- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle diyolar tecrübeliler tatlım 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyomuşsun Allah o günleride nasip eder inşallahhhkız adaşımmm 3 ay sonra nolcak rahatlıycan mı inşallah kuzum biz de özlüyos hamişleriiiii
tam bi pilli bebek oldunuz haaa hemen bitiyo pilinizzzz
o küçük işte dimi ama oda olur sen yinede druna bi danış canım ama bilirim o baş dönmelerini ne fenadır sor drunada rahatla bari vajinal derse baş dönmen geçer bak ben günde 3 defa 200 mg sini kullanıyorum baş dönmesi olmuyor100mg. ay akşam 1 tanesini deneyim ama benim kesin dışarı doğru geri gider beni vajin biraz alengirli tavırlar sergilerama bu baş dönmesi varya wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dünya dönüo yani bişey olmaz dimi ay bide nsl uyku geldi yine
tatlı tatlı. başakscım ya hep sarhoşluma geliosun
ben birasdan yolcu bayılcam
![]()
başakcım hoş geldin canım yeşilim 9 haftalıkken daha iyi herşeyi belli olur küçügün çok mutluluk veriyo insana ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.
yok ben buluşmam kimseyle
sonra hayal kırıklığı oluyooo
benm hayallerimdeki gibi kalmanızı istiyommmm
kjızlar ben dolunayı merak ediyorum dün akşam ne yaptı acaba kocasıyla :26::26::26::26::26::26::26:
seviyorummmmmmmm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
bayılırımmmmmmm kahveyi asla sade sevmem sütle seviom zati. ama kafein de yasak:84:( ben mi listeye bakiim
öyle diyolar tecrübeliler tatlım 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyomuşsun Allah o günleride nasip eder inşallahhh
kıs ilahi pilli bebek olduk hakkatten ksel napıyo acep oda benim gibimmi oldu aceba:44:
dolunay bence bugün işe gelmedi yoksa girerdi buraya
işe de neden gelmedi çünkü benceeee 2. balayı oldu sanırsam
inşallahhh
Allah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve ”rüyam da üçüz bebek gördüm” acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;
Sevgili Melek’ler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.
başka biryerdede böyle yazıyor...
Hayatınız boyunca çok istediğiniz üç şey için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ama bunlar emek isteyen ve zamana bağlı şeyler
hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğim 3 şey olur
ay biri benim onların ben öle yorumluycamAllah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve rüyam da üçüz bebek gördüm acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;
Sevgili Melekler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.
Hayatınız boyunca çok istediğiniz üç şey için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ama bunlar emek isteyen ve zamana bağlı şeyler
kafayı buldu hatun![]()
ay lütfen lütfen ben hayallerinde nslım anlat çooooook mrk ettim dürüstce yaz cvp vercem :103:
Allah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve rüyam da üçüz bebek gördüm acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;
Sevgili Melekler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.
hayır olsun nazoşum kıs sen yine bebiş gördün yine birileiri hamişmi olacak yoksam kesin PAPATYA dır üçüz doğuracak
inşallah dileklerin isteklerin olur nazoşum![]()
bende çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi olur
selamlar
başak
nikolay
yeşil
papatya![]()
ayyyyyyyyy İNŞALLAH ya kıslar İNŞALLAH bi hamiş oluuumhayır olsun nazoşum kıs sen yine bebiş gördün yine birileiri hamişmi olacak yoksam kesin PAPATYA dır üçüz doğuracak
inşallah dileklerin isteklerin olur nazoşum![]()
tabiiiiii cnm hep söylüyorum burdaki hatunlar hep benm hayalimde 90 60 90 fıstık çıtır hatunlarrrrrrrr![]()
kselde gelmiyor iki gündür pilini dolduramadı heralde
inşallah nasip eder cnmm kucağına da alırsın.
eşin neler yapıyor üzerine düşüyormu
a.selam nazombende çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi olur
selamlar
başak
nikolay
yeşil
papatya![]()
inşallah canım
evet bi arkadaş var üçüzleri var onların yeni yürümeye başladığı zamanlardaki hallerini gördüm havuzda falan yüzüyorlardı sonra bir demet kucağımda çiçek vardı hayırlara çıksın inşallah
ay biri benim onların ben öle yorumluycam, diğer ikiside yazınki tüp bebişinden bence
hem de nsll anlatamam evet ya ben akşam deneyim bu vajen olayını hele ikisi akşam aynı anda uçuorum yani o kadarrrrr![]()
tabiiiiii cnm hep söylüyorum burdaki hatunlar hep benm hayalimde 90 60 90 fıstık çıtır hatunlarrrrrrrr![]()
inşalllahhhhhhh şekerimmmmmmmm
napıyon nazooooooooooooo kaçta kalktın
inşallah canım
evet bi arkadaş var üçüzleri var onların yeni yürümeye başladığı zamanlardaki hallerini gördüm havuzda falan yüzüyorlardı sonra bir demet kucağımda çiçek vardı hayırlara çıksın inşallah
2 güne bi dolum oluyor zaten pillerde :) kıs ilk günler zor geçiyor gerçekten hep mide bulantısı oluyor halsizlik ondan
düşecek tabi koca kafalı kocam ev bilem süpürüyor balkon yıkıyor soğan doğruyor bana çilek getiriyor hergün canım istiyoda![]()
a.selam nazomseni seviyorummmmm
aminnnn hayırlara çıksın İNŞALLAAAHHHHHHHHHH. hadi birini bana yor bari ya![]()