Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs uykucu patetes nerelerdesin![]()
sonunda yuvana döndünutandın mı utan çabuk
![]()
geldim kuzum geldimmm ya uykucu diyon ama bütün gece uyuyamadım ben yaa döndüm durdum yarın doktora gidicemya onun heyecanı sardı şimdiden beni
neden uyuyamadın strestense yapma. kaç haftalık oldun ksell? yrn ne için gitceksin kese için miydi?
:)) utandımmmmm. yaaa canım geliyorum kimse olmuyo benimde canım sıkıldı eski topiğe ziyaret yaptımmm. bakkk gördüm yazını hemencik geldimmmm :))
6+3 oldumm canım. yarın kalp atışları için gidicez doktora.
ksel sen çanakkale merkezdemisin ay çok güsel memleket ya ben çok sevdim oralarıııı![]()
kıs neden sustunnnnnn![]()
patır patır duyarsın İNŞALLAH annesi![]()
stres yapma Allaha emanet ol. giderken abdest al bu duayı oku'' hüvallahül halikul bariü'' tesbih çek içinden
![]()
kırklareline kaç km edirne? moodun gününde buluşalımm![]()
sorun diil canım. offf ben de işi bıraktım sıkıntıdan patlıom. bırakmasam zaman daha kolay geçerdi![]()
ayyyy ne güsel heyecan işteee. eşini de sokmaya çalış o da duysunsaol canım inşaallah hayırlısıyla bi duyalım kalp atışlarını. ya aslında stres yapmıyorum ama ne bileyim böyle tatlı bi heyecan var ben hala bebişimin benimle olduğuna inanamıyorum.
yarım saatlik mesafede
ayyyy ne güsel heyecan işteee. eşini de sokmaya çalış o da duysunben de öle güsel heyecanlar istiommm. MAŞALLAHHHH hbr ver ama yrn bize
o zaman mood a baskın yapalımmeraba biz külupten canımm
![]()
ilk iki hafta süper oh evin keyfine varıosun ama sonra çok sıkıldımvalla ben işe öyle bi alışmışım ki evde oturamam gibi geliyoo ama deselerki bana boşver çalışma evde oturrr seve seve otururum :))) ben ev yaşamını çok seven biriyim yemek yapayım temizlik yapayım alışveriş edeyim vs vs.
zaten kocişte gelecek benimle o benden daha heyecanlı valla. canım inşallah en kısa zamanda sende böyle heyecanlar tadarsın. benim hikayemi duymuşsundur belki daha yeni doktora gitmiştik biz sperm testi kötü çıkmıştı sayı az ve ileri hareketlilik 0 dı. ama oldu işte bebiş. yüce rabbim yüzümü güldürdü. inşaalllah isteyen herkesin olur dualarım hepinizle. bu arada sen nerelisin