oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
ama gönlümüz geç döllenme olmasından yana..başka bir doktora gitsene hayatım...
psilojim gayet iyi
konuştuk akşam bizimkiyle..konuşacak bişey yok dedi...merak etme dedim bişeyleri kurtarma konuşması değil,mal mülk nasıl paylaşcaz onları konuşalım dedim bide evi şu dakika terkedersen sevinirim dedim 3-5gün istedi,eyvallah dedim..
sanki benim kararlılığımı görünce siniri bozuldu,saçma sapan espri yaptı,komik değilsin dedim yine devam etti..neyse kızlar
güzel bir kadınım,işimde gücümde yerinde,böylesine katlanacak kadar aptal olmadığımı söylemek istiyorum..
Allah nasip edersede asla evliliğe kapılarımı kapatmam..
ben daha evlilik yaşamadım ki..inşallah benim gibi evlilk içinde ukte kalan hayırlı biriyle rastlaşırım ve ilk aydan bebek yaparız:)
ohh beee amma konuştum..
dişim ağrıyo ama ben bu doktoru değişecem
nasılsın hürremim kızkardeşine çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yakınd yne hamile klır ve bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim
günaydın seraycım nasılsın
sağol canım,naapalım mukkederat!! oh be söyleyebildim
boşver saracım,bizim gibilerin kıymetini bilen elbet bilen birileri çıkar..
çıkmasada katılırım esrayla izdivaçmıydı neydi ona:)hepiniz islersiniz beni
bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun
nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?
tatlım adam geri adım atmıyor,bu bile verdiğim kararın ne kadar yerinde ve geç kalınmış olduğunu gösteriyor.
sanki dolunayın göbeği onunla kesildi..bi havalar bi havalar..ayrılsak bile benden herşey için özür dilemesini bekliyor olacağım..
saracım çok şükür babam iyi ve benim için bundan daha büyük bir güç kaynağı olamaz..
şuanda onu sallamıyomuş gibi görünmek adına yazmıyorum,gerçekten sallamıyorum..
haa evet elbette çok emek harcadım onunda bi şeyi var içimde ama napalım,güzel seviyeli
bir alilem olsun istiyorum ee bu herif başımdayken yapamam bunları...
eski kocayı götürene yenisini veriyolarmış ondan yani bu sevinç:)
göğüslerimin tamamında hassasiyet yok sadece dolgunluk var ve de uçları varya kabarcık yerleri çook yanıyooooooo sızlıyoooo hele dokunmaya gör
bir de ben regl olmam gereken günden 1 gün önce çok hasta oldum
mide bulantısı ishal bel ağrsı bacak ağrısı
doktora gittik belim ve bacaklarım çok şiddetli ağrıyodu doktorcuk kas gevşetici yapıcaktı gebelik ihtimaline karşı yapmadı
tansiyonum da çok düşük diye kan aldırtmadı yarın gel kandan bakalım dedi cumartesi gitmem gerekiyodu gitmedimm tırsıyorum
bu gün de boş geçersek salı ya da çarşamba gibi kan vericem
iyiyim canımmm bugün acaip bi bel ağrım var oturdugum koltuktan zor kalkıomm yaaa...nerden cıktı şimdi buu( buarada geçmiş olsun cnmm hala geçmemiş diş ağrın ...isabetli bi karar doktorunu değiştirmen...sevindim
pes yaaa garip gerçekten...hakkında böle hayırlıymış..üzülmemene sevindimmm...bu kadar neşeli biri hayat dolu biri daha güzel bi hayatı hak ediyo zaten
iyiyim canımmm bugün acaip bi bel ağrım var oturdugum koltuktan zor kalkıomm yaaa...nerden cıktı şimdi buu( buarada geçmiş olsun cnmm hala geçmemiş diş ağrın ...isabetli bi karar doktorunu değiştirmen...sevindimm...
Allah canını almasın seninnnherşeyin en iyisi seninle olsun arkadaşımmm
günaydın yeşilimmmmm....belim çok ağrıo benim onun dısında iiyimm..sen nasılsınnn bebişimiz nasılll...
ailen biliomu dolunaycımmm?
canım benimde akıntım olmuştu ama nasıl dı hatırlamıyorum herşeyden önce 3 gün geçti diyosun niye bi test yaptırmadın ben 2 gün kala yaptım test ve çıkmıştı inş hamilesindir topik çoğalır bebişlerle ohh beee
niye yarını öbürgünü bekliyon kız hemen yapman için bi engel varmı meraksız hatun
myhosummm kısss sanki hamilesin gibi doğuo içime walla...ne duruonn gitsene kan vermeye...idrardada test yapmadınmı hiç??
geçmiş olsun seraycım ters hareket falanmı yaptın geçmezse bi doktora git ihmal etme
idrarla uğraşmak istemiyorum canım o yüzden direk kan vereyim diyorum
garanticiyim ben meraksız diiiliim çatlıyorum aslında
haklısın canım daha iyi olur kan ama biran önce ver bizi mrk ettirme canım inş vardır.
seraycım ailem zaten bunları bizdaha nişanlıyken öngörüyorlardı..özellikle annem,daha şimdiden çok yıprndığımı
ve üzüleceğimi ama onu dinlemeyeceğimi bildiğini söylerdi..
sizde tanıyınca seveceksiniz derdim evet tanıdıkça çok sevdiler,babam özellikle eşimi oğlu gibi görür..
şuanda babam dışında ablalarım ve annem biliyor..
tabi bana pek güvenmediklerini biliyorum,kesin dolunay vzgeçer diye düşünüyorlar,çünkü
ben eşimin ne parasına ne mevkiine bakarak evlendim,bunların hiçbiride yoktu üstelik..
sıcacık bir yuvanın özlemiyle evlendim.ve hadi inkar etmiyim,güzel günlerimizde oldu ama
beklediğim sıcaklığı yinede yaşayamadım...eşim hep bir banket koydu..
neleri yaşayamadığımı anlattırmayın bana..dünyanın belkide en küçük şeyleriydi benim mutluluk sebeplerim..
bunları bile bana çok gördü...benden esirgediklerinin karşılığında aile olamadık..bebek gelmedi..
herişte bir hayır vardır,ve bu işin en büyük hayrı bebeğimizin gelmemesi oldu..
yapmadım canım bakalım hayırlısı serayım ya yarın belki kan veririm sabahtan şimdi dışarsı yağmur hastaneye gitmek zor geliyo
öptüm kızlar,kendinize iyi bakın...
abooo ben yağmur kar dinlemezdim heraldeama tabi sen bilirsin...yarın ver bakalım geç olsunda güç olmasın bizimlede paylaş tamammıı merakla bekliomm...
evet canım ya zaten normalde işkence oluyor yemek düşünmek eşim öğlen eve geliyor yemeğe bide pufff yaptığımı canım istemiyor senin daha zor işin ama Allah yardımcın olsun tatlımiyidir canım bulantıyıda geçtim hamilelikte belirli süreden sonra yemek yapmak bi işkence oluyo ben işe gidiyorum eve gel yemek hazırla genelde bir gün önce hazırlarım ama dün hazırlamadım ooff yaaa canım istemiyo hazırlamak ne yapacam bugün bilmiyorum yaaa
iyiyim canım sağolgünaydın canım nasılsın
geçmiş olsun serayım dikkat et kendinegünaydın yeşilimmmmm....belim çok ağrıo benim onun dısında iiyimm..sen nasılsınnn bebişimiz nasılll...
dolunaycım çok üzüldüm üzülmedim desem yalan olur ama olmuyorsada çok fazla zorlamamak gerekiyor annem 30 yıl sabretti ama sonuç yine bitti çok gençsin daha yoluna bak derim ben yaşadıklarını en iyi sen bilirsin hakkında en hayırlısı olsun ,inşallahhhseraycım ailem zaten bunları bizdaha nişanlıyken öngörüyorlardı..özellikle annem,daha şimdiden çok yıprndığımı
ve üzüleceğimi ama onu dinlemeyeceğimi bildiğini söylerdi..
sizde tanıyınca seveceksiniz derdim evet tanıdıkça çok sevdiler,babam özellikle eşimi oğlu gibi görür..
şuanda babam dışında ablalarım ve annem biliyor..
tabi bana pek güvenmediklerini biliyorum,kesin dolunay vzgeçer diye düşünüyorlar,çünkü
ben eşimin ne parasına ne mevkiine bakarak evlendim,bunların hiçbiride yoktu üstelik..
sıcacık bir yuvanın özlemiyle evlendim.ve hadi inkar etmiyim,güzel günlerimizde oldu ama
beklediğim sıcaklığı yinede yaşayamadım...eşim hep bir banket koydu..
neleri yaşayamadığımı anlattırmayın bana..dünyanın belkide en küçük şeyleriydi benim mutluluk sebeplerim..
bunları bile bana çok gördü...benden esirgediklerinin karşılığında aile olamadık..bebek gelmedi..
herişte bir hayır vardır,ve bu işin en büyük hayrı bebeğimizin gelmemesi oldu..
bikaç gün daha geçsin garanti olsun düşüncesindeyim canım ben korunmayı bıraktığım ilk ay da 3-4 gün geçikmişti belkide ondan bu tedbir test yapar yapmaz sizle hemen paylaşıcam
slm kızlar yardım edın yoksa kafayı sıyırcam:))8 ay once bebek yapmaya karar verdık kıorunmuyoruz ama buarada adet duzensızlıgım vardı.. 3 ay once doktora gıttım testler yapıldı muayene edıldı herhangıbır sorun yok fakat ufak kıstler var dedı duphaston dıe bır ılac verdı 3 ay bunu kullan adetlerın duzene gırecek senı hamılelıkten korumayacak hatta bebek ıcın on hazırlık olacak dedı..ben ılk ay kullandım ayda 10 gun kullandım ılac bıttıkten sonra normalde 3-7 gun arasında regl olmam gerekıodu oldumda ılac bıttım 3 gun sonra geldı reglım 2. ay ılac bıttı 9 gun sonra geldı sımdı 3. ay yanı bu ay ılac bıttı 2 gun sonra kahve rengı leke gordum ve bunla bırlıkte adet sancılarım basladı ben gelıo zannederken bugun ılac bıtelı 10 gun oldu hala regl olmadım ustune mantar oldumhemde ılk kez bukadar sıddetlı bembeyaz peynırımsı akıntım var eczaneye gıttım travazol aldım dun kullandım ama hala aynı 2 gun once test aldım yaptım negatıf kafam cok karısık sizce???
serayım sen yemeğe gitmionmu kuzum?acıkmadınmı kıs? Diyet devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?