okuduklarım iç açıcı şeyler değildi ama sen iyiysen sorun yok tatlım herşeyin hayırlısı üzüldüğümü belirtmek isterim ama
dişim ağrıyo ama ben bu doktoru değişecem
nasılsın hürremim kızkardeşine çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yakınd yne hamile klır ve bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim
günaydın seraycım nasılsın
serayım bir döndüm pir döndüm hiç sorma
canım babamın kazası gözlerimi açtı..ennnnnn acılı halimdeyken içi sızlamadı eşimin..
bana destek olacağına başkalarına yardımcı olmak istedi..ve ben bu insana 3,5yıldır maddi manevi
sağılıyorum...yeter yani artık..daha fazlası aptallığa giriyor çünkü..
Büyük Allahım bana neden çocuk vermiyor şimdi anlıyorum ve şükrediyorum..
bebeğime layık bir babayla evli olmadığım içinmiş...bebek özlemi çeken tonla "adam"var..
karısını el üstünde tutmak isteyen tonla "adam"var...karısından para istemeyecek kadar erkek "adam"var..
ee bitaneside düşerse bana daha ne isterim:)
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin..
ayol niye üzülüyosunuz ki..burda üzülecek tek kişi var onunda şunda şeyinde değil valla
nezamanki benden daha iyisini bulduğunu sanacak işte ozaman anlayacak,bakalım yeni karısıda
armudu pişirip ağzına atacakmı kocasının..ayy banane ne zıkkımın şeysiyse yesinler..
bende adam gibi biriyle adam gibi mutlu olurum...
konuşuom cnm tabiki sizleride söyledim işte biliyosun elinde değil insanın ister istemez üzülüyosun napalım cnm allah böyle yazmış bunu yaşıcakmış inşallah bidaha hayırlısıyla kalır bebişi olur cnm sağol
dolunaycım inşallah hakkında hayırlısı olur canım Allah yolunu ve bahtını açık etsin eşinden ayrılacak olmana çok üzüldüm ama sen daha iyisini bilirsin bizler hep burdayız her daim yanındayız bunu unutma olurmu canım
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin..
ayol niye üzülüyosunuz ki..burda üzülecek tek kişi var onunda şunda şeyinde değil valla
nezamanki benden daha iyisini bulduğunu sanacak işte ozaman anlayacak,bakalım yeni karısıda
armudu pişirip ağzına atacakmı kocasının..ayy banane ne zıkkımın şeysiyse yesinler..
bende adam gibi biriyle adam gibi mutlu olurum...
sanada merhaba canım sende eskisi gibi gelmiyosun özletme kendini.
hoşgeldin canımm..evet yaa bencede dr.değiştir canımm..
epeydir sıkıntı çekiyosun..inşllah iyi bir doktora denk gelirsin..
sen içinde bitirmişsin zaten tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah güzel yürekli bir insansın allahım gönlüne göre versin bundan sonra herşeyiii
daha sık gelicem artık işleri hafiflettim nikocum denetimler vardı atlattım şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
ya hazır seni bulmuşken bişeyler sorayım şimdi benim reglim 3 gün geçti bu gün 4. günüm
yani 28 de bir regl olurum bu gün 31.gün acaip su gibi akıntım var afedersin iç çamaşırım sırılsıklam oluyoo kırmızılar geldi sanıyorum
koştura koştura wc ye giriyorum bi bakıyorum kiii hiç bişi yok sadece ıslak su dökmüşler sankii ne oluyo bu canım yaa
ümitlensem mii tedirgin mi olsam bilemedim hiçç sende de oldumu böylee yumurta akı gibi değil ama akıntı bildiğin suu ile ıslatılmış gibi bu gün de geçerse salı çarşamba gibi kan vericem:26:
sağol canım,naapalım mukkederat!! oh be söyleyebildim
boşver saracım,bizim gibilerin kıymetini bilen elbet bilen birileri çıkar..
çıkmasada katılırım esrayla izdivaçmıydı neydi ona:)hepiniz islersiniz beni
kız miden bulanmıyomu niye yemek yapıyonnnnnnnn
canım benimde akıntım olmuştu ama nasıl dı hatırlamıyorum herşeyden önce 3 gün geçti diyosun niye bi test yaptırmadın ben 2 gün kala yaptım test ve çıkmıştı inş hamilesindir topik çoğalır bebişlerle ohh beeesen içinde bitirmişsin zaten tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah güzel yürekli bir insansın allahım gönlüne göre versin bundan sonra herşeyiii
daha sık gelicem artık işleri hafiflettim nikocum denetimler vardı atlattım şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
ya hazır seni bulmuşken bişeyler sorayım şimdi benim reglim 3 gün geçti bu gün 4. günüm
yani 28 de bir regl olurum bu gün 31.gün acaip su gibi akıntım var afedersin iç çamaşırım sırılsıklam oluyoo kırmızılar geldi sanıyorum
koştura koştura wc ye giriyorum bi bakıyorum kiii hiç bişi yok sadece ıslak su dökmüşler sankii ne oluyo bu canım yaa
ümitlensem mii tedirgin mi olsam bilemedim hiçç sende de oldumu böylee yumurta akı gibi değil ama akıntı bildiğin suu ile ıslatılmış gibi bu gün de geçerse salı çarşamba gibi kan vericem:26:
[kısss kesin kararını verdin yani bitiyomu...hiçmi ümit yok...hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım...geçmişi okumadım sordum direk bi bakayım hemenn..
sana bi tavsiye bu yaşadığın zor günlerde çok güçlü gibi görünüp her şeyi içine atma sonra hasta olursun içnde ne yapmak geliyosa onu yap ağlamak gibi bağırmak gibi mesela ağlamak bi insanı güçsüz yapmaz aksine yeniden doğması için hazırlar iki damla göz yaşı nelere kadirdir bilirmisin
bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun
nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?
myhosum nikocuma sormuşsun ama okuyunca sevinçten ben yzmak istedim hemen hiç bekleme kan testi yap bence hamişsin hamilelikte böye yoğun akıntı olur canım bide göğüs uçlarında acıma varmı :26::26::26::26::26::26:
bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun
nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?
göğüslerimin tamamında hassasiyet yok sadece dolgunluk var ve de uçları varya kabarcık yerleri çook yanıyooooooo sızlıyoooo hele dokunmaya gör
bir de ben regl olmam gereken günden 1 gün önce çok hasta oldum
mide bulantısı ishal bel ağrsı bacak ağrısı
doktora gittik belim ve bacaklarım çok şiddetli ağrıyodu doktorcuk kas gevşetici yapıcaktı gebelik ihtimaline karşı yapmadı
tansiyonum da çok düşük diye kan aldırtmadı yarın gel kandan bakalım dedi cumartesi gitmem gerekiyodu gitmedimm tırsıyorum
bu gün de boş geçersek salı ya da çarşamba gibi kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?