Hee kız gözükmiüyo hani amann 8 ay bekleyecezmi
eee biz yüz görümlülüğü isterizz ama sölim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee kız gözükmiüyo hani amann 8 ay bekleyecezmi
hadisko belinaysu güzel haberlerinizi bekliyorumm... ben çok hasta suan size selam vereyim diye gelmiştim ii akşamlar diyorum hepinize.öptüm sizi.
Off bugün öyle ggezdikkii ohhh Taksime felan gittikk nasıl yorulmuşum
kızz yok öle bişi acaba daha 2 haftalığım diemi göremiom mesaj simgeleri altında kahve geri ampul ünlem soru işareti aşağı yukarı simit kalp simileyleri var onun altındada simge kullanma varr onun altındada mesajınız için listeden simge seçebilirsiniz dio da liste yok bende
hadi yaa nezaman çökt haberim yok ben haber islemiom moralim bozuluo canımoh maşallah sefan olsun
sağol canım iyiyim ama şu çaycumadaki köprünün çökmesine üzüldüm 3 gündür onları izliyorum![]()
oh maşallah sefan olsun
sağol canım iyiyim ama şu çaycumadaki köprünün çökmesine üzüldüm 3 gündür onları izliyorum![]()
ooo ozman bizimde çıakr idrarda dimi kız 7 gün olcak yarın göğüsler fora benim ağrıyyy nedense belirtiler akşam oluo
oh maşallah sefan olsun
Aynen canım kocişkomla gezdikinş veririz tatlımgecmıs olsun dinlende canım iyi geceler
ohhhkocıslemı gezdın kız
nazoo nasılsınn![]()
Ayy nazom ya nasıl özlemişim kaç günden beri girmiyodum![]()
inş veririz tatlımgecmıs olsun dinlende canım iyi geceler
ohhhkocıslemı gezdın kız
nazoo nasılsınn![]()
hadisko belinaysu güzel haberlerinizi bekliyorumm... ben çok hasta suan size selam vereyim diye gelmiştim ii akşamlar diyorum hepinize.öptüm sizi.
eee biz yüz görümlülüğü isterizz ama sölim![]()
bilgisayarda java yüklü olmaya bilir veya virüste olabilir![]()
hadi yaa nezaman çökt haberim yok ben haber islemiom moralim bozuluo canım
Ay daha haber alınamadı demi
Sorma bacım eşim 3 gündür evdeydi çoook güzel geçti yaa
Açık öğretim sıonavları vardıdaaa
benimde göğüs uclarım szılıyo hafif sert acaba diyorum kırzmıalrmı geliyo
ben de üzüldüm aklımada sen geldın nazo memleketınn allah yardımcıları olsun![]()
kızlar ben kaçıorum sevinç yarın burdasın saçını yolarım bakkk :)haberlerimi bekle sabah 11 gibi burda olurum olmadı 12 olmamdı 13 heheh öpüldünüz kızlar kocam çay verim burdayım die dellenio byebye
Aynen canım kocişkomla gezdik
Bide kokoreç yedik
Ne biçim bağırsaklarımı bozduu![]()
hakikaten bende 2..gündür falan neden girmiyo diye düşünmüştüm ama iyiymişin önmeli olan o
sağıl canım iyiyim sen nasılsın
geç kaldın anacım oldu bile hıh
Bu hadisko 3 saatten beri gidecek hala gidemedii![]()