Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hemen rapor vereyim bende

Sabah kalktik oğlumun sutunu verdim uyudu
Sonra babasi uyandi
Kahvalti hazırladım kahvaltisini yapti alisi yuruyuse cikardik
Hava 8 derece ama cok güzel bi gunes var
10-15 dakika bi tur attik mahallede sonra ewve gekdik
Simdi diyet fanta actim. Onu içiyorum. Serefe. Bu arada evlilik yıldönümümuz icin esime hediye almayi dusundum ama.ne alicam herseyi var.
En iyi si bişey almamak:))))
Ama gullerimi muhakkak isterim almassa cingar cikar
Buarada 10 yilimiza gireceğiz

Hemen rapor vereyim bende

Sabah kalktik oğlumun sutunu verdim uyudu
Sonra babasi uyandi
Kahvalti hazırladım kahvaltisini yapti alisi yuruyuse cikardik
Hava 8 derece ama cok güzel bi gunes var
10-15 dakika bi tur attik mahallede sonra ewve gekdik
Simdi diyet fanta actim. Onu içiyorum. Serefe. Bu arada evlilik yıldönümümuz icin esime hediye almayi dusundum ama.ne alicam herseyi var.
En iyi si bişey almamak:))))
Ama gullerimi muhakkak isterim almassa cingar cikar
Buarada 10 yilimiza gireceğiz

Alisini yerim senin :1:
Maasallah 10. Yildonumunuz kutlu olsun
Mutlaka bise almalisin 10. Yil şerefine :7:
Gerçi Alisi verdin en büyük hediye ama olsun :21:

Alisini yerim senin :1:
Maasallah 10. Yildonumunuz kutlu olsun
Mutlaka bise almalisin 10. Yil şerefine :7:
Gerçi Alisi verdin en büyük hediye ama olsun :21:
Sagol canim ayyy gecen evlilik yıldönümü nde ben trkiyedeydim esimden ayriydim uzaktaydik lekelenmelerim vatdi esime dedimki insallah bi dahaki evlilik yildonumune bebisimizle gireriz.dedik cok sukur oldu
Sikilidim tek basima beklemekten :110:

Ewet ya baktim hava iyi yarim saat yürüdüm geldim :21:
Evet topik sessizzzzzzz

beydagli nirdesin kizey? :))
Pasqm küçük adami emzirmeye gitmistur kesin

Sewincim sen pirinc unundan mama yaptinmi hic? Internette tarifler buldumda alis icin yapicam bi de sana soriiim dedim

Buarada ruyamda bozuk para gördüm dolmusa bindim sofore uzattim parayi 4 kisi dedim oysa 5 kisiymisiz. Sonra farkettum duzeltmedim 4.kisi dedim
Yoruma ihtiyacım var

doktorla görüştüm diğer değerlerin normal o önemli değil sorun yok dedi ben ısrar edince önümüzdeki ay gel adetin 3. gün tekrar bakalım dedi hiçbir tedavi vermedi normalmiş öle dedi sonuçlara baktı 5 dk sürdü muayene görüşüp çıktım yani hasta çoktu sorun yok normal dedi adetin düzelir dedi bu kadar işte hayırlısı önümüzdeki ay tekrar kan vericem boşuna telaş yapmışım sanırım :17::17::17::17: ya benim psikolojim bozuldu artık :40::40: hiç normal değilim 2 gün ağladım bu sonuçlar için doktor bişey yok dedi ben hala ikna olmadım nasıl şeydir bu :40::40: başka doktor olsa sonuçları alıp onada götürcem nedir bu güvensizlik bidaha netten bişey araştırmıcam doktor ne derse o durduk yere psikolojimi bozdum iki gündür buda kendime :22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

CingözŞAR egeeeee:9:

ayyyy bende çok sewindimm,gıcık şeyy,çok bilmişŞAR iyi oldu:24: gendigelenmiş,gendigiden oldu:9:

rica ederim ne demek:42:
ewet daha fazla resim olsaydı çok sevinirdim ben kendi adıma...

güzel esprii:128::128::128::128::128::128::128::128::128:

evleleli 3 sene oldu dışarının baskısından bıktım kiminle konuşacağımı bilmiyorum artık hayatım sadece tek bir noktada sanki saniyeler dakikalar bazen saneseler bile geçmiyor herkes korun ma yöntemlerinden bahsederken ben sürekli gun sayıyorum hayat beni boğuyor dünyayı tek bir yerde bekliyorum süreklidüşünüyorum acaba neden diye çoooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)

:16::16::16::16::16::16:

Back
X