Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin mood geliom bekle dedikodununbelini kıralım azcık
kızlar ben bu siteye buraya geldimden buyana şansım açıldı sanırım inş bide hamişlik haberi alırsam ha bu arada eşim bugün işe gitti allahım nolur devamını ver haftaya salı başlıcak bugün birinin yerine gitti allahım sen ne büyüksün inş meleğim şansıyla gelicek
ay çok sevindim yaa hayırlı olsun canım benim inşallah işte tutunsunda eşin darısıda bebişe inşallah![]()
iyim ablacım biraz yorgunum sabadan beri misafr vardı hayır gelmedı :26::26::26: salı günü test tekrarlayacagım bakalımbelinaysucum nasılsın canım kırmızılar gelmedi dimi :26::26::26::26::26::26::26::26:
belinaysucum nasılsın canım kırmızılar gelmedi dimi :26::26::26::26::26::26::26::26:
iyim ablacım biraz yorgunum sabadan beri misafr vardı hayır gelmedı :26::26::26: salı günü test tekrarlayacagım bakalım
slm kızlar nasılsınız![]()
Selaaam ben geldiiim aaa kimseler gözükmüyooo gidiim yatiim bari bende çok yoruldum bugün yaa uykum var esneyip duruyom erken yatcem bugün yatabilirsemdünde erken yatem dedim saat 2yi bulduydu bugün bulmaz inşallah
![]()
iiiylik canım gelmio kız şu pzt salı da kana baktırcam çıksın çıkmasın sabahtan kan versem öğleden sonraya veriolarmı acaba
canım özllerde 2 saat sonra veriyolar kuzum ben yaptıgım ıcın negats cıktı bida üzülmek istemiyorum salıya kadar bekleyecegim:26::26:
iyim ablacım biraz yorgunum sabadan beri misafr vardı hayır gelmedı :26::26::26: salı günü test tekrarlayacagım bakalım
slm kızlar nasılsınız![]()
benim hala gelmedi belinay nirdesin yafriii
kız sende bende çok erken yaptık ondandır korkmaa inşallah isteğimiz olur hep pozitif düşünki poziitif çıksın
saracım hoşgeldin canım
hadi inşallah bebeğin senledir canım kalbini ferah tut
hadi inşallah seninde bebeğin senledir sende kalbini ferah tut canım menim
ben kanı vermezdimde hemen idrarda 2 cizgiyi ilik görünce şokk oldumilk defa 2 cizgi cıkmıstı o yüzden kana gittik bakalım salı günü belli olur testin üztüne 1 hafta gecmiş olcak:18::18::18: inş kötü birseyde yoktur