Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güzel fikir canim bebegin agzindan yazmak daha duygusal oluyor galiba :31::31::31::31: neyse hele bi o günler gelsin..

napayim tatlim adam kasiniyo zorla gel beni tersle diye :9::9::9:

hosbulduk canim söyle bi iki sayfa gecmise bakayim dedim, kocis arabayi yikamaya gitti ben de oturuyorum öyle.. sen nasilsin peki??

çok şükür iiim canım bugün daha iyiyim pzt daha iii olcam inşşş bugün iş yarın bebek müjdesi olur inşş kurban olduğum rabbimmm

çok şükür iiim canım bugün daha iyiyim pzt daha iii olcam inşşş bugün iş yarın bebek müjdesi olur inşş kurban olduğum rabbimmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah canim ya insallaaahhhhh ben de cok istiyorum hamis olamayan kalmasin.. ben de bakalim test yapinca haber veririm... hadi insallah pozitifi gör...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah canim ya insallaaahhhhh ben de cok istiyorum hamis olamayan kalmasin.. ben de bakalim test yapinca haber veririm... hadi insallah pozitifi gör...

canım benim çok tatlısınız yaaa rabbim bu temiz kalbinizin aynasını yansıtsın inşallah müjdeli haberler alın kaç gün geçtiki senin kızlar arayı soğutunca kimle ne konuştumuda unutur oldum hamilemiyim acaba bu bi belirtimidir:)

sevinç nerdesinnn annem yaaa beni sevmiomusun yoksa artıkın gelmes oldun inşallah iyisindir güsle haberler verirsin bizlere

valla bende hala yapıorum şimdi yemek yapmaya geçicem yavaş yavaş yapıorum tocacım kızıo:)

yavaş yavaş yap tabi eşin haklı ne acelen var hem belkim bebiş vardır dikkat et annesi:34::34::34::34::34::34::34:

bende yemeklerimi yaptım şimdide ütüye geçiyorum ütüm bayağı var yarısını bugün yarısını yarın yapacam akşama bi akrabımızın kızının nişanı var oraya gidecez daha ona hazırlanacam.
:12::12::12::12::12::12::12::12::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

selam kızlar
ay geldim ama bana bi sancı geldi,bağırsaklarımdan itibaren,bi kalkayım,geçerse geri dönerim
ne güzel yemekleri de yapmıştım,oturcaktım sizle

Back
X