günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum hep şenşakrak hep mutlu hep umutlu hep huzurlu olalım Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eyle eyleki artık başkalarının değil kendi bebelerimizi sevelim
AMİİİİİİİN
günaydın herkese özledim sizi...
iyi canım benim artık eskisi gibi görüşemiyoruz özlettin kendini.
günaydın herkese özledim sizi...
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum hep şenşakrak hep mutlu hep umutlu hep huzurlu olalım Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eyle eyleki artık başkalarının değil kendi bebelerimizi sevelim
AMİİİİİİİN
serayım ,kselcim merhabalar nassınız bakalım kızlarrrrr?hoşgeldiniz ..................... günaydınlarrrrrr
serayım ,kselcim merhabalar nassınız bakalım kızlarrrrr?hoşgeldiniz ..................... günaydınlarrrrrr
walla dimi kıs nazar değdi eskisi gibi görüşemiyoz ben giriyom sen yoksun ,sen giriyon ben olmuyorum işte denk gelemiyoruz yaaaaaaiyisin dimi güzelim nasıl gidiyo ?
günaydın canımmm walla bende ösledimmm...nasılsın nasıl gidiooo bakalım..
günaydın saracımmmm....bütün dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm...nasılsınn?
hoşbuldummmm günaydın canımmm iyiyim ben sen nasılsınnn...kardeşin nasıl naptınız...
günaydın canımmm walla bende ösledimmm...nasılsın nasıl gidiooo bakalım..
günaydın saracımmmm....bütün dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm...nasılsınn?
hoşbuldummmm günaydın canımmm iyiyim ben sen nasılsınnn...kardeşin nasıl naptınız...
günaydın canımm. iyiyim desem değilim kötüyüm desem oda değilim. miğde bulantım var ve gün boyu devam ediyo( ne zaman geçer ki bu bulantılar acep
eh işte iyiyim diyelim kardeşimi bugün kürtaja alcaklar malaesef cnm bebişi 1.5 aylıkken karnında ölmüş o yüzden alınacak cnm çok sıkkın ona
günaydın canımm. iyiyim desem değilim kötüyüm desem oda değilim. miğde bulantım var ve gün boyu devam ediyo( ne zaman geçer ki bu bulantılar acep
ooooo ben yandım o zaman ben daha 6+1 im show yeni başlıyo o zaman :))) allah yardımcımız olsun ne diyeyim.kselcim biraz zor geçiyo 12 haftayı doldurunca azalıyo ama tam olarak geçmiyo benimki mesala 16 hafta oldu aha bu sabah kustum yani degişiyo ama en çok kustugum
zaman 2 ci ayı 3 cü aya bağlayan zaman.
ooooo ben yandım o zaman ben daha 6+1 im show yeni başlıyo o zaman :))) allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
aaa ciddimisin hurr ben duymamıştım çok üzüldüm canım yaa ne kadar sevinmiştin burda teyze oluyorum diye umarım biran önce bidaha olur bende bu aralar korkuyorum hiç hissetmiyorum yarın dr gidecem bakalım off yaaa ne zormuş bu hamilelik. çok geçmiş olsun canım benim.
sağol cnm malesefki öyle oldu hevesimiz kursağımızda kaldı . herşeyin hayırlısı napalım allahın takdiri [bu arada senin adına çok sevindim cnm oğluşun oluyomuş benim gibi oğlan annesi olucan hadi hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin ]
iyiyim serayım sende iyisindir umarım kib
eh işte iyiyim diyelim kardeşimi bugün kürtaja alcaklar malaesef cnm bebişi 1.5 aylıkken karnında ölmüş o yüzden alınacak cnm çok sıkkın ona
sağol cnm malesefki öyle oldu hevesimiz kursağımızda kaldı . herşeyin hayırlısı napalım allahın takdiri [bu arada senin adına çok sevindim cnm oğluşun oluyomuş benim gibi oğlan annesi olucan hadi hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?