Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pes yaaa garip gerçekten...hakkında böle hayırlıymış..üzülmemene sevindimmm...bu kadar neşeli biri hayat dolu biri daha güzel bi hayatı hak ediyo zaten

iyiyim canımmm bugün acaip bi bel ağrım var oturdugum koltuktan zor kalkıomm yaaa...nerden cıktı şimdi buu ( buarada geçmiş olsun cnmm hala geçmemiş diş ağrın ...isabetli bi karar doktorunu değiştirmen...sevindimm...

Allah canını almasın seninnn herşeyin en iyisi seninle olsun arkadaşımmm

bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun

nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?

günaydın yeşilimmmmm....belim çok ağrıo benim onun dısında iiyimm..sen nasılsınnn bebişimiz nasılll...

ailen biliomu dolunaycımmm?

myhosummm kısss sanki hamilesin gibi doğuo içime walla...ne duruonn gitsene kan vermeye...idrardada test yapmadınmı hiç??

geçmiş olsun seraycım ters hareket falanmı yaptın geçmezse bi doktora git ihmal etme

seraycım ailem zaten bunları bizdaha nişanlıyken öngörüyorlardı..özellikle annem,daha şimdiden çok yıprndığımı
ve üzüleceğimi ama onu dinlemeyeceğimi bildiğini söylerdi..
sizde tanıyınca seveceksiniz derdim evet tanıdıkça çok sevdiler,babam özellikle eşimi oğlu gibi görür..
şuanda babam dışında ablalarım ve annem biliyor..
tabi bana pek güvenmediklerini biliyorum,kesin dolunay vzgeçer diye düşünüyorlar,çünkü
ben eşimin ne parasına ne mevkiine bakarak evlendim,bunların hiçbiride yoktu üstelik..
sıcacık bir yuvanın özlemiyle evlendim.ve hadi inkar etmiyim,güzel günlerimizde oldu ama
beklediğim sıcaklığı yinede yaşayamadım...eşim hep bir banket koydu..
neleri yaşayamadığımı anlattırmayın bana..dünyanın belkide en küçük şeyleriydi benim mutluluk sebeplerim..
bunları bile bana çok gördü...benden esirgediklerinin karşılığında aile olamadık..bebek gelmedi..
herişte bir hayır vardır,ve bu işin en büyük hayrı bebeğimizin gelmemesi oldu..

idrarla uğraşmak istemiyorum canım o yüzden direk kan vereyim diyorum

niye yarını öbürgünü bekliyon kız hemen yapman için bi engel varmı meraksız hatun

garanticiyim ben meraksız diiiliim çatlıyorum aslında

myhosummm kısss sanki hamilesin gibi doğuo içime walla...ne duruonn gitsene kan vermeye...idrardada test yapmadınmı hiç??

yapmadım canım bakalım hayırlısı serayım ya yarın belki kan veririm sabahtan şimdi dışarsı yağmur hastaneye gitmek zor geliyo

hmmm evet canım bencede en hayırlı tarafı bebişin olmaması olmuş...belkide o yüzden rabbim vermiodu...acı tatlı günlerin tabi olmustur ama demek buraya kadarmış...en son babalar duyar hep zaten...sen iyisin ya önemli olan o ...ailende arkanda olur...çabucak atlatırsın..sonrada bütü dileklerin yerine gelir inşallahhh

yapmadım canım bakalım hayırlısı serayım ya yarın belki kan veririm sabahtan şimdi dışarsı yağmur hastaneye gitmek zor geliyo

abooo ben yağmur kar dinlemezdim heralde ama tabi sen bilirsin...yarın ver bakalım geç olsunda güç olmasın bizimlede paylaş tamammıı merakla bekliomm...

slm kızlar yardım edın yoksa kafayı sıyırcam:))8 ay once bebek yapmaya karar verdık kıorunmuyoruz ama buarada adet duzensızlıgım vardı.. 3 ay once doktora gıttım testler yapıldı muayene edıldı herhangıbır sorun yok fakat ufak kıstler var dedı duphaston dıe bır ılac verdı 3 ay bunu kullan adetlerın duzene gırecek senı hamılelıkten korumayacak hatta bebek ıcın on hazırlık olacak dedı..ben ılk ay kullandım ayda 10 gun kullandım ılac bıttıkten sonra normalde 3-7 gun arasında regl olmam gerekıodu oldumda ılac bıttım 3 gun sonra geldı reglım 2. ay ılac bıttı 9 gun sonra geldı sımdı 3. ay yanı bu ay ılac bıttı 2 gun sonra kahve rengı leke gordum ve bunla bırlıkte adet sancılarım basladı ben gelıo zannederken bugun ılac bıtelı 10 gun oldu hala regl olmadım ustune mantar oldum hemde ılk kez bukadar sıddetlı bembeyaz peynırımsı akıntım var eczaneye gıttım travazol aldım dun kullandım ama hala aynı 2 gun once test aldım yaptım negatıf kafam cok karısık sizce???

abooo ben yağmur kar dinlemezdim heralde ama tabi sen bilirsin...yarın ver bakalım geç olsunda güç olmasın bizimlede paylaş tamammıı merakla bekliomm...

bikaç gün daha geçsin garanti olsun düşüncesindeyim canım ben korunmayı bıraktığım ilk ay da 3-4 gün geçikmişti belkide ondan bu tedbir test yapar yapmaz sizle hemen paylaşıcam

evet canım ya zaten normalde işkence oluyor yemek düşünmek eşim öğlen eve geliyor yemeğe bide pufff yaptığımı canım istemiyor senin daha zor işin ama Allah yardımcın olsun tatlım
günaydın canım nasılsın
iyiyim canım sağol
günaydın yeşilimmmmm....belim çok ağrıo benim onun dısında iiyimm..sen nasılsınnn bebişimiz nasılll...
geçmiş olsun serayım dikkat et kendine biz iyiyiz canım yatıyoruz bol bol :)
dolunaycım çok üzüldüm üzülmedim desem yalan olur ama olmuyorsada çok fazla zorlamamak gerekiyor annem 30 yıl sabretti ama sonuç yine bitti çok gençsin daha yoluna bak derim ben yaşadıklarını en iyi sen bilirsin hakkında en hayırlısı olsun ,inşallahhh

bikaç gün daha geçsin garanti olsun düşüncesindeyim canım ben korunmayı bıraktığım ilk ay da 3-4 gün geçikmişti belkide ondan bu tedbir test yapar yapmaz sizle hemen paylaşıcam

hadi bakalımm hayırlısı kuzucumm...güzel haberler verirsin inşallahhh...

merhabalar cnm belki hamiş olabilirsin kan testi yaptırdınmı cnm?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…