Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selaaam ben geldiiim aaa kimseler gözükmüyooo gidiim yatiim bari bende çok yoruldum bugün yaa uykum var esneyip duruyom erken yatcem bugün yatabilirsem :1: dünde erken yatem dedim saat 2yi bulduydu bugün bulmaz inşallah :1:

kızlar ben bu siteye buraya geldimden buyana şansım açıldı sanırım inş bide hamişlik haberi alırsam ha bu arada eşim bugün işe gitti allahım nolur devamını ver haftaya salı başlıcak bugün birinin yerine gitti allahım sen ne büyüksün inş meleğim şansıyla gelicek

ay çok sevindim yaa hayırlı olsun canım benim inşallah işte tutunsunda eşin darısıda bebişe inşallah :16::46::1:

belinaysucum nasılsın canım kırmızılar gelmedi dimi :26::26::26::26::26::26::26::26:

ay çok sevindim yaa hayırlı olsun canım benim inşallah işte tutunsunda eşin darısıda bebişe inşallah :16::46::1:

meleğim gelicek hissediorum kısmetiyle gelcek sanırım inş kız bu mesane oluo sanırım karın altı bi dolgunlaştıki sorma adet olmadım diemi bilmiorum göğüslerim allah allah bi ağrıolar ama damarlaşma yok görmedim baş ağrım çok şükür bugün yok dün vardı belinaycım naprın pzrt test yapalım hadi

iyim ablacım biraz yorgunum sabadan beri misafr vardı hayır gelmedı :26::26::26: salı günü test tekrarlayacagım bakalım

slm kızlar nasılsınız:3:

iiiylik canım gelmio kız şu pzt salı da kana baktırcam çıksın çıkmasın sabahtan kan versem öğleden sonraya veriolarmı acaba

Selaaam ben geldiiim aaa kimseler gözükmüyooo gidiim yatiim bari bende çok yoruldum bugün yaa uykum var esneyip duruyom erken yatcem bugün yatabilirsem :1: dünde erken yatem dedim saat 2yi bulduydu bugün bulmaz inşallah :1:

sabahta kimse yoktu erkenciydim bugün ben bekçilik yaptım kimsecikler yuktu arada sara regen geldi amaonalrda yuklar

iiiylik canım gelmio kız şu pzt salı da kana baktırcam çıksın çıkmasın sabahtan kan versem öğleden sonraya veriolarmı acaba

canım özllerde 2 saat sonra veriyolar kuzum ben yaptıgım ıcın negats cıktı bida üzülmek istemiyorum salıya kadar bekleyecegim:26::26:

iyim ablacım biraz yorgunum sabadan beri misafr vardı hayır gelmedı :26::26::26: salı günü test tekrarlayacagım bakalım

slm kızlar nasılsınız:3:

hadi inşallah bebeğin senledir canım kalbini ferah tut

benim hala gelmedi belinay nirdesin yafriii

hadi inşallah seninde bebeğin senledir sende kalbini ferah tut canım menim

kız sende bende çok erken yaptık ondandır korkmaa inşallah isteğimiz olur hep pozitif düşünki poziitif çıksın

ben kanı vermezdimde hemen idrarda 2 cizgiyi ilik görünce şokk oldum:53: ilk defa 2 cizgi cıkmıstı o yüzden kana gittik bakalım salı günü belli olur testin üztüne 1 hafta gecmiş olcak:18::18::18: inş kötü birseyde yoktur

ben kanı vermezdimde hemen idrarda 2 cizgiyi ilik görünce şokk oldum:53: ilk defa 2 cizgi cıkmıstı o yüzden kana gittik bakalım salı günü belli olur testin üztüne 1 hafta gecmiş olcak:18::18::18: inş kötü birseyde yoktur

yok canım kötü bişi olmaz hamişim dionmu kendi kendine ben kaptırdım kendimi hadi hayırlısı

Back
X