Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarr:)nasılsınız:)

yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaa oyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa

günaydınnnnnnnnn cnm hoşgeldin nassın?

rkadaşlar merhaba,

cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,

sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son perşembe günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...

gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal var mı sizce???

cok uzattım ama kafam cok karısık. böyle bişey yasayan var mı.

çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...

yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo

merhaba canım nasılsın biz iyiyiz canım nasıl oldun psilojin nasıl oldu.

hurremim sultanımmm nolur üzülme...bak her işte bir hayır vardır..yine olur bebişleri..

Allahım hepimiz için hayırlısını veriyor canım..

öyle cnm ama işte insan üzülüyo herşeyin hayırlısı allahın takdiri tabi yine olur inşallah

günaydın canımmmm....nasılsın bakalımm?? orası öle ama sende bayağdır yoktun aramızda...tabi sevinecekk..hep sevindik walla buraya geri dönmene yine anlat derdini sevincini biz burdayız kuzucum ...

hiç böylr bişey duyan yaşayan yok mu

konuşuom cnm tabiki sizleride söyledim işte biliyosun elinde değil insanın ister istemez üzülüyosun napalım cnm allah böyle yazmış bunu yaşıcakmış inşallah bidaha hayırlısıyla kalır bebişi olur cnm sağol

oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
ama gönlümüz geç döllenme olmasından yana..başka bir doktora gitsene hayatım...

merhaba canım nasılsın biz iyiyiz canım nasıl oldun psilojin nasıl oldu.

psilojim gayet iyi

konuştuk akşam bizimkiyle..konuşacak bişey yok dedi...merak etme dedim bişeyleri kurtarma konuşması değil,mal mülk nasıl paylaşcaz onları konuşalım dedim bide evi şu dakika terkedersen sevinirim dedim 3-5gün istedi,eyvallah dedim..

sanki benim kararlılığımı görünce siniri bozuldu,saçma sapan espri yaptı,komik değilsin dedim yine devam etti..neyse kızlar

güzel bir kadınım,işimde gücümde yerinde,böylesine katlanacak kadar aptal olmadığımı söylemek istiyorum..

Allah nasip edersede asla evliliğe kapılarımı kapatmam..
ben daha evlilik yaşamadım ki..inşallah benim gibi evlilk içinde ukte kalan hayırlı biriyle rastlaşırım ve ilk aydan bebek yaparız:)

ohh beee amma konuştum..

cnm allah yardımcın olsun ama ben ilk defa duydum yaaa bilemiyorum yani allah çok büyük her ana mucize olabilir

canım ben yaşamadım ve kafam çok karıştı o yüzden cvp veremedim ne diyim umarım hamilesindir.

canım benim yaa bitecekmi şimdi evliliğiniz o kadar ciddimi yaaa bizde cumartesi kavga ettik pazar halvet ettik bizim kavgamızda böyle ama beni sinir etti.ahhh buu erkekler...

günaydın canımmmm....nasılsın bakalımm?? orası öle ama sende bayağdır yoktun aramızda...tabi sevinecekk..hep sevindik walla buraya geri dönmene yine anlat derdini sevincini biz burdayız kuzucum ...

serayım bir döndüm pir döndüm hiç sorma

canım babamın kazası gözlerimi açtı..ennnnnn acılı halimdeyken içi sızlamadı eşimin..
bana destek olacağına başkalarına yardımcı olmak istedi..ve ben bu insana 3,5yıldır maddi manevi
sağılıyorum...yeter yani artık..daha fazlası aptallığa giriyor çünkü..
Büyük Allahım bana neden çocuk vermiyor şimdi anlıyorum ve şükrediyorum..
bebeğime layık bir babayla evli olmadığım içinmiş...bebek özlemi çeken tonla "adam"var..
karısını el üstünde tutmak isteyen tonla "adam"var...karısından para istemeyecek kadar erkek "adam"var..
ee bitaneside düşerse bana daha ne isterim:)

cnm benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun herşey gönlüne göre olsun 3,5 yıl dır fazla bile dayanmışsın seni hiçççççççç haketmiyormuş boşver gitsin allah sana hayırlısını versin cnm

üzülme hürremim benim için sevinin:)bir asalaktan kurtuluyorum...anasından çok ben yaptım analık..
babalık bile yaptım,üstüme ne vazifeyse..neyse artık,hayırlısıyla güzel bir yola girdik..Allah utandırmasın

canım benim yaa bitecekmi şimdi evliliğiniz o kadar ciddimi yaaa bizde cumartesi kavga ettik pazar halvet ettik bizim kavgamızda böyle ama beni sinir etti.ahhh buu erkekler...

valla tatlım akşam açıkça söyledim,şimdiye kadarki tartışmalarımız yada huzursuzluklarımız sebebiyle değilde
şu son 2aydır olanlardan sonra kendisinden çok kırıldığımı dile getirdim..hala bile bana çoook büyük bir özür dilemesinin gerektiğini düşündüğümü söyledim,bırak özür dilemeyi karşımda okadar güçlü bir koca vardıki
sanki ayaklarına kapanmışım gibi rahattı..

okadar eminki onu boşamayacağıma okadar olur..neyse çok geçmeden onunda kafasına dank eder

canım benim hakkında hayırlısı olsun çok zor ama umarım senin için hayırlı olur.

günaydın kızlarrr

dolunayım hoşgeldin özlettin kendini canım benimmm nasılsın?

okuduklarım iç açıcı şeyler değildi ama sen iyiysen sorun yok tatlım herşeyin hayırlısı üzüldüğümü belirtmek isterim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…