- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur
Etik böyle bir şey değil. O asistan onun dersine giriyor. Aralarında öğretmen-öğrenci ilişkisi olmalı. Duygusal öğeler, objektifliğe zarar verebilir. Dersini al ve artık hocan olmadığında görüş en güzeli budur. Senin önceliğin alacağın dersin gereklerini yapmak. Zaten yaz okulu da bitmedi mi? Tekrar girme ihtimali var mı dersine?Etik değil derken?
Sonuçta akraba değilsiniz dimi?
Ya da aynı cinsyetten?
Ki bunlara bile bu zamanda ters bakılmıyor artık.
Sevgi karşılıklı ise kimseyi bağlamaz.
Evet girecek yenidenEtik böyle bir şey değil. O asistan onun dersine giriyor. Aralarında öğretmen-öğrenci ilişkisi olmalı. Duygusal öğeler, objektifliğe zarar verebilir. Dersini al ve artık hocan olmadığında görüş en güzeli budur. Senin önceliğin alacağın dersin gereklerini yapmak. Zaten yaz okulu da bitmedi mi? Tekrar girme ihtimali var mı dersine?
Biraz tesadüf oldu bende beklemiyordum bu kadarını ama daha 2.yazışmada farkettim begendigini ve şuanda açık açık söylediYa bu erkekler nasıl etkileniyor hemen?
Nasıl oluyor da duygulara karşılık veriyorlar pat diye?
Bi bana denk gelmedi böylesi
Yasak bunun neresinde allah aşkına
Haha o da güzelmişYa ben de anlamadım nesi yasak
yeme-icmeyle ilgili sanmıştım konuyu
ndasınüniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur
sıkıntı olmaz yaşları da tutuyor sonuçta nikâhı da düşüyor ..yalniz bir durum var ki asistan yanı hoca o gözle bakmıyor ..çünkü konu sahibi ..asistanın tüm öğrencileriyle samimi olduğunun belirtmiş..asistan hocalar daha yeni işe başladıkları için (Geneli ) öğrencilerle ilgilenirler ders konusunda...duygulardan emin olmak lazım..yoksa yıpranırsınıze asistanmış ya bilemedim. öğrenciyle bu tür durumlar sıkıntı olmaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?