Yasak Aşk !

Bence vicdanının ahlakını sorgulamayı öğrenmelisin.Şuan kendini kontrol etmeye çalışıyorsun ama bence kendini gayet haklı görüyorsun ve ikisiyle birlikte gül gibi geçinebilecegini sanıyorsun.Burda gözüken bu.Aslını allah bilir tabiki.

Ben kimsenin sana seni sevmeyen aldatan kocanla devam et, ne demek sen kadınsın dediğini sanmıyorum.Bu konuda haklısın ama boşan da yap ne yapacaksan, kimse sana bişey diyemez ozaman
Evet benim mutlu bir evliliğim var, ben eşime hep "Eğer günün birinde beni aldatırsan, bana şiddet uygularsan biter, ÇOCUĞUMU alır giderim" derim.Eşime gelince o benden çok emin onu aldatmayacağımdan çünkü nasıl bir anne olduğumu biliyor.
Evet eşimi çok seviyorum, ama onun için yaşamıyorum.Kendim için yaşamayıda anne olunca bıraktım

ben konu o değil derken verdiğiniz kayseri örneği hakkında öyle demiştim. anlaşamıyoruz arkadaşım sizinle. ben nerde kime dedim sen haklısın , hayatta önemli bişey yok,aşkını yaşa' diye yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız siz
konu sahibi arkadaşım, aydınlat bizi ben öyle birşey dedim mi.

Eğer böyle bir konuya böyle uç bir yorum yapabiliyorsanız konu direkt olarak sizinle de ilgili olmaya başlıyor demektir..Bundan kaçamazsınız..

Siz ve sizin gibi düşünenler aşkın arkasına saklanıp her türlü şeyi yapmanın mübah olduğunu savunuyor..

Buradaki herkes sanki ''otur evinde mutsuz ol her türlü kahrı çek, aşk diye birşey yok diyor..''

Fakat sizler bu ulvi duyguya tek sahip olanlarmış gibi bayrak sallıyorsunuz..

Herkesin dediği tek şey ; evlendiğin kişiyle aynı çatı altındayken başkasını düşünmen bile kabullnemeyecek bir ahlak yoksunluğu..

Öncelikle bulunduğun ilişki bitirilir sonrasında ne yapıyorsa yapar kişi..Mertçe olur bu hareket..Yapılan hata bile görünmez..Göze batmaz..

Bundan sonraki hayatına zaten kimse söz etmez ki..Şuana kadar buna yatkın bir yorum bile olmadı..

Fakat aynı çatı altında, aynı hava solundukça, aynı rızık yenildikçe bunu yapmak hainliktir..

Aynı şey şuan sizin ve sizin gibiler gibi düşünenlerin eşleri yahut sevgilileri yapsa HALA ''AŞK ÇOK ÖNEMLİDİR, HİÇBİRŞEY KENDİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR..IYI YAPMIŞSIN KOCACAGIM MI ? diyeceksiniz ??

Bunu çok merak ettim..

bana kimse hak vermedi, bir arkadaş verir gibi yaptı sonra tepkilerden korktuğu için cümleciğini düzeltti, kimse kimsenin günahını almasın , paylaştığıma pişman oldum...

Şimdi geriye dönüp bakamıyorum belki yanlış görmüş olabilrim iş yerimdeyim, atlamış olabilirim. Benim yazdığım saygı ile ilgili mevzu böyle yorum yapan bir arkadaşaydı. Sende üstüne yorum yazınca kaırşmış olabilir üzeirne alınma kusura bakma :)

bende öyle düşünüyorum :) öyle bişey demedim çünkü..
konu sahibi arkadaşım, seni allah ıslah etsin

bana kimse hak vermedi, bir arkadaş verir gibi yaptı sonra tepkilerden korktuğu için cümleciğini düzeltti, kimse kimsenin günahını almasın , paylaştığıma pişman oldum...

paylaştığıma pişman oldum demişssin arkadaşım en fazla konunu kapatırsın geçer gider bence sen HAYATINI MAHVETTİĞİNE PİŞMAN OL!!!!!

İnsan birini gerçekten seviyorsa ikinci kişiye gönül veremez gönül vermeyi bırak bir başkasıyla olma fikrini aklının ucundan bile geçiremez.
Kendince haklı sebeplerin vardır anlarım ama o beni bırakmaz yok boşanamam yok kızlarıma bişi olur gibi düşüncelerle kendinizi kandırmayın.
Mesleğiniz varsa onu icra edersiniz yoksa gerekirse merdiven siler,limon satar yine de çocuklarınıza bakarsınız kimse de koparıp alamaaz sizden.
Sizi dışarıya iten kocanız da olsa kendinizi onla kıyaslamayın. O şeref.......lik yaptı diye sizinde mi şeref..... olmanız gerekiyor?
En iyisi boşanmak hem ahlaken hem dinen hem vicdanen doğru olanı bu. Size de yazık,eşinize yazık ilişki yaşadığınız adama da yazık.
Yalanlar üzerine kurulu bir dünya kimseye hayır getirmez ya bu yoldan çıkın kendinize çeki düzen verip evinize çocuklarınıza adayın kendinizi ki şunu da unutmayın hiç bir sır sonsuza dek gizli kalmaz bu yaptığınız elbet çıkar ya da biran önce boşanıp kendinize bir yol çizin...
Allah yardımcınız olsun!

Son düzenleme:

Ben de çok küçükken kaybettim annemi.
Feci bir baba ve üvey anneyle aç, açık büyüdüm. Anlatsam ağzın açık kalır.
Ama geçmişte yaşadığımız bu acılar, bugün bize dilediğimizce hata yapma lüksü vermiyor malesef..
Bugün yaptığın hataların hesabını, geçmişte çektiğin çilelerden düşmezler arkadaşım, hayatın öyle bir matematiği yok.
Ne hata edersen ebdelini çeker ve çocuklarına da çektirirsin..
Bak anne olmuşsun, bir sorumluluk almışsın.
Bu sorumluluğun karşılığını da verecek yaştasın tahmin ediyorum.
Madem kendine güveniyorsun, herkesten iyi eğitirsin kızlarını, o halde sığınacak bir aileye neden ihtiyacın var?
Sırf gidecek yerin yok diye mi eşinle berabersin? 2 çocuklu evli bir kadına aklı başında bir adam evlenme de teklif etmez haliyle, seni kim çekip çıkaracak eşinin yanından?

kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,

olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi

bu mesajım her ne hikmet ise görmezden gelinmiş yada görünmemiş, keşke herşey anlattığınız kadar kolay ve basit olsa idi

birlikte olduğun adam senin evli olduğunu bile bile senle birlikte oluyor... boşansan bile bu adam seninle evlenmez..
evliyken benle bunları yaşadıysa, benle evliyken de bir başkası ile bunları yaşar beni de aldatır diye düşünür..
ayırca hadi kocanı aldatıyorsun tamam da çocuklarını da aldatıyorsunn.. yazık o çocuklarına

her mesajını görüyorum okuyorum ama nedense hiç hak verilir bir yan bulamıyorum yaptığına

şimdi senin bu sevdiğin adam da seni seviyor ve siz görüşüyorsunuz değil mi

kim çıkaracak siz söyleyin ?

Yazmayacağım diyorum dayanamıyorum ;

Annesizliği, zulumleri, yalnızlıkları, aldatılmaları v.s tek siz yaşamadınız..Bunlar bahane o-la-maz..

Eğer doğru birşey yoksa o evlilikte söküp atacaksın..Gerekirse aç kalırsın ama onurunla yaşarsın en azından..

Sırf garanti için kalıyorsunuz belliki şuanki aldattığınız eşinizin yanında..Herneyse çok söz söylenir ama

madem bu kadar madursunuz , boşandığınızda yanına sığınacagınız eşiniz yok, NEDEN SÖZDE AŞKINIZ SİZE SAHİP ÇIKMIYOR..

AİLEYE NE HACET, UĞRUNA AİLENİZİ HİÇE SAYDIĞINIZ ADAM DURUYOR KARŞINIZDA, BİR ALO DEYİN KURTARSIN SİZİ.

evet pişmanım evlendiğim için, hayatımı mahvettim

hayatını mahvetmişş olarak görme bunu sadece bi hata olarak gör bak şimdi pişmanım diyorsun evlendiğim için ama en fazla boşanırsın kurtulursun ya peki şimdi yaptığın bu hata ya duyulursa ya bilinirse ya görürlerse ozaman nasıl düzelticeksin bu hatanı veya nasıl kurtulucaksın bundan ???? sevdiğin adam okadar seni seviyosa alsın seni kurtarsın bu durumdan neden kurtaramıyo peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…