günaydın kızlarr:)nasılsınız:)
yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaaoyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa
yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
hurremim sultanımmm nolur üzülme...bak her işte bir hayır vardır..yine olur bebişleri..
Allahım hepimiz için hayırlısını veriyor canım..
rkadaşlar merhaba,
cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,
sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son perşembe günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...
gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal var mı sizce???
cok uzattım ama kafam cok karısık. böyle bişey yasayan var mı.
çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...
iyiyim bende canımm...gezdim bolbol bu haftasonu eve pazar akşam 5 te geldim :))güzel bi haftasonuydu....
ayyy canım yaaa...inşallah hemen bidaha olur bebişi...üzülmesin dicem ama elinde değil...sen konusuosundur onunla zaten...bizleri örnek ver...çok üzüldüm...
hiç böylr bişey duyan yaşayan yok mu
rkadaşlar merhaba,
sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son perşembe günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...
merhaba canım nasılsın biz iyiyiz canım nasıl oldun psilojin nasıl oldu.
cnm allah yardımcın olsun ama ben ilk defa duydum yaaa bilemiyorum yani allah çok büyük her ana mucize olabilirrkadaşlar merhaba,
canım ben yaşamadım ve kafam çok karıştı o yüzden cvp veremedim ne diyim umarım hamilesindir.
oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
ama gönlümüz geç döllenme olmasından yana..başka bir doktora gitsene hayatım...
cok sagolun arkadaşlar cevap için, başka bi doktora da gitsem bişi yok deyip gönderirse, utanıyorum artık insanlardan valla, nie inanmıyosun yeter diecekler die
oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
psilojim gayet iyi
konuştuk akşam bizimkiyle..konuşacak bişey yok dedi...merak etme dedim bişeyleri kurtarma konuşması değil,mal mülk nasıl paylaşcaz onları konuşalım dedim bide evi şu dakika terkedersen sevinirim dedim 3-5gün istedi,eyvallah dedim..
sanki benim kararlılığımı görünce siniri bozuldu,saçma sapan espri yaptı,komik değilsin dedim yine devam etti..neyse kızlar
güzel bir kadınım,işimde gücümde yerinde,böylesine katlanacak kadar aptal olmadığımı söylemek istiyorum..
Allah nasip edersede asla evliliğe kapılarımı kapatmam..
ben daha evlilik yaşamadım ki..inşallah benim gibi evlilk içinde ukte kalan hayırlı biriyle rastlaşırım ve ilk aydan bebek yaparız:)
ohh beee amma konuştum..
günaydın canımmmm....nasılsın bakalımm?? orası öle ama sende bayağdır yoktun aramızda...tabi sevinecekk..hep sevindik walla buraya geri dönmeneyine anlat derdini sevincini biz burdayız kuzucum ...
serayım bir döndüm pir döndüm hiç sorma
canım babamın kazası gözlerimi açtı..ennnnnn acılı halimdeyken içi sızlamadı eşimin..
bana destek olacağına başkalarına yardımcı olmak istedi..ve ben bu insana 3,5yıldır maddi manevi
sağılıyorum...yeter yani artık..daha fazlası aptallığa giriyor çünkü..
Büyük Allahım bana neden çocuk vermiyor şimdi anlıyorum ve şükrediyorum..
bebeğime layık bir babayla evli olmadığım içinmiş...bebek özlemi çeken tonla "adam"var..
karısını el üstünde tutmak isteyen tonla "adam"var...karısından para istemeyecek kadar erkek "adam"var..
ee bitaneside düşerse bana daha ne isterim:)
cok sagolun arkadaşlar cevap için, başka bi doktora da gitsem bişi yok deyip gönderirse, utanıyorum artık insanlardan valla, nie inanmıyosun yeter diecekler die
tatlım sen niçin adet olmadığını soracaksın doktoruna..kesin bayandır senin doktorun..
bayanlrı kadın doğumcu yapmayacaksın arkadaş..
moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar..
sana erkek doktor tavsiye ederim..neolup bittiğini gayet güzel anlatacaktır sana..
bak eğer adet söktürücü verirlersede
hamile olmadığına emin olunca iç canım..Allah muhafaza bebişimiz geldiyse ona bişey olmasın..
tatlım sen niçin adet olmadığını soracaksın doktoruna..kesin bayandır senin doktorun..
bayanlrı kadın doğumcu yapmayacaksın arkadaş..
moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar..
sana erkek doktor tavsiye ederim..neolup bittiğini gayet güzel anlatacaktır sana..
bak eğer adet söktürücü verirlersede
hamile olmadığına emin olunca iç canım..Allah muhafaza bebişimiz geldiyse ona bişey olmasın..
canım cok sagol, ben de enin iletilerini okudum, Allah yardımcın olsun ama böyle güçlü olman da süper,hakkında en hayırlısı olur inş, benim annemin 30 yıl sonra canına tak etti, o aşamada daha zor...
adet söktürücü verdi ama içmedim bekliyorum ööle, kadın dr.du evet, ben şimdi bekliyorum hadi kendi kendine olsu die ama bu arada hamile kalırsam ne olacak, öyle bişey olsa o nasıl hesaplanacak falan bi sürü saçma sapan şey düşünüyorum. offf
cnm benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun herşey gönlüne göre olsun 3,5 yıl dır fazla bile dayanmışsın seni hiçççççççç haketmiyormuş boşver gitsin allah sana hayırlısını versin cnm
canım benim yaa bitecekmi şimdi evliliğiniz o kadar ciddimi yaaa bizde cumartesi kavga ettik pazar halvet ettik bizim kavgamızda böyle ama beni sinir etti.ahhh buu erkekler...
canım benim hakkında hayırlısı olsun çok zor ama umarım senin için hayırlı olur.üzülme hürremim benim için sevinin:)bir asalaktan kurtuluyorum...anasından çok ben yaptım analık..
babalık bile yaptım,üstüme ne vazifeyse..neyse artık,hayırlısıyla güzel bir yola girdik..Allah utandırmasın
valla tatlım akşam açıkça söyledim,şimdiye kadarki tartışmalarımız yada huzursuzluklarımız sebebiyle değilde
şu son 2aydır olanlardan sonra kendisinden çok kırıldığımı dile getirdim..hala bile bana çoook büyük bir özür dilemesinin gerektiğini düşündüğümü söyledim,bırak özür dilemeyi karşımda okadar güçlü bir koca vardıki
sanki ayaklarına kapanmışım gibi rahattı..
okadar eminki onu boşamayacağıma okadar olur..neyse çok geçmeden onunda kafasına dank eder
canım cok sagol, ben de enin iletilerini okudum, Allah yardımcın olsun ama böyle güçlü olman da süper,hakkında en hayırlısı olur inş, benim annemin 30 yıl sonra canına tak etti, o aşamada daha zor...
adet söktürücü verdi ama içmedim bekliyorum ööle, kadın dr.du evet, ben şimdi bekliyorum hadi kendi kendine olsu die ama bu arada hamile kalırsam ne olacak, öyle bişey olsa o nasıl hesaplanacak falan bi sürü saçma sapan şey düşünüyorum. offf
canım hiç saçma sapan şeyler düşünmüyosun,elbette bebek istediğin için her türlü ihtimali hesap edeceksin..
hem kadın ,hem devlet...off..çifte kavrulmuşsun bacım...
özel bir muaneye gitsen olurmu canım ya...istanbulda avrupa yakasındaysan 38tlye sana süpper bir doktor tavsiye edebilirim..
sende sağol bitanem,çocuğum yok bişeyim yok,deli gibi bebek istiyorum daha fazla zaman kaybetmemek için
abbası yolculayalım diyorum:)daha sonra olursa çok zor olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?