Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oh bee fıstıkkk:)budur işteee..bidaha sakınn değiştirme tamam mı:)

sen hürremsinnn kızımmmm sultanım beniiiimmm:)

heeeeeeee kıs walla yane seni görsünlerde nutukları tutulsun ayol .{aşk olsun sana neden vuruyonki .Sağol şekerim dikenli kalplerimizle mutlu olalım.}esinlikle nispet yapmıyorum yanlış anlama üzülürüm bak:43:

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}:21::21::21:
valla ellerine sağlık yaa.baktıkça bakıyorum yanee:34:
he yaaa niekine acep cuma günü mekik aletiyle mekik çekmiştim ondanmı diom ama bugün başladı...2 gün sonra gösterirmi kendini bilmiomki...bel ağrısı dışında iyiyim işte..ne kadar çene yapmısınız kısss okudum anca bitirdim:D:D

esraya katıl olmadı sana biz koca buluruz :60::60:

gez kıs gezz ne güselll bi ev hanımlığına terfi edimm bende durmucam evde :)))

beğendim kuzu ama biz sana hürrem sultanla alıştık...;)

döşü kıllımı :D:D::D bide bebek yapanından iste kısss onuda belirt ;)

ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
ben oracıkta zaten kalpten giderim:37:

iyim tatlım amin cnmm

kız şubat 30çemezkiiii :9:
Ay bende dün gezmeye gittik kocişle gece 11.30 da geldik we yattık aşşa:9:
Bende gidicektim pazara kocişi yolladım marketten alıp getirsin burasıda kötü hawaa felakett :30:

bizim burdada hava kötü yağmur çok yağıyo walla :40:

ben daha hiç idrar testi yapmadım canımcım uğraşmak istemiyorum kesin olsun diye kanı bekliyorum:34:

evet ya eskiden yıkılırdı topik herkes aynı anda hucum ederdi şimdi denk gelemiyoruz benim işler de yoğunlaştı bir de buraya takılmaya başlamadan önce kendi açtığım bi topiğim vardı o yüğunlaştı biraz gelemedim daha sık geliicciiiim artık zati başak karısı da gelmiyom diye yıldızlarımı söndürmüş alçak köfte:27::27::27:

myhoşummm ilgilenemdeim senle hayatım,arada hamilemi kaldın kız:)
inşallah güzel haberilerini duyarız burdan canım..

:

Ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
Ben oracıkta zaten kalpten giderim:37:

tmm cnm benim sen yeterki iste seni kırarmıyım hiççççççççççç asla :50::50::50: Cnm arkadaşım kocaman öpüyorum seni taglım:54::54::54::13:

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}:21::21::21:

ayyy yok yaa bi ayı gelir bana talip sonra...ben çocuk yapabülürümmmmm hahaaaaaaaaaaaa diye ...
ben oracıkta zaten kalpten giderim:37:

ayyyyyyyyyy bide döşü kıllı beben olurmuş :60::60: bencede boşver katılma sen biz sana buluruz:D:D nerdeydin dolunayım sen

myhoşummm ilgilenemdeim senle hayatım,arada hamilemi kaldın kız:)
inşallah güzel haberilerini duyarız burdan canım..

valla bende bilmiyom dolunayım hamile mi kaldım kalmadım mı :27:

bekliyorum işte 27-28 günde bir regl olan ben bu saat ve gün itibarı ile hala kırmızılanmadım (31.gün)

ne zaman kan testi yaptırsam sence bikaç gün daha beklemek istiyorum aslında off kafam karışık
:44:

KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM :ssz::68:

ayyyyyyyyyy bide döşü kıllı beben olurmuş :60::60: bencede boşver katılma sen biz sana buluruz:D:D nerdeydin dolunayım sen

ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan:1:

serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim:34:
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..:60: :60: :60: :60:

KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM :ssz::68:

geliyooooooooooomm..sigaraaaaa sigaraaaa sigaraaaaa:52::52::52:malboro varmı kısa kırmızı?ayy samsuna da razıyımm versene bi dal
normalde içmem ama şuanda paketi yiyeebilirim..:52:

yawww ablacım benimmm inat gibi kaç posta aşağıya indim belim ağrıyi zatii fıtık ettiler benii...işçileri yukarı çıkarmıolar..ben gidiom evrak imzalatmaya:((

kıyamam ben sana ablam gelem dövemmi onları kıs :22:kardeşimi sinir etmesinler yormasınlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirtmesinler beni walla bak :27::27::27:kötü yaparım acımam :36:

geliyooooooooooomm..sigaraaaaa sigaraaaa sigaraaaaa:52::52::52:malboro varmı kısa kırmızı?ayy samsuna da razıyımm versene bi dal
normalde içmem ama şuanda paketi yiyeebilirim..:52:

ben winston light içiyom kociş kırmızı malbuş içiyo ondan veririm sana cnm ama içmiyosan içme kötü örnek olmayayım sana :18:

ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan:1:

Serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
Bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..:60: :60: :60: :60:

allah senin iyiliğini versin kıs :1::1::1::52::52::52::60::60::60:çatladım burda

ayyy süper olur çubuklu kahvee yap hemen geliommm...:ssz::ssz::ssz::7::7:

serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..:60: :60: :60: :60:

:D:D:D oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...Adanalı bulalım sana :9::9:kebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk :1::1::1:

kıyamam ben sana ablam gelem dövemmi onları kıs :22:kardeşimi sinir etmesinler yormasınlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirtmesinler beni walla bak :27::27::27:kötü yaparım acımam :36:

dövvvvv onlayıııııııı :14::14::14::17::17:

:d:d:d oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...adanalı bulalım sana :9::9:kebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk :1::1::1:

Dövvvvv onlayıııııııı :14::14::14::17::17:

hade bekliyom çubuk ne kısss :60:döverim sen merak eyleme kuzum:27:

:D:D:D oooo olmaz öle istanbul dışına gitmem falan...kocan nerdeyse orda olcan...Adanalı bulalım sana :9::9:kebap yersin bolbolll ohhh mis gibi...spermiyogramıda yaptırrız artık cnmm nolcekk :1::1::1:

dövvvvv onlayıııııııı :14::14::14::17::17:

eee er gün gün gebap eeer gün gebapp yenmez be bacım:)

test konusunda ciddiyim,bundan sonra evlenmeye kalkarsam önce bu testten geçecek eş adayım:)

niye ayrılmak istiyosun aşkımm?
üzgünüm 40milyonun altındasın..

:60::60::60:

Son düzenleme:

ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm:52:

Back
X