Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş yaptim geldim![]()
![]()
Hemen rapor vereyim bende
Sabah kalktik oğlumun sutunu verdim uyudu
Sonra babasi uyandi
Kahvalti hazırladım kahvaltisini yapti alisi yuruyuse cikardik
Hava 8 derece ama cok güzel bi gunes var
10-15 dakika bi tur attik mahallede sonra ewve gekdik
Simdi diyet fanta actim. Onu içiyorum. Serefe. Bu arada evlilik yıldönümümuz icin esime hediye almayi dusundum ama.ne alicam herseyi var.
En iyi si bişey almamak:))))
Ama gullerimi muhakkak isterim almassa cingar cikar
Buarada 10 yilimiza gireceğiz
Sikilidim tek basima beklemektenNe oldu sewinco?? Isyan mi var neye kime? :)))
Ohhhh cok.iyi yapmisinnn
Sagol canim ayyy gecen evlilik yıldönümü nde ben trkiyedeydim esimden ayriydim uzaktaydik lekelenmelerim vatdi esime dedimki insallah bi dahaki evlilik yildonumune bebisimizle gireriz.dedik cok sukur olduAlisini yerim senin![]()
Maasallah 10. Yildonumunuz kutlu olsun
Mutlaka bise almalisin 10. Yil şerefine
Gerçi Alisi verdin en büyük hediye ama olsun![]()
Evet topik sessizzzzzzzSikilidim tek basima beklemekten
Ewet ya baktim hava iyi yarim saat yürüdüm geldim![]()
CingözŞAR egeeeee
ayyyy bende çok sewindimm,gıcık şeyy,çok bilmişŞAR iyi oldugendigelenmiş,gendigiden oldu
rica ederim ne demek
ewet daha fazla resim olsaydı çok sevinirdim ben kendi adıma...
sen devlete bu önerini sun istersen
onlarda başımızın üstüne desinler
ya ben hep unutuyorum resimlere bakmaya şimdi aklıma gelmişken bakayım![]()
başak resim falan göremedim ben sildinmi yosam:44:
evleleli 3 sene oldu dışarının baskısından bıktım kiminle konuşacağımı bilmiyorum artık hayatım sadece tek bir noktada sanki saniyeler dakikalar bazen saneseler bile geçmiyor herkes korun ma yöntemlerinden bahsederken ben sürekli gun sayıyorum hayat beni boğuyor dünyayı tek bir yerde bekliyorum süreklidüşünüyorum acaba neden diye çoooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum
:26::26::26::26::26::26::26::26:
![]()
sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesinhodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada
![]()
Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)