amin canımm sağolasınn allah razı olsun...bende hemen ilk sayfaya baktım başak yanlış yazdı sandım
ALLAH eşinle ve çocuklarınla birlikte uzun ömürler versin
hoşgelddiiiinnnn
sen bana kıyamazsın biliyorum dememişmiydim ben hııı...canım yaa eminim çok tatlıdır eymeniniz... inşallahh kendi çocuğuna verirsin sütünü birdahakinde...canım bebek kendine yer açıyodur şöyle bıçak saplanması gibimi hel bir anlat nasıl agrı
döverdimde neyse senin dokunulmazlıgın varhade gene yırtın
amanın kekligi ürkütmemek lazım ozaman
kız eymenime gidiyom halası ya oglanı görmeyince bir tuaf oluyorum yarında kalça çıkıklıgına randevuyu aldık sıpamı hastaneye götürücem sonra ver elini oglumla annemlere bu arada eşimi bugün aramış annem beşik için bizim akıllılar içinden çıkamamışlar beşşigin işşallah rabbim bizlerede nasip eder kız dumancım vallahi senin avatar benim eymenime benziyo halası haberin olsun bir dudakları büzüyo küçücük ediyoki içime sokasım geliyo kucagıma geçen aldım aç aranıyo tşörtümü emecek sıpam ogün hem nini söyledim hem agladım evlatlarım aklıma geldi acaba bende alırmıyım yavrularımı söylermiyim ninnilerimi ay gene duygusala bagladım ben yaah yavrum dedim sütüm olsa seve seve acaba diyorum sütüm çoktuyo bi rbebegi emzirseydim emzirebilirmiydim :26::26:
evet darısı bize inşallah canımm... ben düşünmüyorum deme en çok sana darısııewet yaa ay maaşallah semranın çok az kalmış:))

canım reglinin 2.günü gel dediyse yumoşlarına fsh ına falan bakacak,yumurtalık rezervine filan yani... sonrada sana tahmini yumurtalama süreni söyler ona göre ilişki olur..hiç erteleme boşuna önümüzdeki aya...kızlar şimdi eger reglim gelirse ki inş gelmez2 günü dok gidecem kac gün sürer gidip gelmem ne gibi bi tedaviye başlarlarr normalde bi daki aya eşim izne cıkacak iznimi bekleyim :26: